- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.461
Hayırlı olsun, Allah damatlığını da göstersin ..Sunnet olduk biz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun, Allah damatlığını da göstersin ..Sunnet olduk biz :))
Ben varım. Ptz günü. Bakalım kızım nasıl olacak3 aylik izni dolup başlayacak olan yok sanirim. benimde haziran basi bitiyor 2 haftada yillik izinden kullanacagim. bayram sonrasi donmeyi düşünüyorum maalesef...
Alemsin kız valla doğru demişsin köyde organik yaşam sürerdin hiç yoktan şaka bir yana tabi ki halimize şükür ama çalışmanın zorlukları çok çalışan amme olmak kolay değil her gün işe giderken isyan etmem umarım :). Üniyi yeni bitirdim. Yazılı sınavları kazanıyorum mülakatta garibansın deyip gönderiyolar. Ben liseyi ailemden uzakta istanbulda yatılı okudum. Üni zaten gurbette. Dayımla dertleşiyordum. Dayı yıllarca okuyayım diye yırtındım Keşke okumasaymışım dedim. Okumasaydın köyde bi sümüklüye verirlerdi seni dedi güldü. Okumasaydım ben onun sümüklü olduğunu bilmezdimki zaten dedim :) ve evet keşke okumayıp çalışmaya başlasaymışım 20 yıllık çalışan olup emekli olurdum heralde :)
Bakalım keşke müdürüm idare etse gelme dese ama olmaz herhalde memlekette zaten pek gitmem ilk ve son gün giderimGötür canim yaninda. Ben de ilk haftasında goturcem. Sonraki hafta memlekette alınıyormuş kalicam bayramdan sonra annemlerde. Birkaç saat annem bakar. Sen de götür, hem bebeğe de gezme olur zaten.![]()
Geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah emzirdiğin için uzun sürmez bol bol emzirSelam herkese
2aylık çocuğu nezle yapmayı başarmış ana geldidün gece resmen öksürmeye başladı çocuk, genzi tıkanıyor. Allahtan burnu açık da burnundan nefes alıyor. Sabah doktora götürdüm boğazı kızarıkmış
dikkat edicem ciğerine inmemesi için. Hiçbir çocuk hasta olmasın
![]()
Gecmis olsunSelam herkese
2aylık çocuğu nezle yapmayı başarmış ana geldidün gece resmen öksürmeye başladı çocuk, genzi tıkanıyor. Allahtan burnu açık da burnundan nefes alıyor. Sabah doktora götürdüm boğazı kızarıkmış
dikkat edicem ciğerine inmemesi için. Hiçbir çocuk hasta olmasın
![]()
Ben varım. Ptz günü. Bakalım kızım nasıl olacak
Hanji kanunda bunlar.iş kanununda sanırım. Ben 657 yim.Cnm inşallah problem yaşamazsın. Allah yardımcın olsun insan bırakıp gitmeye korkuyor gerçekten bu kadar ufakken hele. Kim bakacak bebişine ? Aslında bende yeni öğrendim bazı haklar var annelere mesela 2 ay yarı zamanlı çalışılabiliyormuşuz yarı maaşını veriyormuş işyeri işkurda asgari ücretin yarısı kadar para veriyormuş. İşyerinin kabul etmemesi gibi birşey sözkonusu olmuyormuş. En kötü durumlarda kullanılabilir cnm. Hatta okul başlayana kadarda kısmi çalışma mesela 2/3 zamanlı çalışmada yapılabiliyormuşsun.
Kızlar internette verem aşısının kolda iz yapmazsa etki etmediği ini yanlış yapıldığını öğrendim. Oğlumun kolunda bırak kızarıklığı şişliği aşının iğne izi bike yok. 1 hafta oldu tam. Sizin bebeklerin kolunda var mı şiş kırmızı vs iz. Çok takıldım şimdi buna ya
Canm benm bebegim cogunlukla oyle kusuyo arada beyaz kusma oluyo ama cogunlukla seffaf doktor normal demisti fışkırarak kusmadigi surece normal demisti seninki uzeri cok islandi diyosun cokmu kustuKizlar bizde dunden beridir 3-4 defa su kusma oldu. Yani normal seffaf su, icinde sut puturu falan yok. Miktari da fazla hatta ilk cisini yapti sandim o derece uzerimi islatti.Boyle olan var mi? Buyuk ihtimal refluden dolayi ama seffaf olmasi biraz endiselendirdi beni.
Ben de başlayabilirim. Pazartesi başlamam gerekiyor seminerlere kadar rapor alırım 5 10 diye düşünüyordum ama müdur yardımcısı istemiyor alırsanız heyet alın diyor ohalde de heyet almak zor. Araştıyoruz hala bulamazsam ben de başlıcam mecbur.3 aylik izni dolup başlayacak olan yok sanirim. benimde haziran basi bitiyor 2 haftada yillik izinden kullanacagim. bayram sonrasi donmeyi düşünüyorum maalesef...
Hadi yaa o zaman mecbur rotarix yaptircazRotatec 2.ay asilariyla baslaniyor 4 asi bir arada oluyor. Sonra 3. Ayda baslanmiyor. Niye bilmiyorum ama. Dun @gsm_lee ye de o artik gecti rotarix yaptirin demisler.
Evet insan bazen gerçekten sıkılıyor onlar ilk 3 ay nasıl dünyaya alışmaya çalışıyorsa biz de uzun süre çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz..aslında evet gaz bitse herşey düzelecek bi şekilde büyüyecekler işte bakalım:)Aynen hep beni istemesi hoşuma gidiyor. Ama sosyal olarak sıfırlandım artık sıkmaya boğmaya başladı buda beni. Ama ben kendime 4 ay verdim. O yüzden önemsememeye çalışıyorum. 1.5 ay kaldı bakalım. Şu gaz bi bitsinde