2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bu benim bu bebem oyuncaklara uzanmıyor hiç alayım vurayim olayı yok. Popoyu kaldırıp dönme de yok konuşulan tepit veriyor aguluyor gülüyor ama motor aktivite yok nolucukkk boyle

Kızlar benim oğlan 3 gün oldu kaka yapmadı ne yapayım ben kıvranıyor bazen de ... Gazi çıkarıyor alttan ha geldi diyorum ama yok . Ne yapayım ben helpp mee!

Kızlar benim oğlan 3 gün oldu kaka yapmadı ne yapayım ben kıvranıyor bazen de ... Gazi çıkarıyor alttan ha geldi diyorum ama yok . Ne yapayım ben helpp mee!
Canim yapar misin bilmem de.benim bebe mamadan dolayi kabizdi.zeytinyagiyla o poposunun etrafina masaj yapar gibi parmagimi gezdirirdim.arkasindan yapardi.icerisine bisey sokmadan sadece o bolgeye parmaginla masaj yaparakk..

Ya bu benim bu bebem oyuncaklara uzanmıyor hiç alayım vurayim olayı yok. Popoyu kaldırıp dönme de yok konuşulan tepit veriyor aguluyor gülüyor ama motor aktivite yok nolucukkk boyle
Senin bebegin kac aylik oldu canim.87gunluk oldubenim bebede oyuncaklara vurma yok elinde tutma yok.ama bugun sirt ustunden yuz ustu dondu.1sefer yapti.zamanla olacaakk zamanla insallahh

Senin bebegin kac aylik oldu canim.87gunluk oldubenim bebede oyuncaklara vurma yok elinde tutma yok.ama bugun sirt ustunden yuz ustu dondu.1sefer yapti.zamanla olacaakk zamanla insallahh
İşte bizim o iş karışık dogduguna göre 5.5ay olması gereken 3.5ay

Kusma ve aşırı huzursuzluk yoksa doktor bize bekleyin demişti 10 günün sonunda fitil yapmıştık 15 gün normal demişti yapmaması bizimki artık kusuyordu öyle yaptık fitili gliserinli fitil ikiye bölüp popoya zeytinyağı şurup yapmıştık

Benimkinde hiç biri yok sadece benim saçımı buluzumu cekiyor babanın falan eline bsy alıp tutma oyun halısında ki seylere uzanma çekiştirme donme hiçbiri yok ben takmiyirum elbet dönecek cunku :) elbet tutup uzanacak bence takılma bizimki hep yan yatıyor belki ondan donme yok mesela kollarının üstünde yüz üstü de duramıyor bizim ki daha kafayi kaldırıyor ama yoruluyor

Benim hatunda uzanmıyor tutmuyor.. pek rahat işi gücü ağlamak... dün oğlumu okuldan almaya gittim.. tüm mahalle dinledi.. cami avlusuna bırakıcam haaa ditom oğlummmm annneeee şaka demi diyoooo

kizlar 2 gündur bebisimde bir problem var. durup dururken aglama krizine giriyor. agladikça agliyor aglarken meme de almiyor. en son kolik müzigi actim. sallarken kucakta uyuya kalmiş. benim çocuk 3 aydan sonra kolik mi oldu anlamadim. yoksa büyüme atağimi bu?

Benim hatunda uzanmıyor tutmuyor.. pek rahat işi gücü ağlamak... dün oğlumu okuldan almaya gittim.. tüm mahalle dinledi.. cami avlusuna bırakıcam haaa ditom oğlummmm annneeee şaka demi diyoooo
Benim oglan dogdugundan beri aglak.zaten gazi kabizligi hat safhadaydi.kolikti.simdi resmen o aglamaya alismis.uyanik oldugu anlar agliyoo..benin karsi komsumda benden 1hafta sonra dogum yapti.bugun karsilastik dedimm "kolay gelsin.biz cok agliyoruz gunduz uykumuz yok.sizde durumlar nasill"..komsumm tek cevap"iyiii" dediio cevabi beklemiyordumm.
Bebekleri kiyaslamam ama onun oglunun masallahi vardi.benim yavru onun yaninda kucuk eniste gibi durduu.

Kollar ve ayaklar kan dolaşımından dolayı soğuk olabilirmiş. Mete'nin de her zaman sıcak olmuyor ama evde hepimiz şort tişört geziyoruz çok sıcak geliyo bana onun da üşüdügünü zannetmiyorum.
Evet bnde onu farkettim bez degistirmeye pijamasini cikartiyorum bacaklari soguk oluyo bazen bnde askili atlet sort giyiyorum onda bile terliyorum bu havada usumezler bncede

Sırt ve karin soguk olursa üşüyor demekmis KuZum bir de doktor bize kulak dedi çok sıcak alıyorsa kısa kolluya geçebilirsin canim
Sirti hep cok sicak oluyo cogunlukla terliyo sicaktan demekki iyi oldu ogrendigim artik sirt ve karnini konturol edicem saol tatlim bilgi icin

Manavgatta biz sadece çıtçıtlı body ile duruyoruz yanıyor buraları... Bende üşürmü diye korkuyorum arada alta tayt giydiriyorum...
Aa ne guzel bnde tek bodyla biraktim dun evde yarim saat sonra ayaklari buz gibiydi hmn pijama giydirdim ama bazen cok sicak oluyo vucudy

nemesis _TopraK ayrıca bişey yok kızlar. Yeni mezun, tecrübesizmiş. Bunların işi de ağır aslında biraz. Ogretiyorum işi, benden başka kim ogretecek kadar biliyor dedi bana ilk konustugumuz zaman. Sanirim patronun da akrabası. O yüzden almışlar işe. Hatta bişeyden anlamiyor napiyim ben yokken dosyaları falan toplamayı, düzenlemeyi ogrenmesi lazım zaten inşaata goturemeyiz dedi. Benim okuduğum konuşmalarda da iş konuşması vardı zaten ama ben senli benli laubali buldum diye kizdim. Eşim de napiyim benden küçük siz mi diyim emekli amcam gibi konustu bana anlattı. Ama benim aklimdan çıkmiyor.
D Denizzkummguness canım annemler bayaa uzak. Bayramda gidicem o zaman biraz kalırım zaten ama şimdi gidemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…