2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
3 aylik izni dolup başlayacak olan yok sanirim. benimde haziran basi bitiyor 2 haftada yillik izinden kullanacagim. bayram sonrasi donmeyi düşünüyorum maalesef...

Alemsin kız valla doğru demişsin köyde organik yaşam sürerdin hiç yoktan şaka bir yana tabi ki halimize şükür ama çalışmanın zorlukları çok çalışan amme olmak kolay değil her gün işe giderken isyan etmem umarım :)

Selam herkese

2aylık çocuğu nezle yapmayı başarmış ana geldi dün gece resmen öksürmeye başladı çocuk, genzi tıkanıyor. Allahtan burnu açık da burnundan nefes alıyor. Sabah doktora götürdüm boğazı kızarıkmış dikkat edicem ciğerine inmemesi için. Hiçbir çocuk hasta olmasın

Götür canim yaninda. Ben de ilk haftasında goturcem. Sonraki hafta memlekette alınıyormuş kalicam bayramdan sonra annemlerde. Birkaç saat annem bakar. Sen de götür, hem bebeğe de gezme olur zaten.
Bakalım keşke müdürüm idare etse gelme dese ama olmaz herhalde memlekette zaten pek gitmem ilk ve son gün giderim

Geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah emzirdiğin için uzun sürmez bol bol emzir

Kozlar bugğn sağlık ocvsğına gittik 3 aylık kontrole trtıya koydular bebeyi 4800 gr çıkıyor olamaz dedim kadına geçen ay 5100 dü dedim bir tane su şişesi getirdi tarttı yok tartı doğru dedi tekrar koyduk yine 4800 filan çıktı olabilir normal diyor ben evde tartıyorum çocuğu 5700 en az diyorum bu tartı doğru dedi kendi ebemiz yoktu başka birisi baktı nasıl normal diyorum çocuk kilo vermiş diyprum bazı aylar kilo verebilirler diyor tamam 6 7 aylık olsa neyse 3. Ayda bebek kilo vermez en az 600 gr alması lazım dedim kilosu normal değerlerde diyor hala doktorla görüşün dedi çıktık aile hekiminin yanına 0 6 aya biz bakmıyoruz ama ıshal oldu mu dedi yok dedim hasta olduu mu dedi yok dedim olabilir bence normal diyor ağlayacam sinirlerim bozuldu bir ilçedeyiz zaten herşey saçma sapan düzensiz eşime toplum sağlığına gidelim orada tartalım dedim neyse gittik bizim bebe aşırı hateketli olduğu için tam olarak trtamadı ama 5800 filanlarda çıktı kadın en az 5800 4800 olamaz olsa zaten normal olmazdı dedi. Ya ben bile şu halimle ilk 3 ay bunun olamayacağını biliyorum bunlar ne okuyor da orada duruyorlar anlamadım. Boyu da 63 cm sanırım onu bile tam ölçemedi beceriksiz kadın

Gecmis olsun

Ben varım. Ptz günü. Bakalım kızım nasıl olacak

Cnm inşallah problem yaşamazsın. Allah yardımcın olsun insan bırakıp gitmeye korkuyor gerçekten bu kadar ufakken hele. Kim bakacak bebişine ? Aslında bende yeni öğrendim bazı haklar var annelere mesela 2 ay yarı zamanlı çalışılabiliyormuşuz yarı maaşını veriyormuş işyeri işkurda asgari ücretin yarısı kadar para veriyormuş. İşyerinin kabul etmemesi gibi birşey sözkonusu olmuyormuş. En kötü durumlarda kullanılabilir cnm. Hatta okul başlayana kadarda kısmi çalışma mesela 2/3 zamanlı çalışmada yapılabiliyormuşsun.

Hanji kanunda bunlar.iş kanununda sanırım. Ben 657 yim.

Selam kızlar, bu ara hep dışardayım giremiyorum pek. Herkesin ve tüm bebişlerin keyfi yerindedir umarım.

mucka geçmişi okuyamadım ama seni gördüm bu sayfada çok geçmiş olsun.

Biz de bugün rota virüs ve eksik hepatit aşımızı olduk.

Bir de stüdyo ile anlaştık, her ay konsept fotoğraflarımız çekilsin diye. Bu ay minik gemisi ile denizci oldu :)

Bugün aynı soruyu sordum, şu an olmazmış zaten. 5-6 ay sonra belki olurmuş

Kizlar bizde dunden beridir 3-4 defa su kusma oldu. Yani normal seffaf su, icinde sut puturu falan yok. Miktari da fazla hatta ilk cisini yapti sandim o derece uzerimi islatti.Boyle olan var mi? Buyuk ihtimal refluden dolayi ama seffaf olmasi biraz endiselendirdi beni.

Canm benm bebegim cogunlukla oyle kusuyo arada beyaz kusma oluyo ama cogunlukla seffaf doktor normal demisti fışkırarak kusmadigi surece normal demisti seninki uzeri cok islandi diyosun cokmu kustu

@-kedilivebebekli- canm benm bebegimin aşı yeride hic yoktu igne ucu kadarda gorunmuyordu tam bir ay sonra morarma var acikcasi bnde korkmustum bir hafta once baktim morarmis igne yeride belli olmus

Herkese merhaba kizlar bana bildirim hic gelmiyo ya iki gundur girmiyorum bildirim gelmedigi icin gecmisi okuyamadim herkes iyidir insallah

3 aylik izni dolup başlayacak olan yok sanirim. benimde haziran basi bitiyor 2 haftada yillik izinden kullanacagim. bayram sonrasi donmeyi düşünüyorum maalesef...
Ben de başlayabilirim. Pazartesi başlamam gerekiyor seminerlere kadar rapor alırım 5 10 diye düşünüyordum ama müdur yardımcısı istemiyor alırsanız heyet alın diyor ohalde de heyet almak zor. Araştıyoruz hala bulamazsam ben de başlıcam mecbur.
Bu arada psikiyatriyi denesem diye düşünüyorum rapor için ama sorun yaşabilirsin diyorlar malûm artık görevden almak kolay ilerde bahanesi olabilir diyorlar insan ister istemez korkuyor.

Evet insan bazen gerçekten sıkılıyor onlar ilk 3 ay nasıl dünyaya alışmaya çalışıyorsa biz de uzun süre çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz..aslında evet gaz bitse herşey düzelecek bi şekilde büyüyecekler işte bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…