2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İki memehi emzdirdim beş cc sonrasında ancak çıktı

Kizlar simdi okuyunca sizi farkettim benimkinde yabancilama falan yok. Bir tek kokudan dolayi sanirim benim kucagimi biliyor onun disinda kimseyi yabancilamiyor.2 bucuk aylik oluyoruz haftaya gecmi kaldi acaba????
Benimki de yabancılamiyor herkese gulucuk

Kızlar göğüs pompası konusunda kararsız kaldım. Avent fiyatından dolayı düşünmüyorum. Lansinoh mu mamajoo mu sizce?

Benimki gulmuyor da oyle bi problemimiz de var. cok nadir guluyor gunde 3-4 defa goruyorum. Doktor yeterli dedi ama ben yine de kafaya takiyorum.
Seninki ciddi olacak demek ki
Bebek de olsalar hepsi ayrı bir birey canım karakterleri huyları var doğuştan gelen. Benim büyük oğlum canı sıkıldı mı emmek isterdi hiç hayır demezdi mesela ama bu sadece karnıni doyurmak için emiyor azıcık ağlasın kizsın almıyor emmesi için sakinleştirmek gerekiyor 3 aylık bebek karnı aç nasıl almaz anlamıyorum ama onun da huyu böyle. Doktor sorun yok dediyse dert etme boşuna kendine.

Ay Allah korumuş geçmiş olsun. Doktorlara araştırıp birşey söylesen çok bilmiş olursun. Güvenip araştırmasan da olmuyor işte.
Zaten eczane ilacin muadilini vermis anneme siz yanlis ilac kullanmissiniz dedi cikti isin icinden. Eczaci bir tanidiga sordum birebir ayni icerik muadil olmasi zarar vermez bu iki ilac yanyana kullanilmaz zaten dedi..

Bİzimkidr hep sağa doğru o yğzden kafasının o tarafı daha çok içine girmiş sürekli bir seyler koyuyorum o tarafa artık nasıl düelecek bilmiyorum

Arabaya takılan elektrikli dolaplar olur mu ki? Kaç dereceyeladar soğutuyor bir bak istersen

Benimki de gece gazi cikmadan ve gozunu acmadan emmiyor ben biraz uykusunu aciyorum altini degistiriyorum en azindan emiyor emerkende uyuyor yani uyumasa naparim bilmiyorum :))

Çiş yapımı iyi günlük 5 6 kere değiştiriyorum ve dolduruyo. Benimki dün 320 mama 250 cc mama yemiş az ozaman toplam 800 cc içmesi lazım

Eger bez durumu iyiyse bosver bi beze 3 kasik su dokunce 1 seferlik cisli bez miktari o oluyormus toplamdada 15 kasik su kadar yapiyorsa doyuyor demekmis mama ile sut farkli olabilir.

İki memehi emzdirdim beş cc sonrasında ancak çıktı
Tamam canim 5 -10 dk falan sagsan yeter zaten Sagdiginida ver kasikla yada biberonla ne kullaniyorsan onuda icsin son sut ya faydali olur. Hem senin sutun artar oda doymus olur iyice

Geçen gün doktora 3 aylık muayene için gittiğimizde D vitaminini 2 puff vermemi söyledi. wellcare kullanıyorum. Şimdiye kadar 1 puff verdim. Sizlere böyle bir şey söylendi mi?
2 puf neden dediki zaten nisan eylül arası güneştende alınıyor d vitamini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…