2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de 50 kilo ile hamile kaldım 1-2 kg almışımdır ama Nasıl bir göbek çıktı,sanırsınız 4-5 aylık hamileyim,1cm bebeğin bu kadar hacmi olmaz benim göbeğin şişesi varmış demek ki :anneadayı:
ben 3 kilo aldım ama benimde göbegim 5 aylık gibi neden acaba ya diyete filan baslıcam gözüm korktu 3 gündür bebek de büyüdü daha şiş 5 aylıkken nasıl gözükür sizce göbek çok kafaya takıyorum bel cevremle birlikde şiş sizin durumlar nedir

ben 3 kilo aldım ama benimde göbegim 5 aylık gibi neden acaba ya diyete filan baslıcam gözüm korktu 3 gündür bebek de büyüdü daha şiş 5 aylıkken nasıl gözükür sizce göbek çok kafaya takıyorum bel cevremle birlikde şiş sizin durumlar nedir
Kızlar bu durum tamamen şişlik kilo almayla alakası yok sabah her şey normal yatarken 5 aylık hamile göbeği :))

Ayy kizlar ben de çok mutluyum 67 kiloydum ama kilomu göstermeyen dengeli vucudum var. Doktorum bana o kadar sert çıkmıştı kilolusun diye moralimi bozmustu. Ben gebeligimde hic kusma yasamadim iştahim da yerinde ama cok şükür yaklaşık 2 kilo vermişim :rapci: doktor bana 3 ay kilo almayacaksin demsiti şimdi gidip 2 kilo verdim diye atar yapmak istiyorum :KK70:
Ahahah tabiki atarlan canım, hep onlar mı atarlanacak :))

Benim bugünkü durumum da artık hamile kıyafetleri giyebilirsiniz yazıyor da ben ala ala 800 gr almışım sadece pantolonların düğmeleri kapanmıyor o da skinny olanlar :)
Sizde durumlar nasıl kızlar

ben de öyleyim sanırım. doktora gidince net anlaşılacak durum :) hiç pantolon giymiyorum o yüzden bilmiyorum ama elbilseler çok rahat :)

ya arkadaşlar epilasyona gitsem zararı olur mu? Yani ben daha önce yaptırdım bitmişti tüyler ama sarışın olduğum için 6 ayda 1 senede 1 kez rutuşa gidiyorum. Şimdi tatile de gideceğim. Ne yapacağım bilmiyorum..

Kızlar tatile gidicem ağda yapmam lazım ama zararı olurmu die çok endişeliyim..en azından kasık kısmına yapacağım..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

canım biliyorsun bu konuyu daha önce ben sormuş ve araştırmıştım. şüpheli bir konu maalesef. bazı insanlar 9 ay boyunca yapmış ama ben yapmaktan tamamen vazgeçtim. çünkü 14.haftada kaybettiğim bebeğimde o akşam ağda yaptırdığımı hatırladım. etkisi var mı tabi ki bilmiyorum ama ya zarar verirse diye iğrenç jiletle devam ediyorum.

Aynen ben de çok aşırı yememeye çalışıyorum ama benim de çok çabuk acıkıyor karnım bazen salıverıyorum mesela geçen gün canım makarna istedi koca bi tabak yedim :)))
Ben de hiç bulanma vs olmadı canım.

doğum yapan arkadaşlarım çok normal diyor. birden kazınıyor gibi oluyormuş onlarda da:)) Birde niyeyse hamurişine doğru bir istek var. ne alaka anlamadım. fasülye falan istese ya :)

Bencede cok erken hamile pantalonu icin. 25. haftada yeni giymeye baslamistim beb ilk bebiste. zaten doguma kadarda kendi pantalonlarimi giyinmistim yine. kalcam hic genislememisti sadece gobus vardi. insallah yine oyle olur.

yaa bunun için çabanız varmıydı?? yoksa doğal halin miydi o senin?? maşallah sana.

ya arkadaşlar epilasyona gitsem zararı olur mu? Yani ben daha önce yaptırdım bitmişti tüyler ama sarışın olduğum için 6 ayda 1 senede 1 kez rutuşa gidiyorum. Şimdi tatile de gideceğim. Ne yapacağım bilmiyorum..

ilk 4 aydan sonra dedi benim gittiğim merkez. ben de hamile kaldığım ay adetim bitti hemen gitmiştim. doğuma yakın giderim diyorum.
ilk 4 ayda da kanıtlanmış bir zararı yokmuş.

lazer epilasyonmu bahsettiğiniz bence gitmeyin ağda yaptırın yada jilet kullanın. ben şahsen ağda yaptırıyorum. Lazer epilasyonun normalde bile zararı olup olmadığı daha kanıtlanmadı. Lazerde derinize yüksek ısılar veriliyor. bebeğin etkilenmesi durumu olabilir.

yaa bunun için çabanız varmıydı?? yoksa doğal halin miydi o senin?? maşallah sana.

Ben kilo almamak icin cok dikkat etmistim, surekli yuruyus yaptim. ama oyle boyle degil :) ama kalcamin genislememesine etkisi oldu mu onu bilmiyorum. su 3 atim gecsin yine ayni sekilde ilerlemek istiyorum nasip ederse Rabbim

Y yyllzz kız sen 25.hafta giydim diyorsun benim iç karnım dar profil fotom dogumdan 1 ay önce daha da şişmiştim doguma giderken :KK70:

Demekki benim ic karnim genis bayagi. benim arkadan bakildiginda hamile oldugum bile hic belli olmuyordu. belim bile kalinlasmamisti ama bakalim simdi basi olcak malum artik yas 31 :-)

Canım ilk 3 ay hiçbir yerimi yapmıyor benim lazerde, diğer aylarda genital hariç her yeri yapıor

Demekki benim ic karnim genis bayagi. benim arkadan bakildiginda hamile oldugum bile hic belli olmuyordu. belim bile kalinlasmamisti ama bakalim simdi basi olcak malum artik yas 31 :-)
Hahha haklısın kuzum ama dikkat edersin bişi olmaz olursada saglık olsun

Şişkinliğin de etkisi olduğunu düşünüyorum Canım,bir de ben çok ekmek tüketiyorum bu ara bulantımı bastırsın diye ve hayatımın en hareketsiz dönemi şu an,bir de iç karnım dar oğlumda da Kocaman bi göbekle girmiştim doğuma,Bebeğin kilosunu sormuştu hemşire :)
Takıntılık bir durum yok canım,keyfini çıkar,ben hamileliklerimde hiç kasmıyorum kendimi,bu dönem kilo almak serbest bana,çocuk doğunca zaten koşturmayla sütle vs gidiyor hepsi.

Benim bugünkü durumum da artık hamile kıyafetleri giyebilirsiniz yazıyor da ben ala ala 800 gr almışım sadece pantolonların düğmeleri kapanmıyor o da skinny olanlar :)
Sizde durumlar nasıl kızlar
Benim pantolonlar mümkün değil olmaz bana,şu an tatildeyiz elbise şort idare ediyorum da eylülde pantolon sezonumuz açılıyor :) bir kot bir de kumaş pantolon almam lazım o zamana kadar

Çok zayıfsın zaten kilo almaktan mı çekiniyon, istedğin gibi ye bence,ben 45olsamm hiç kafaya takmazdım herhlde:)
Ya normalde çok yemeği kısan biri değilim kilo alamayanlardanım. Fakat hamilelik farklı bi durum hormonlarımın değişmesinden her yedigimin kilo yapmasından korkuyorum :)

Back
X