2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizimde eşim de gülüyo oynuyo beni görüyo bi huzursuzlanıyo mızmızlanıyo aranıyp emmiyo bende diyorum çocuk beni görünce mutsuz oluyo resmen diye :)
Çok canim sıkılmaya başladı 2 3 gündür boyle üzülmeye başladım artık memeyi de ağzına aliyo ağlıyo cikariyo aliyo atiyo ağlıyo esim aliyo susuyo acaba biyerini acitiyorum desem susmaz hiç ahh ahh kadınlar işte hep kendinde arar suçu garibim

Emerek uyuyor malesef. Ama yerine yatirirken uyaniyor bazen birak dakika mirildayip sonra kendisi uyuyor geri.

Benimki de aynısı. Bıraktırmak istiyorum çünkü artık ağzından bırakmadan gece boyu istiyor resmen. Dalsın diye memede bekletmemden olduğunu düşünüyorum. Yanıma yatırıyorum meme ağzında kımıldayamıyorum. Bi uykumuz var onda da bana yapışık

Kızlar ya kızım bende ağlayıp esim alınca susuyor bana veriyor tekrar ağlıyor neden ki beni istemiyor mu acaba artık ?

Kız seni istememesi mümkün mü bizimki babasının kucağındayken beni görse ağlıyor. Çünkü bizi görünce düşündüğü tek şey meme annemde görümcemde kardeşimde duruyor ben aynı pozisyonda tutuyorum durmuyor

Benimki emik bitince atiyor memeyi agzindan genelde. O yuzden meme agzinda beklemiyor.

Heh aynısı işte ben aynı şekilde tutunca ağlıyor onda durduğu gibi durmuyor annemde de duruyor benim dışımda herkeste duruyor bende yok babacı olcak galiba benim kız biyerde duydum her kızın ilk aşkı babası her erkek çocuğun da ilk aşkı annesi olurmuş ben bencilim galiba azcik bu konuda anneci olmasını çok isterim:)

Aynısını bende düşünüyorum iki ark saçları acayip gür onların hep sıfıra vurmuşlar
Benim sacimi vurdurmuslar sıfıra. Guzelim kivircik saclarim dalgali olmus ve ince telli zayiftir saçlarım. Bebeklik fotograflarinda kel olmam da cabası. Ben inanmiyorum o yuzden

Allah damatliginida gostersin canm hayirli olsun
Biberon ucu degistrmek aklima hic gelmemis ya cok teşekkür ederim canm bnmki gunduz mama icmiyordu cok azdi gece iyi iciyo yarin değiştireyim insallah duzelir

E vardı senin sütün neden kendi sütünü sağmadın?
Canm bnm sutum vardi ama midem kotuydu hazmszlik yasadim yeme icmeden kesilmistim iki haftada 5 kilo zayifladim doktor ilac yazdi emiziriyorsan icme demisti emizirmiyorum dedim o ilac güçlüymüş oyuzden sagmiyordum emizirmiyordum sutumde gitti artik hic yok o akrabayi cok seviyorum ondan sut sagdirarak bebegime icirdim ogunden iki gun cok sulu tuvaletini yapti kustu cok şükür bugun iyiydi

Gercekten mi mamanın arkasında 150 cc yazıyo tek seferlik. Bide internetten baktım az geldi bizimki korktum bende. Ama şimdi rahatladım siz öyle deyince
Bendeki mamanin da arkasında 150ml yazıyor fakat günde 5 kere beslenmede. E 5kere çok az daha sık besleniyor daha az ml ile doyuyorlar yani ben saginca 120cc çıkıyor ama onu bitiremiyor benimki sık sık az iciyor

Benim de 120 cc çıkıyor iki memeden ama bence az değil gündüz önce meme teklif ediyorum almazsa önceden sagdigimi veriyorum karnı doyunca oyun halisindayken falan bi dahaki öğün icin sagiyorum. Zor oluyor ama düzene oturunca yapılabilir. .bence sütun varmis sen de sağ canım.bazen mama öğünlerinde verirsin ama emiyormus senin ki demi.bizimki dün ne güzel emdi.bugün yine mıcırıklık çıkardı.

Anladim canım saglik sorunlarından ötürü o zaman geçmiş olsun düzelince emzir ama yine süt olmasa da emzir klasik laf ama emdikçe gelecektir sabırla çözülür senin işin..sütü ağır geldi o zaman nemessis in dediği gibi mideyi bozdu oğlun ondan ishal olmustur oğluna da geçmiş olsun:)

Ahh tatlım ben de kaynana kıskançlığı yaşıyorum. Annem her şeyimle ilgilenir, haftalık temizliğe gelen yardımcıya rağmen evimin her şeyiyle ilgilenir, oğlumun çamaşırlarını ütüsünü hemen halleden vs. Kaynana hiç birini yapmaz, yapamaz ama ara sapıttı, torununun her anını görmek istiyormuş herkeste var bir dert.

Kızlar selam, doğum iznim bitti 3 gündür yarim mesai gunde 4 saat calisiyorum bebegimi birakip gitmek zaten cok zor birde ustune biberon almayinca dahada zor.sutumu sagip biriktirmistim 3 ay boyunca onları veriyoruz ama prenses biberon almıyor onlarca biberon denedik yok zorlayınca kusuyor ben isten gidene kadar ac bekliyor kuzum yaa bu beni iyice üzüyor.benim gibi olan ve her biberonu deneyip sonunda bunu aldı diyebileceğiniz biberon varmi ne olur caresizim

Bir memeye onu yaptığında diğerini ver tatlım, bir de emzirirken etrafı izlemeye başladıklarını. Dikkatleri dağılınca oynamaya başlıyorlar memeyle sanki.

Valla ağlayınca alıp veriyorum memeyi, beni istiyor işte gördünüz diyorum

O 120 cc de çok dolu olduguda çıkıyor ama canım mesela kızı anneme bırakıyorum temizlik yapmak için akşam sagiyorum sadece bir defa tek memeden 100 cc çıkmıştı bidaha olmadı ama ikisinden 110-120 cc çıktığı oldu..evet emiyo da bazen gıcıklık ediyo mama istiyo gaz sancisi olunca biberon kolayına geliyo çünkü karnı ağrıdığı zaman memeyi çekmek zor geliyo sipaya:)

Biberonu bilmşyorum ama bebekler için plastik kaşık varya onlardan alıp yedirmeyi deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…