2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar birşey soracagim. Benim idrar rengi hep koyu sarı iken bugün farkettim hep beyaz renksiz oluyor. Endiselenmeli miyim sizde de oldu mu böyle bisey ya da neden olmustur
benim bildiğim idrarın renginin açık olması gerekiyor. yani renk koyuldukça susuz kalıyorsun yada başka bir şeyden tam bilmiyorum ama. benim hamile olan doktor arkaaşım demşti ondan dikkatimi çekti. o çok su içiyorum ama genede yetmiyor portakal renginde demişti. Benimki hep açık renkte mesela

Ya kızlar birşey soracagim. Benim idrar rengi hep koyu sarı iken bugün farkettim hep beyaz renksiz oluyor. Endiselenmeli miyim sizde de oldu mu böyle bisey ya da neden olmustur

Canım olması gereken açık renk olması zaten. Koyu renk olduğunda anla ki yeterli su içmiyorsun

Herkese merhabalar bende 2017 Şubat annesiyim. Oğluşum şu an yanımda uyuyor, Rabbim size de kolay bir hamilelik ve hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Ne güzel, güle güle büyütün, sağlıkla inşallah. Darısı bizlere. Seneye biz de yazarız bu şekilde inşallah :)

Bebiş iyiyse enfeksiyonu da geçirirler merak etme

inşallah canım aynen bende öyle yapıyorum benim için hayırlısı böyleymiş diyorum bir dahaki sefere inşallah..ben size dua etmeye devam edeceğim güzel anneler..

geçmiş olsun canım, bir an önce toparlanman ve yeni bir bebiş sahibi olman dileğimle..

He şükür sorun yok yani canım. İlk zamanlarda cok fazla su icmeye çalışıyordum midem bulandi tiksindim. O zaman koyuyken açığa dönüyordu ama simdi su icmeyi bıraktım cok as tuketiyorum idrar kendiliginden beyaza dönünce korktum

Belki önemsiz bir şeydir ama aksatmaya gelmez, hemen doktoruna danış canım.

Belki de canım ikinci yerde belirdi şimdi de kolumu oynatırken filan ağrıyor acıyor çok aklıma takılırsa gidicem doktora deri altı daha yayık mor görünüyor bakalım önemsizdir inşallah

Herkese merhabalar bende 2017 Şubat annesiyim. Oğluşum şu an yanımda uyuyor, Rabbim size de kolay bir hamilelik ve hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Senin geçen sene yaşadığın heyecanı simdi biz yaşıyoruz canim :)) insallah biz de senin gibi hayirla saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza:)

kizlar benim ilk gebeligimde işe makyajsiz giderdim.suratim okadar temiz guzel saf diki anlatamam.ayri bi guzellik gelmisti .ve sonuc oğlum dunyaya geldi.
simdi ise sabahlari cildim kotulesmis goz altlarim biraz koyulasmis hissediyorum,makyaj yapsam bile cildimi duzenleuemiyorum.sizce erkek anneyi guzellestirir kiz bebek annenin guzelligini alir cirkinlestirir :) hurafesi dogrumu diye kendimi dusunmekten ali koyamiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…