2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde işime geliyo ama kalkınca 40cc süt içmesi kafamı karıştırıyo
Canım bebeğin zayıf değil hatırladığım kadarıyla miktara çok takılıp stres yapma kendine. Eğer emmesiyle ilgili bahsettiğin problemden kaynaklanmıyorsa.
Bebekler gece uykulu acıktığı kadar içip tekrar uyuyor sonra acıkınca tekrar kalkıyor. Benimki iki üç kere çekip uyuyor bazen bazen de çok emiyor üstünde durmamaya çalışıyorum çünkü bu konuda çok üstelersem biraz büyüdüklerinde de sürekli zorla birşeyler yedirme psikolojisine girebiliriz ki bu onlar için hiç sağlıklı değil

Günaydın kizlar hayirli ramazanlar kizlar sze bsy sorucam disari 25 derece cok sicak bn bebegime ne giydiriy ic kolsuz zibin birde ustune kollu bsy giydirdim altina kactane giydirmem lazim bitane giydirsem usumezmi acaba

Günaydınnnn... kızlar benim kız 1 haftadır deki gibi ağlıyor... keyfi iyi iken süper ama genelde çığlık çığlığa...
Canm bnmkide bir haftadr cok agliyo elime alirsam guluyo ama ana kucagna yada yatagina biraktigim an çığlık çığlığa agliyo eskiden hic boyle degildi

Artık bizi tanıyorlar
Etraflarında olmamamızı istiyorlar
Benim ki beni kapıya kadar takip ediyor
Sonra basıyor çığlığı
İşimi yapıp gelene kadar , beni göğrnce gülücük
Güven duygusunu vermeye devammm

Günaydın kizlar hayirli ramazanlar kizlar sze bsy sorucam disari 25 derece cok sicak bn bebegime ne giydiriy ic kolsuz zibin birde ustune kollu bsy giydirdim altina kactane giydirmem lazim bitane giydirsem usumezmi acaba
Günaydın hayırlı ramazanlar bence altına tek kat yeterli kafasını kulaklarını koru bebiş terlemesin rüzgarlıysa ona dikkat et ısı değişimi önemli dışarısı evdeki gibi sabit değil ki

Günaydınnnn... kızlar benim kız 1 haftadır deki gibi ağlıyor... keyfi iyi iken süper ama genelde çığlık çığlığa...
Günaydın hayırlı ramazanlar bence altına tek kat yeterli kafasını kulaklarını koru bebiş terlemesin rüzgarlıysa ona dikkat et ısı değişimi önemli dışarısı evdeki gibi sabit değil ki
Benim kızda bırakıp gidince aynen öyle canım gözünün önünde olmamı istiyor yalnız kalmak istemiyor ana kucağında kalmak istemiyor kucakta yatar pozisyonu sevmiyor evin içinde gezmek istiyor kucakta uyumak istiyor istiyorda istiyor :) dönemsel olabilir her ay davranışları değişiyor

Kızlar hayırlı ramazanlar. Yarın rotarix yaptıracağım benim kıza. Herhangi bir yan etkisi oldu sizde ?

Bayanlar gece yeme durumunuz nasıl bizimki bi kaç gündür inanılmaz az 4 saate bi 40 cc felan içiyo e 11 saat felan uyuyo. Normal mi yoksa ben uyandırıp az zorlayım mı?
Artık büyüyor canım gece beslemesi bile olmayabilir

Kızlar ficher price ana kucağı kullanan var mi
İkisi arasında kararsız kaldım var mi bunlardan kullanan

Eklentiler

• 66ABCF10-AF9E-4EFA-8CB0-EFE83A6E13A0.webp
    16 KB · Görüntüleme: 54
  • A27B87FC-E338-4E51-881D-BBB3FA605D48.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 46
Artık büyüyor canım gece beslemesi bile olmayabilir
Canim sen gun icinde guzelce besliyodun diye hatirliyorum.bi de kilosu iyiyse birak uyusun
Tamam artık gece hesaplama işimi bırakıyorum artık elimde sürekli telefon gün içinde ne kadar içtiğini hesaplıyorum hep biraz taktım herlde

Bebeğinin durumu da senin sütun de maşallahi var kendini rahatlat artık sen bence :)))

Canim aslında biz istedigimiz kadar kararli olalim bazen bebeklerin karakterinden öteye geçemiyoruz. Benim bebek genelde de uyumlu sakin bir bebek. Tek sorun yaşadigimiz şey iştahsiz olmasi onu da artik 3 saat bekleterek aşmaya calisiyorum. Uyku konusunda sana tavsiyem cok fazla ilgi göstermemeye çalış uykusuzluğa direnemez sonuçta. Duygusal davranip kucagina alma gerekirse al senin yataga beraber yatin sana bakarak uyusun. Ben ilk zamanlar beşiğine koyup yaninda beni görerek güven icinde uykuya dalmasini bekliyordum sonra büyüdükçe yatagima yatırıp ben de yaninda yatip dinlendim şimdi birakiyorum kendi uyuyor. Hiç uykuya zorlamadim kendisi uyumak istediginde senin fazla mudahalene gerek kalmıyor zaten

Canm bnmkide bir haftadr cok agliyo elime alirsam guluyo ama ana kucagna yada yatagina biraktigim an çığlık çığlığa agliyo eskiden hic boyle degildi
Benimki bazen kucakta bile çığlık çığlığa susturamıyorum... resmen psikolojim bozuldu neden diye diye... belim tutuldu taşımaktan. Yemek bilenyaoanıyorum oğluma yemek koyamıyorum bazen... belimde tutulunca tam olduu offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…