2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizde genetik cnm biz dogustan kapali doguyoruz sanirim kemiklerimiz iri ondan..
Bendede kizimdada bir sorun yok bundada olmaz insallah. Ilk kizimda beni korkutmuslardi ama annem seninkide oyleydi diyordu alistim artik ek olrak d vitamini hic vermedim

Ay grcekten cok korkunc olmus allahim isteyenlere versin bizede isteyince versi

Maşallah uyku eğitimi vermişsin şimdiden benim kızın gündüz hiç uykusu yok yanına yatıp memeyi verirsem uyuyor. Memede uyuyacak illa yani. Akşam yatarken de aynı. 5.ayında uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum yoksa böyle olmayacak. Gündüz uyumadığı için de huysuzlanıyor o daha kötü. Tavsiye edebileceğin bişey varsa açığım fikirlere

Ben şimdi kontrol ettim kapanmamış. Sizinkilerin bıngıldağı büyük mü kızlar???

Bide kolunda bir yerde küçük bir morluk var
Tutarken biz yapmış olabilir miyiz? Düşün düşün hemen öyle birşey de morardı mı ki, aşı izi gibi küçük yuvarlak

Bayanlar gece yeme durumunuz nasıl bizimki bi kaç gündür inanılmaz az 4 saate bi 40 cc felan içiyo e 11 saat felan uyuyo. Normal mi yoksa ben uyandırıp az zorlayım mı?

Bayanlar gece yeme durumunuz nasıl bizimki bi kaç gündür inanılmaz az 4 saate bi 40 cc felan içiyo e 11 saat felan uyuyo. Normal mi yoksa ben uyandırıp az zorlayım mı?
Benimki bazen 4 saat uyuyor. Bazen 2 saate bir kalkıyor. Artık ben karışmıyorum. Bebiş kendi ayarlıyor. Uzun uyursa işime geliyor. Ne yalan söyleyim :)

Ya kızlar ben normalde 12 gibi uyuyorum o saatten sonra da sağmıyorum. Bu saate kadar gecede 1 kere de süt sağıyım diye uyumadım sağdım 180 cc çıktı bende bi sevinç dur dolaba atmadan az içiriyim dedim demez olaydım kapağı tam örtmemişim olduğu gibi bebeğin üzerine döküldü. Gitti bütün sütüm öyle üzüldüm ki anlatamam

Kuzum hic bir ilaci yada vitamini unuttun diye cift doz verme. O sakincali.

Ben D vitaminini 2 puff kullanıyorum mesela. Doktorumuz 1 aylıktan sonra bebeklerin günlük ihtiyacının 800iu olduğunu söyledi ki araştırdığımda bebeğin kgsuna göre günlük ihtiyacın değişebildiğini ve hatta prematürelerde 1200iu ya kadar verilebildiğini okudum.

Bir doktor onerisinise o ayri. Kullanilmasi gereken doz o demek ki bebegine gore. Benim bahsettigim dun vermeyince bugun cofr vermek o yanlış ondam bahsediyorum.
Bizim doktor 1 puff verdiriyor mesela. Bol bol gunese cikmayi oneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…