2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Çoğalır canım hiç merak etme

Çoğalır canım hiç merak etme
Merhaba Melis 343434 dün forumlarda gezerken ddenkgeldim
1yıl önce yazmissiniz ama şu an ben de aynı durumu yaşıyorum. 5+5 haftalık hamileyim ve birkaç gündür goguslerimdeki dolgunluk kayboldu çok korkuyorum bebeğe bişey oldu diye. Zaten daha önce 9 haftalıkken kalp durması sebebiyle kürtaj oldum.
Sizin de 5 haftalıkken goguslerinizdeju dolgunluk kaybolmuş sonrasında olumsuz bir durum oldu mu acaba? Cevap yazarsanız sevinirim.
 
Biz bu bebeleRi nasıl giydirecez hanımlar ev 23 derece bazen 22 24 suan hiç göremedik Ankara’da hava bi yağmurlu bi acık sma acayip basık ve nem vSr
İnçe ip askılı zıbın üstüne uzun kol zıbın tek alt v çorap giydiriyorum gece ince ille tarzı peştemal gibi bi battaniye terlemiyor ama acaba diyorum ondan da mi uyanıyor tek uzun kol zıbına mi geçsem akşamları da serin oluyor bi yere giderken üst değiştirmediğim icin inçe ip askılı zıbını hep içinde olsun diye baştan giydiriyorum
 
Canim hic kullanmadim ama ablami psikolojik olarak cok kotu yapmisti.ustune kalp carpintisi yapmisti.sen kotu oluyosan kullanma.birak esin korunsun.
Esinle problemi asmissinizdir diye dusunmustum.sakinles otur karsisina konus.sen kafanda bazi seyleri kurmussun anlasilan.onlardan kurtul.
 
Şartların çok güzel maaşında iyiymiş devam edebılırsın annene guvenıyorsan. Güveniyorsan dedim çünkü benimki altını dahil almıyor unutmuş 20 yıldır çocuk gtmemiş kucağuna.
 

Dün ömeri uyuturken bi ağladı bi tuhaf bi hale soktu kendini. Altı temiz gazınıda çıkardım. Ben dün kısa kol zıbın, yazlık sayılabilecek ince bir uzun kollu üstüne penye yelek giydirip altına çorap ve ince patikli giydirmiştim. Ev ortalama 23 derece ama dün Akşam dışarısı da güzeldi. Bunaldı mı ki dedim. Yeleği çıkarttım bide çorabı çıkarttım 5 dk sonra resmen ferahlayarak uykuya daldı.
 
Son bir aydır ödem iştah sorunu var öncesinde yoktu kızım 9 şubat doğumlu artık haftala doktora giderim sağlık olsun
 
Biz 3 ve 5.. 3 luk doz 2 /4/6 diye biliyorum
 
Kızlar bu ayki aşı neymiş böyle ya. 2 gün ateş oldu artı huzursuzluk da çok fenaydı. Şükür bugün ateş yok huzursuzluk da olmaz inşallah. 1 hafta sürdü diyenler var:/
 
Çalış bence.. kışın bebiş hem kaç aylık olacak... 6 ayı atlattı mı süt izniyle halledersin
 

Annem gelip kalmaz canım, babam durmaz yani tek. Keşke annem gelse benim de işime gelir. Gidip bırakıcam servis beni ordan alıcak, öğleden sonra zatem kendim dönüyorum. Gidip bebişi alıp gelicem eve. Tabi bu planımın tutması için gidip konuşucam, ekimde ücretsiz izin verirlerse olacak.


Off canım valla ben evde beraberken de öpe öpe seviyorum. O kadar küçükler ki insan kıyamıyor çok zor.


Yok kız nerdeee hakkını yemiyim eşimin geliri iyi aslında ama savuruyor, tutturamıyorum. Eşimin babasından kalan taksi plakası var ablasıyla ortak. Ordan gelen bi para var aslında her ay sabit ama bizim ev kredisi ödeniyor geriye biraz para kalıyor, onu da eşim ablasından almıyor. Baya bildiğin hakkı olanı almıyor. Bu da beni küplere bindiriyor. En son mesela ablası sana para yollıyım zamlandı diye yazmış eşim de sen harca bana lazım değil yazmış. Ya para lazım değil diye bişey olabilir mi hep lazımdır. Bende söyledim az da kalsa hakkımıza istiyorum alacaksın dedim. Ablası da hatalı, benim hakkımsa bana yolla direkt niye soruyorsun yollayım mı diye. Bak yine sinirlendim.

Kozlar ben hamilelik kilomun altına düştüm,
Bel desen o da inceldi
Galiba Doğumdan 1 hafta sonra korse çarşaf falan sarmam işe yaradı

Bende korse taktım hamilelik kilomun 2kilo altına inmiştim. Sonra gelenle gidenle yiye yiye şiştim. Tartılmaya korkuyorum. Ben hamilelikte 7kilo almıştım bide seviniyordum aynı kilomda kalıcam diye. Yemesem zayıflıcam ama onu daha beceremedim.

1 saat bende kosamam. O yuzden reformera basladim. Hoca esliginde calisiyoruz. Yat diyo yatiyorum kalk diyo kalkiyorum. Kaytaramiyorum yani

Ben 1saat koşarım da benim kız dırmuyor evde eliptik bisikletim var, dün 10dk binenildim.



Bizim dr 3-5-7de yaparız dedi.


Şartların çok güzel maaşında iyiymiş devam edebılırsın annene guvenıyorsan. Güveniyorsan dedim çünkü benimki altını dahil almıyor unutmuş 20 yıldır çocuk gtmemiş kucağuna.

Benim annem bakıyor haftada bir gün gidiyorum dışarı markete filan çokınca. Altını da alıyor uyutuyor sallayarak da olsa.

Gunaydin kizlar bebislerinize kisa kollu giydirmeyi basladinizmi ?

2gündür giydirdim. Çok terliyor çünkü artık. Kontrol ediyorum sevamlı kollar sıcak üşümüyor.
 

Eşim durumu açıkladı ama ben paranoyak oldum. Her gün telefonu kurcalıyorum. Bişey bulamasam da sarıyorum eşime. Korunma konusunda prezervatif alerji yaptı bana. Doktor o yüzden bunu verdi. Hoş benden dolayı aramızda bişey olmuyor ya neyse.
 
Kalma değil sabah annen gelse sen gelince gitse diye düşündüm de bir çocuk evinde bakılırsa daha iyi ve düzenli oliyor cunku
 
Kocanla basbasa vakit gecirmeye calis canim.uzerindeki o psikolojiyi yine esinle atlatabillirsin.ve rahatla ortada bisey yok.kendini uzmekten hirpalamaktan baska eline bisey gecmez
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…