- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #55.741
Canim aslında biz istedigimiz kadar kararli olalim bazen bebeklerin karakterinden öteye geçemiyoruz. Benim bebek genelde de uyumlu sakin bir bebek. Tek sorun yaşadigimiz şey iştahsiz olmasi onu da artik 3 saat bekleterek aşmaya calisiyorum. Uyku konusunda sana tavsiyem cok fazla ilgi göstermemeye çalış uykusuzluğa direnemez sonuçta. Duygusal davranip kucagina alma gerekirse al senin yataga beraber yatin sana bakarak uyusun. Ben ilk zamanlar beşiğine koyup yaninda beni görerek güven icinde uykuya dalmasini bekliyordum sonra büyüdükçe yatagima yatırıp ben de yaninda yatip dinlendim şimdi birakiyorum kendi uyuyor. Hiç uykuya zorlamadim kendisi uyumak istediginde senin fazla mudahalene gerek kalmıyor zaten
Bizimki gaz çıkarken kucakta uyumaya alıştı yatağa yatırıp yanında uyutmaya çalışıyorum emzigi verip çığlık kıyamet ağlama alıp uyutmayınca ağlayarak uykusu iyice açılıyor mesela daha din denedim agladi gerçi hoş omzuma alıp pispis yapınca 2 defa genirip uyudu bizim gaz bitince çözülür insallahCanim aslında biz istedigimiz kadar kararli olalim bazen bebeklerin karakterinden öteye geçemiyoruz. Benim bebek genelde de uyumlu sakin bir bebek. Tek sorun yaşadigimiz şey iştahsiz olmasi onu da artik 3 saat bekleterek aşmaya calisiyorum. Uyku konusunda sana tavsiyem cok fazla ilgi göstermemeye çalış uykusuzluğa direnemez sonuçta. Duygusal davranip kucagina alma gerekirse al senin yataga beraber yatin sana bakarak uyusun. Ben ilk zamanlar beşiğine koyup yaninda beni görerek güven icinde uykuya dalmasini bekliyordum sonra büyüdükçe yatagima yatırıp ben de yaninda yatip dinlendim şimdi birakiyorum kendi uyuyor. Hiç uykuya zorlamadim kendisi uyumak istediginde senin fazla mudahalene gerek kalmıyor zaten
Kız maşallah gece o kadar uyuyan bebek gündüz uyur mu hiç:)) o bütün uyku hakkını tek seferde kullanıyo demek:)))Bebesi gece uyuyup gunduz uyumayanlara benide ekleyindun gece 8de yatti sabah 10 da kalkti gece 2 defa emdi. Ama gunduzleri uyku damlasin gozunden yinede uyumuyor.
Yok cnm ağlatms bence. Öyle yatırınca uyuyan bebek nadirdir. O daBizimki gaz çıkarken kucakta uyumaya alıştı yatağa yatırıp yanında uyutmaya çalışıyorum emzigi verip çığlık kıyamet ağlama alıp uyutmayınca ağlayarak uykusu iyice açılıyor mesela daha din denedim agladi gerçi hoş omzuma alıp pispis yapınca 2 defa genirip uyudu bizim gaz bitince çözülür insallah
Çok ağlıyor o zaman onun ihtiyacını karşılamadığımı güvenini kaybettiğimi düşünüyorum
Gece uykusu guzel ya her aksam 8 de yatiyor genelde 8 9 civari kalkiyor bugun 10 u geciyordu kalktiginda. Gece 2 kez emiyor. 12 de ve 4 de. Ama iste benimkininde emis uzun 45 dk filan emiyor emerken uyuyor ama benim uyku telef oluyorKız maşallah gece o kadar uyuyan bebek gündüz uyur mu hiç:)) o bütün uyku hakkını tek seferde kullanıyo demek:)))
Ben almis bulundum pek bi ozelligi de yok zaten, en cok tavsiye edilen aslinda buzdolabinda sogutulup verilenler varmis. Onlardan alicam ben de.Bi diş kaşıyıcı için 100 tl çok değil mi? Ekstra bi özelliği var mı hiç araştırmadım bide bebekler genelde dişlerini siş kalıtıcı değil debaşka şeylerle kaşımayı seviyolar diye biliyorum
Biz turkiyede degiliz ya canim burda satilan bi internetten sitesinden aldim benNetten mı aldın ne kadardi fiyatı ?
Neeeeee yatagina koyup birakiyorsun kendisi mi uyuyor.Masallah canim yaaCanim kucagina alma gerekirse sen de yaninda yat ki senin mudahalen olmadan uyumaya alissin. Ve hep aynı yerde yatirirsan da ileride sorun yaşar hep besikte degil de bazen koltugub uzerinde bazen senin yataginda her yerde uyumaya alissin. Ben bebemin karnı tok alti temiz ve keyfi yerinde olduguna inaniyorsam uyuyacagi zaman asla kucagima almam. Şimdi uyku vakti geldigi zaman gündüz her nerde ise orda uykuya gecmesini bekliyorum. Ki genelde koltuk üzeri oluyor aksamlari da yatagina birakip kendim salona geciyorum kendisi uyuyor. Ayy masallah nazar degmesin
Canim anneye karşı güven kaybetmek o kadar kolay ve basit değil onlar bize aşkla bağlı. Insallah gaz probleminiz çözülür bizimkinin de baya azaldi artık damla ya da probiyotik destek falan kullanmiyorumBizimki gaz çıkarken kucakta uyumaya alıştı yatağa yatırıp yanında uyutmaya çalışıyorum emzigi verip çığlık kıyamet ağlama alıp uyutmayınca ağlayarak uykusu iyice açılıyor mesela daha din denedim agladi gerçi hoş omzuma alıp pispis yapınca 2 defa genirip uyudu bizim gaz bitince çözülür insallah
Çok ağlıyor o zaman onun ihtiyacını karşılamadığımı güvenini kaybettiğimi düşünüyorum
Sabah uyandıracaksin ki gündüz uykusu olsunAl iste yine bir oglen uykusu faicasi yasadik. Uykusu gekiyir deli gibi agliyor aglamaktan yorgun dusup kucagimda uyuyor. Yatirdim yerine simdi 15 20 dkya kalkar sonra yine uyksuuz. Valla napcam ben bu oglen uykusu icini bilmiyorum hic. Onuda bir rutine oturtmam lazim.
Dogru söylüyorsun canim benimki biraz da şans aslinda uyumlu bir bebek :) kaynanam diyor senin kocan dogdu büyüdü evde bebek oldugu belli degildi cok sakindi. Hemen kendine pay cikariyorYok cnm ağlatms bence. Öyle yatırınca uyuyan bebek nadirdir. O daBirdilimkek gibi şanslılara düşmüş demek:))) öyle pışpışla hrmen uyuyorsa bu bile süper bişey maşallah
Sabah zaten genelde 8 de en gec 9 da kalkiyor. Bugun ayri bi durum oldu. Ama dun mesela 6.45 de kalkti. O da ender bir durumdu. yine gunduz uyumadi. Gunduz uyumuyor cocuk bildigin direniyor uykuya.Sabah uyandıracaksin ki gündüz uykusu olsun
Darısı başına kuzum merak etme seninki de zamanla alışır sadece duygusal davranip kucaklama agladikca uykusu gelince oldugu yerde uyurNeeeeee yatagina koyup birakiyorsun kendisi mi uyuyor.Masallah canim yaa
Benimki 7 de yatiyor sabah 5 engec 5 bucuk ayaktayiz yaaGece uykusu guzel ya her aksam 8 de yatiyor genelde 8 9 civari kalkiyor bugun 10 u geciyordu kalktiginda. Gece 2 kez emiyor. 12 de ve 4 de. Ama iste benimkininde emis uzun 45 dk filan emiyor emerken uyuyor ama benim uyku telef oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?