2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bizim gece uykumuz 6da uyumak icin agliyo.bazen 6bucuk en gec 7bucukta yatiyo.ama sabah 5ten sonra mizmiz.6-6bucukta uyanir artik.nasil uzatabilirim ya su sabah 1saat kadar yatsa yine yeter.

Maşallah cnm allah nazardsn saklasın. Ama ağlayan bebeği baştan da alıştıramıyorsun işte onu demek istiyorum. Benimki bi dönem kucağımda bile susmazdı. Şimdi kucağımda susmasına bile şükrediyorum. Varsın sallayarak uyutayım uyusun yeter ki:))

Beninki erken uyumadiysa ge
Ama uyumak istiyo.kucakta agliyo yavrum.biraksam 6da gece uykusuna gececek.8e kadar nasil oyalanacak.
Sabah erken uyanip gündüz uykusu azsa aksam dayanamiyor demek ki kuzucuk:) belki bir gün sabah erken saatlerde bebegi birkac saatligine cikarip gezdirsen yoruldugu icin aksam olmadan birkac saat uyur ve aksam uykusuna da daha geç gecebilir canim. Tabi işe yarar mi bilmem ama ben olsam bi denerdim

Sallamak hic tavsiye edilmese de bazen öyle dönemler oluyor ki kesinlikle yapmam dediğin her şeyi yaptiriyor bebekler insana. Ben de tv ye 2 yasina kadar baktirmam diyordum ama gündüz hep yatmasin diye kucagima aliyorum oturup beraber tv izliyoruz yoruluyorum çünkü birkac dakika da olsa bosveriyorum bazen kurallari

Günaydın hayırlı ramazanlar bence altına tek kat yeterli kafasını kulaklarını koru bebiş terlemesin rüzgarlıysa ona dikkat et ısı değişimi önemli dışarısı evdeki gibi sabit değil ki
Alt iki tane giydirmistim cok sicakmis cikattim canm cok sicakti hm cok ruzgar vardi valla ne giydiricegimi şaşırıyorum

Bnmki kucagta susuyir gunduz uykusu cok var ama uyumamak icin resmen direniyo yarim agliyo en sonunda uyuya kaliyo o uykuda 10 dkka bnde yemk falan zor yapiyorum

Yastık kullanma kaç ayda başlıyor kızlar
Bir yerde okumustum 1 yasina kadar önerilmiyor diye ama ben ilk aydan itibaren incecik pamuktan bebe yastiklari yaptim canım sirttan itibaren yatiriyorum çok ince oldugu için omurgasini etkilemiyor ayrica emdikten sonra da geri kusma ihtimalini azaltiyor bence

Gun icinde uyudugu zamanlarda da oyle canim.aksam 6da uyku bastiriyo.son uyku saati kac olmali onu dusunuyorum.bi de galiba genetik buyuk oglum kacta yatarsa yatsin en gec 7de kalkacak.

Sabah zaten genelde 8 de en gec 9 da kalkiyor. Bugun ayri bi durum oldu. Ama dun mesela 6.45 de kalkti. O da ender bir durumdu. yine gunduz uyumadi. Gunduz uyumuyor cocuk bildigin direniyor uykuya.
Uykuya dalamiyor demi ! Ya yine bildik bir tabir ama atak dönemi ya bir yeri acıyor kasinyor senin ev sıcaktı bilmiyorum hava durumunu nasıl banyo genelde akşam yapiyor ama gündüz de mı yaptırıp yatirsan en azından gündüz uykulari düzene girene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…