- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #55.021
Kızlar selam, doğum iznim bitti 3 gündür yarim mesai gunde 4 saat calisiyorum bebegimi birakip gitmek zaten cok zor birde ustune biberon almayinca dahada zor.sutumu sagip biriktirmistim 3 ay boyunca onları veriyoruz ama prenses biberon almıyor onlarca biberon denedik yok zorlayınca kusuyor ben isten gidene kadar ac bekliyor kuzum yaa bu beni iyice üzüyor.benim gibi olan ve her biberonu deneyip sonunda bunu aldı diyebileceğiniz biberon varmi ne olur caresizim
Kızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Aynen dediğini yapıyorum canım çevirip diğerini veriyorum onu da iki kere çekip atiyo agliyo evet keyfi yerinde tok olunca memenin ucunu alıyor sadece sakız gibi geveliyor maşallah diyim benim kız söz konusu mama yada meme olunca dikkati pek dağılmıyor şimdilik ilerde olur belki bilemem ama ben tel.le yada başka bişeyle ilgilenince genelde alıp alıp atıyor memeyi dikkat çekmek için bide elini yüzüme sürmeye başladı artık emerken arada tokat atıyor:)Bir memeye onu yaptığında diğerini ver tatlım, bir de emzirirken etrafı izlemeye başladıklarını. Dikkatleri dağılınca oynamaya başlıyorlar memeyle sanki.
Malesef benimki daha tutamıyor bileKızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Hayır canım benimki öyle bişey yapmıyor hatta bir oyuncağı uzun süre elinde bile tutmuyor en fazka 3 4 snKızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Kaşıkla verince yutamıyor canim denedimBiberonu bilmşyorum ama bebekler için plastik kaşık varya onlardan alıp yedirmeyi deneyebilirsin
Orası öyle canim bizi istiyorlar ama anneme bir türlü anlatamadım ya ac mama yapalım diyo hatta bana sormadan yapip getiriyo yada altını değiştireyim diyo gazi olabileceği yada annesini isteyebileceği hiç aklına gelmiyo bende kırmak istemiyorm çocuk beni istiyo ver diyemiyorum :)Valla ağlayınca alıp veriyorum memeyi, beni istiyor işte gördünüz diyorum
Benimde sut sagma makinem medela ama biberonunu almamistim.kasikla verince yutamiyor midesindekinide kusuyorCanım benimki emiyor, arada bir kaç kere sağdığım sütü biberonla verdim. Medela calma biberonumuz, çekmezse süt gelmiyor. En son mevlütünde iyice emziremedim diye dolaptan verdim sütü, almadı. Biberonu emmedi. Emzik de tutmuyor, önceden tutuyordu. Kaşıkla beslesinler canım kim bakıyorsa bebeğine. En azından az az içer.
Canım daha çok erken değilmi bunun için. Biz senden 4 gün büyüğüz öyle bir durum yokKızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Kızlar selam, doğum iznim bitti 3 gündür yarim mesai gunde 4 saat calisiyorum bebegimi birakip gitmek zaten cok zor birde ustune biberon almayinca dahada zor.sutumu sagip biriktirmistim 3 ay boyunca onları veriyoruz ama prenses biberon almıyor onlarca biberon denedik yok zorlayınca kusuyor ben isten gidene kadar ac bekliyor kuzum yaa bu beni iyice üzüyor.benim gibi olan ve her biberonu deneyip sonunda bunu aldı diyebileceğiniz biberon varmi ne olur caresizim
Alıştırma bardağı dediginiz sulukmu ?Alıştırma bardağı deneseniz bir de?
Kızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Cnm sen deyince baktım 6 aylıkken falan başlıyorlar daha buna. Bizimkiler henüz uzatılanı bile tam kavrayamıyorlar. Neden takıldı aklına bu durumCanım daha çok erken değilmi bunun için. Biz senden 4 gün büyüğüz öyle bir durum yok
Sürekli emiyosa normal canım süt mü dayanır. Benim öyle uzun emmesi yok en fazla 5 dakika emiyo günlük 4 kere felan oda90 cc ye çıktık gündüz bazen 3 saatte verdiğim de oluyo 4saatte de aralarda hep emiyo ama akşam da 8 de önden emiyo sonra 90 cc mamadan sonra aglarsa yine emiyo uyuyo sonra nezaman uyanırsa(gece 1bucuk 2 en geç 4 ye uyanır)o zaman hemen mamasını yapip veriyorum 90 cc sağmaya fırsat olmuyo benim gündüz izin vermiyo uyumadigi için..zaten tek sagmada iki memeden toplam 120 cc ancak cikiyo yani
Benimkide aksamları almıyo ya. Korkuyorum beni bırakacak diye. Aslında aç bıraksam zorlasam belki alır ama koyamıyorum bi taraftan beni bırakacak diye korkuyorum. Bende baktım memeyi almıyo hemen sağıp veriyorumBendeki mamanin da arkasında 150ml yazıyor fakat günde 5 kere beslenmede. E 5kere çok az daha sık besleniyor daha az ml ile doyuyorlar yani ben saginca 120cc çıkıyor ama onu bitiremiyor benimki sık sık az iciyor
Benim de 120 cc çıkıyor iki memeden ama bence az değil gündüz önce meme teklif ediyorum almazsa önceden sagdigimi veriyorum karnı doyunca oyun halisindayken falan bi dahaki öğün icin sagiyorum. Zor oluyor ama düzene oturunca yapılabilir. .bence sütun varmis sen de sağ canım.bazen mama öğünlerinde verirsin ama emiyormus senin ki demi.bizimki dün ne güzel emdi.bugün yine mıcırıklık çıkardı.
Daha erken değil mi cnmKızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Mamalar süte göre yüksek olur kuzum hep daha fazla cc olurGercekten mi mamanın arkasında 150 cc yazıyo tek seferlik. Bide internetten baktım az geldi bizimki korktum bende. Ama şimdi rahatladım siz öyle deyince
Bende babacı olsun diye yırtınıyorumHeh aynısı işte ben aynı şekilde tutunca ağlıyor onda durduğu gibi durmuyor annemde de duruyor benim dışımda herkeste duruyor bende yokbabacı olcak galiba benim kız biyerde duydum her kızın ilk aşkı babası her erkek çocuğun da ilk aşkı annesi olurmuş ben bencilim galiba azcik bu konuda anneci olmasını çok isterim:)
Benimde sut sagma makinem medela ama biberonunu almamistim.kasikla verince yutamiyor midesindekinide kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?