- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #55.041
Niye böyle bi bidiklar mis gibi süt işte iç demiBenimkide aksamları almıyo ya. Korkuyorum beni bırakacak diye. Aslında aç bıraksam zorlasam belki alır ama koyamıyorum bi taraftan beni bırakacak diye korkuyorum. Bende baktım memeyi almıyo hemen sağıp veriyorum
Ben bi yerden okumuştum kilosunu 14 ile carpiyormussun bi öğünde İçmesi gereken cc çıkıyormus biz 5700 uz 79 cc çıktıestherr canim kullandigim mama da 150cc yaziyo ama bence cok fazla.ama benim de kafami kurcaliyo bu.veletler kac cc icmeli.benim oglan 3saatte 1icmeye basladi.hele gece 6-7saat uyanmiyo.ben de uyandirmiyorum(drum uyandirma dedi.bazen vicdanima yenik dussemde uyandirmiyorum artik)
Anladım canım. Bi duraklama atlattık az daha hastaneye felan yatıcaktıkya panik oldu bende inanılmaz pimpirikliyim kendimi durduramıyorumMamalar süte göre yüksek olur kuzum hep daha fazla cc olur
Bende öyle kafam çok karışık sormadım da doktora. Benimli de en geç 4 saate bir uyandır şekeri düşer ani atak geçirir farketmezsin dedi. Hoş benimki devlet doktoru bunu diyen özeldeki doktorada sormadım ona kalsa benim bebek kilolu kesin uyandırma derdi.estherr canim kullandigim mama da 150cc yaziyo ama bence cok fazla.ama benim de kafami kurcaliyo bu.veletler kac cc icmeli.benim oglan 3saatte 1icmeye basladi.hele gece 6-7saat uyanmiyo.ben de uyandirmiyorum(drum uyandirma dedi.bazen vicdanima yenik dussemde uyandirmiyorum artik)
Aynen öyle canım. Çok zor böyle sağ dolaba at ısıt fazla geliyo çöpe at az geldi hemen acil az daha yap. İnşallah düzelirlerNiye böyle bi bidiklar mis gibi süt işte iç demi
Ben de hep ayni seyi dusunuyorum. Benimkinde genelde emmesi 7-8 dakikayi gecmiyor. Ve simdi kusmalar da artti. Ilk aylara gore çişte azalma var. bakalim bez ve kilo takibine devam. Doktor basla demedikce mamaya baslama baslamayim diyorum ama bazen insanin ici rahat etmiyor doymadi diye. Doymasa kesin aglar mi bunlar, ac ac uyumazlar dimi?Kızlar sizi okudukça bebeğimi az mı besliyorum acaba diyorum ne kadar takip ediuorsunuz bizim ki sadece anne sütü alıyor ve gündüzleri çok kısa emiyor kaç cc alıyor artık allaha emanet orası hiç bilmiyorum zaten gören yaşlı teyzeler çok zayıf mama ver doymuyordur diyor ama aç kalsa ağlar herhalde ya da çocuk az yemeye mi alıştı acaba diyotum
Benimki daha oyuncagi eliyle tutmuyor bile. Ama zaten tutup diger ele gecirmesi icin cok erken degil miKızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Benim doktor hamilelikte aldigim multi vitamin ve balik yagina dogumdan sonra da devam ettirdi. 3 aydir aliyorum ama benim de bas donmesi basladi. Hatta emzirmeden kaynaklandigini burda sizler yazinca farkettim. Daha sac dokulmesi yok.Saç dökülmesi çok yok ama depo boşalıyor benim fena. Vitamin mı alsam napsam bilmiyorum.
Ahahaha cok komik olmus. Ben de sali aksami uyuttuktan sonra ciktim arkadasimla vallahi gozum gonlum acildi. Bundan sonra haftada 1 yapicam cok iyi geldi ama bizim sonu kotu bitti. 11 de evde olucaktim biraz geciktim o arada uyanmis. Aglarken esim sut isit sakinlestir falan cok panik olmus. Gec kaldim diye tartistik tabiki :) ama cikicam yine de ogrensin o da bakmayi.Gunaydin kizlar.dun aksam edizi saat 7gibi uyuttum.abiyi ve bebeyi babaya emanet ettim.aksam kizlarla ciktikk.kocanin da o aksam is arkadaslariyla disarda bulusup toplanti yapacaklarmis.ben hayir kizlarla bulusacam diyince yavrum eve gelmek zorunda kaldi.is arkadaslarina da eve misafir geldi ben katilamiyacam demiss..sansa bak kii biz de kizlarla arkadaslarinin bulustugu yerde bulusmusuzzis arkadaslarinin biri de samimi oldugumuz bi arkadas.beni gorunce kahkahayi basti adam.sen izin vermedin dimi dedi cikmasinaa
Ayy valla cok iyi geldi...haftaya yine sozlestik.
Bende öyle 10 gundür heryer sac oldu bı guzel tulbentledim öyle dryom dusta falan sankı yarısı gıttı gıbı oluyo.Yaaa ben de niye saçım dökülüyor diyordum. Hiç bu kadar saç dökülmem olmamıştı
Birak ogrensinler canim.ilk oglum da o hatayi yaptim.herseyiyle ben ilgilendim kimseye babaya dahi birakmadim.2srne ucretsiz izin aldim.cocuk 2sene bana yapisik gezdi.babayla iletisimleri sadece oyun oynarken oldu.tum temel ihtoyaclarrini hasta dahi olsam ben yapmak tek basima ben bakmak zorunda kaldim.cocuk ona alismisti cunku.ama bunda boyle yapmiyorumm.ediz agladiginda Aaa sen babayi mi gordun.babayi mi istiyosun diyip bebeyi kucagina birakiyorum.adam seviniyo beni istemis diye hemen susturmaya calisiyo.Ahahaha cok komik olmus. Ben de sali aksami uyuttuktan sonra ciktim arkadasimla vallahi gozum gonlum acildi. Bundan sonra haftada 1 yapicam cok iyi geldi ama bizim sonu kotu bitti. 11 de evde olucaktim biraz geciktim o arada uyanmis. Aglarken esim sut isit sakinlestir falan cok panik olmus. Gec kaldim diye tartistik tabiki :) ama cikicam yine de ogrensin o da bakmayi.
Bebek sakinken sevip oynayip aglayinca annesiiii seni istiyor demeyi herkes yapar, aglayinca ilgilen bakalim dedim.
Bugün benim doğum günüm . Ve benim en güzel hediyem kollarımda. Maşallahınızı alırız teyzeleriEki Görüntüle 2144972
Nice guzel seneleriniz olsun canimBugün benim doğum günüm . Ve benim en güzel hediyem kollarımda. Maşallahınızı alırız teyzeleriEki Görüntüle 2144972
cnm alıştırma. diğer arkadaşlar gibi üzerine kalırKızlar benim eşim bebeğin altını değiştirmiyor. Daha doğmadan demişti midesi bulanıyormuş kaka görünce. Bende zorlamadım. Gerçi değiştirirken bacaklarını filan tutturıyorum. Akşamları da o gezdiriyor evde. İki gündür hasta olmuş biraz akşam da alamadı. Perte çıktım yani. Haftasonu hava kötüydü bebeğe bez alınması lazındı. Biraz da hastaydı bebek diye sen evde bekle ben bi yarım saat alıp geleyim dedim, ağlarsa napocam dediberaber gittik arabada beklediler, ama ben koşa koşa alıp gelene kadar yine aradı ağlıyor diye yalnız kalabilseler kuaföre filan gidicem
Canim mecburlar bakmaya.alistira alistira birak.bi anda evden uzaklasip ayrilma.bebis uyanikken senin banyo yapasin gelsin.hem sen evde oldugun icin telaslanmadan bakar...cisli bezlerini ona degistirt mesela..Kızlar benim eşim bebeğin altını değiştirmiyor. Daha doğmadan demişti midesi bulanıyormuş kaka görünce. Bende zorlamadım. Gerçi değiştirirken bacaklarını filan tutturıyorum. Akşamları da o gezdiriyor evde. İki gündür hasta olmuş biraz akşam da alamadı. Perte çıktım yani. Haftasonu hava kötüydü bebeğe bez alınması lazındı. Biraz da hastaydı bebek diye sen evde bekle ben bi yarım saat alıp geleyim dedim, ağlarsa napocam dediberaber gittik arabada beklediler, ama ben koşa koşa alıp gelene kadar yine aradı ağlıyor diye yalnız kalabilseler kuaföre filan gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?