2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım benimki emiyor, arada bir kaç kere sağdığım sütü biberonla verdim. Medela calma biberonumuz, çekmezse süt gelmiyor. En son mevlütünde iyice emziremedim diye dolaptan verdim sütü, almadı. Biberonu emmedi. Emzik de tutmuyor, önceden tutuyordu. Kaşıkla beslesinler canım kim bakıyorsa bebeğine. En azından az az içer.

Bir memeye onu yaptığında diğerini ver tatlım, bir de emzirirken etrafı izlemeye başladıklarını. Dikkatleri dağılınca oynamaya başlıyorlar memeyle sanki.
Aynen dediğini yapıyorum canım çevirip diğerini veriyorum onu da iki kere çekip atiyo agliyo evet keyfi yerinde tok olunca memenin ucunu alıyor sadece sakız gibi geveliyor maşallah diyim benim kız söz konusu mama yada meme olunca dikkati pek dağılmıyor şimdilik ilerde olur belki bilemem ama ben tel.le yada başka bişeyle ilgilenince genelde alıp alıp atıyor memeyi dikkat çekmek için bide elini yüzüme sürmeye başladı artık emerken arada tokat atıyor:)

Valla ağlayınca alıp veriyorum memeyi, beni istiyor işte gördünüz diyorum
Orası öyle canim bizi istiyorlar ama anneme bir türlü anlatamadım ya ac mama yapalım diyo hatta bana sormadan yapip getiriyo yada altını değiştireyim diyo gazi olabileceği yada annesini isteyebileceği hiç aklına gelmiyo bende kırmak istemiyorm çocuk beni istiyo ver diyemiyorum :)

Benimde sut sagma makinem medela ama biberonunu almamistim.kasikla verince yutamiyor midesindekinide kusuyor

Alıştırma bardağı deneseniz bir de?

Sürekli emiyosa normal canım süt mü dayanır. Benim öyle uzun emmesi yok en fazla 5 dakika emiyo günlük 4 kere felan oda

Benimkide aksamları almıyo ya. Korkuyorum beni bırakacak diye. Aslında aç bıraksam zorlasam belki alır ama koyamıyorum bi taraftan beni bırakacak diye korkuyorum. Bende baktım memeyi almıyo hemen sağıp veriyorum

Kızlar ben aventin biberonunu kullanıyodum benim oğlan iyice az içmeye başladı. Biriniz ucu daha açıl biberon alın yazmışsınız bugün bulamadım süt sağma makinesinin biberonu tek delikti bende kendim 3 delik daha açtım valla 100 cc yi içti aventle kendin içtim gercekten ne kadar zor geliyomyş yazık ne çene var bebeklerde

Gercekten mi mamanın arkasında 150 cc yazıyo tek seferlik. Bide internetten baktım az geldi bizimki korktum bende. Ama şimdi rahatladım siz öyle deyince
Mamalar süte göre yüksek olur kuzum hep daha fazla cc olur

Bende babacı olsun diye yırtınıyorum ama benimki de bende ağlıyor bazen babaya geçince cilveler gülmeler
Bende gazi çıkmıyor uğraşıyorum Baba alınca hemen çıkıyor :)

Benimde sut sagma makinem medela ama biberonunu almamistim.kasikla verince yutamiyor midesindekinide kusuyor

Ben wee nin 0-6 ay yazan cam alistirma bardagi var 3 delikli 30 cc lik akitiyo makitiyoda aldi benim kizim haftaya ise baslicam biberon kullansin istemiyorum. Aslinda becerebilde nukun alistirma bardagini almistim ama onu cekmek zor baya. Hem anne memesiyle de alakasi olmadigi icin meme resdi yapmiyormus oyke diyorlar

estherr canim kullandigim mama da 150cc yaziyo ama bence cok fazla.ama benim de kafami kurcaliyo bu.veletler kac cc icmeli.benim oglan 3saatte 1icmeye basladi.hele gece 6-7saat uyanmiyo.ben de uyandirmiyorum(drum uyandirma dedi.bazen vicdanima yenik dussemde uyandirmiyorum artik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…