2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Onu denedim. Sonra allah carpti. Gunduz uykusunu gece uykusuyla karistirdi. 1de yatti aksam 9a kadar uyanmadi. Sonra 9da hirtlayio gece 4 de kadar uyumadi. Tovbe ettim. Eski duzene donebilmem 5 gun surdu uyku sasinca

Yok bizde 9 da uyusa da aynı. Oğlumda öyleydi. Gün doğarken açardı gözlerini
Benimki bir gece 2 gibi bir de 5.30-6 gibi uyaniyor aciktigi icin canim. Ilk zamanlar sabah uyandiginda daha uyumuyordu canı sıkılmış gibi sesler cikariyordu ama sonra babasi 7 de işe gidince bebegi yanima almaya başladım ben uyurken o da bana bakarak tekrar uyumaya başladı

Alt iki tane giydirmistim cok sicakmis cikattim canm cok sicakti hm cok ruzgar vardi valla ne giydiricegimi şaşırıyorum
Aynen öyle canımbende bebek arabasının kışlık tulumunu çıkarttım geç bile kalmışım :) markete gittik 5 dak yol aşırı sıcak eve geldiğimde kızın elleri sıcacık hemen soydum

Benimki 7 de yatiyor sabah 5 engec 5 bucuk ayaktayiz yaa cok zorlaniyorum acaba daha gec mi yatirsam
Bizimki 10 da yatıyo sabah 10 da kalkıyo gece 2 kere kalkıyo azcık mama yiyo yatıyo. 10 da kalkınca da 1 saat durup geri uyuyo 12.30 gibi uyanıyo benim uyku düzenide gena sayılmaz öğlene kadar yatıyoruz gerci daha 2 haftadır böyle önceleri gece 3 4 te yatıyodu

Oh oh maşallah, darısı başıma diyeyim :))))

Maaşallahı var bebişin uykusu düzene girmiş bizimki de gecesi iyi gündüz kötü darısı başımıza

Kızlar bebekleriniz kac saat arayla ve ortalama kac cc süt veya mama içiyor? Benim minnosun her huyu güzel ama iştah hiç yoktu. Dün doktor 3 saat arayla yedir dedi benimki pek emme meraklisi degil ama sorun etmiyorum arada sagip veriyorum 3 saat arayla 100-130 icmeye basladi dünden beri. Insallah azalmaz

Kızlar ya size bişi dicem. Diş çıkarıyoruz ya biz meme reddi yaşıyoruz. Yarın3 aylık olucaz ama normalde 2 saatte 1 emiyodu şimdi 4 saat geçiyo memeyi ağzına veriyorum ağlıyo emmek istemiyo

Kızlar doktor kontrolünden geldik. Boy,kilo herşey çok güzel lakin gözlerinde hipermetrop ayına göre fazlaymış. Göz doktorunun önerisi d vitaminini düzenli kullanmalıymışım ve bol bol güneşe çıkarmalıymışım. Zamanla düzelebilirmiş. Kafama takmamaya karar verdim. :)

Ben yatağına yatırırsam 20 dk sonra kalkıyor
Bizim yatağımıza yatırırsam yastığımızla 3 saat deliksiz uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…