2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün benim doğum günüm . Ve benim en güzel hediyem kollarımda. Maşallahınızı alırız teyzeleri Eki Görüntüle 2144972
oyyy maşallah. doğum günün kutlu olsun canım benim. nice seneleriniz olsun beraber. buarada manisanın neresindesin canım. ben 4 sene alaşehirde kaldım. eşim hala orda

oyyy maşallah. doğum günün kutlu olsun canım benim. nice seneleriniz olsun beraber. buarada manisanın neresindesin canım. ben 4 sene alaşehirde kaldım. eşim hala orda
Eşim manısalı ama bız afyonda kalıyoruz canım. Manısanın akhisar gelenbe tarafı. Duymuşsundur gelenme gelirsen eğlenme, eğlenirsen evlenme.evlenirsen döllenme

mucka bunu eşine okut. Benmokuttum kaka beklemediğim zamanlarda değiştirtiyorum ama çok değil. İlerde iletişiminiz çok kuvvetli olcak gözüne bakarak konuşarak değiştriyo eşim.

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-10-10-40-37.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 87
Bence aç durabilirler çünkü bazı çocuklar var iştahsız aç aç geziyorlar bizimkiler de durur herhalde ya da diyorum belki az yiye yiye mideleri küçük kalır aza alışır senin kilo durumu nasıl kaç kg şu an

Benim doktor hamilelikte aldigim multi vitamin ve balik yagina dogumdan sonra da devam ettirdi. 3 aydir aliyorum ama benim de bas donmesi basladi. Hatta emzirmeden kaynaklandigini burda sizler yazinca farkettim. Daha sac dokulmesi yok.

Özellikle sık emzirince olduğu için buna yordum ben de. Çünkü aralikli emince sorun yok ama saat başı emince fenalaşıyorum resmen. Doktora gidicem pazartesi sorarım bakalım ne dicek.

Özellikle sık emzirince olduğu için buna yordum ben de. Çünkü aralikli emince sorun yok ama saat başı emince fenalaşıyorum resmen. Doktora gidicem pazartesi sorarım bakalım ne dicek.
Octacare al canim. Icinde d vitamini cinko magnezyum var. Bana cok iyi geldi. Bendede halsizlik ve acayip diz kemik agrilari başlamıştı

Octacare al canim. Icinde d vitamini cinko magnezyum var. Bana cok iyi geldi. Bendede halsizlik ve acayip diz kemik agrilari başlamıştı

Osteocare dimi canım? Hamileyken bana da iyi gelmisti ama ilk dogdugu zaman kullanıyordum şimdi kullanmıyorum. Bir de bir arkadaşım vinalac multivitamini emzirirken de kullanıyorum enerji veriyor demişti. Onu da hamileyken aliyordum ikisine de devam etcez o zaman.

Her ikisindede d vitamini varsa birini kullanma cunku bebekte d vitamini kullaniyor fazla gelir sutunden de gecince. Ben osteocare i sordum doktora kullanabilirsin dedi.

Bizimkinde hafif öksürük burun akıntısı başladı , dün gece fitil vermiştim şimdi hala devam ediyor bunlar. Doktor da randevu alamadım kalabalikmis. Ne yapsam ki başka doktora gitsem mi yarına beklesem mi acaba

Öksürük ifadesini kimin mesajında görsem yazacağım. Hiç erteleme derim ben. Acı tecrübe yaşadım. Önemsizdir hafiftir belki hava verecekler ve kolayca geçecek ama aksi riski de var. Bebeklerimiz çok küçük olduğu içinbana doktor iki saatte bile ilerleyebilir dedi Asu1677

Kızlar bi şey sorcam. Bugün sınıfımın okuma bayramı var 19.30 da. Maksimum 2 saat sürecek. Normalde o saatte banyo yaptırıp 20.30 gibi uykuya geçiş yapmaya çalışıyorum. Bebe biberon ve emzik almadığı için sağıp bırakamıyorum. mecbur yanımda götürcem. 1 günden uyku düzeni bozulur mu ?

Bozulmaz cnm. Zaten düzensizliği de bilmeli insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…