2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün karnımın altında bi sancı var sanki,regl Ağrısına benzer ama hafifi..normal mi bu durum bilemedim

Bugün kahvaltıya kadar beklemeyip sabah kalkınca bir galeta yedim,iyi geldi sanki kızlar bulantım daha az

Kızlar araştırdım bu haftalarda akıntı olması normalmiş hatta ilerleyen haftalarda fazlalaşabilirmiş

Neeeyyyy 4 litre mi nerdeeee sadece ilaclarimi alirken iki bardak icebiliyosam ne ala.... tamam allahtan havalar 15-20 derece burda ama mide bulantisindan o kadar su ocmek nerddeee

Enfeksiyonu atlatmak için en az 4 litre canım, normalde ise en az 3 litre inşallah bir an önce geçer mide bulantılarım da içebilirsin.

Benim cevabıma yazmışsın ama çok şükür şu an ben de enfeksiyon yok. Daha önceki hamileliğimde yaşadığım için mümkün olduğunca dikkat ediyorum. Hatta dediğin kültür olayı Türkiye de her kontrolde yapılmayan bir şey. Ama benim doktorum sürekli bakacak kültüre. Geçen ayki temiz çıktı, inş hep böyle devam eder. Dediğin gibi bol su içmek en güzel çözümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…