2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya resmen bizi anlatmışsın. Bizde aynıyız. Aynı anda yemek yiyemiyoruz oturamıyoruz uyuyamıyoruz. Güney uyuduğu zaman mutfak çamasırlar ev süt sağ iş bitmiyo. 12 ye doğru pilim bitiyo eşimde film felan izleyelim diyo ama dayanamıyorum hadi git yat diyo. Eskiden dipdibeydik hep beraber bişeyler yapardık ama şimdi yok bi avm bile haram sütü sağıp verdiğim için mahvoluyoruz. Herseyi çok ihmal ettiğinin farkında mısın diyo ama inanın 5 dk şöyle oturamıyorum. Çok üzülüyorum ama ne yapacağımıda bilemiyorum.

Ben hiç öyle düşünmemiştim açıkcası. En iyisi doktora sormak o zaman yada çok kurcalamamak :)

Hallettik canım çok şükür. Benimkinin biraz da kiskanilmak hoşuna gitti sanki ondan uzadı bu durum. Neyse ama senin dedigin kadına da sinir oldum aslanlar kovalasin onu.

Canım bana alerji yaptigi için doktor kullanma dedi. Tarifsiz bir acı cekiyorum kullanirsa. Öteki konuyu da kapattık çok şükür ben de uzattım eşimin de kiskanilmak hoşuna gitti iş büyüdü.

P Prime18
cnm bizimde ayni gece yatana kadar pertimiz cikiyor. dedigin gibi yatmak istemiyor, sürekli sirayla gezdiriyoruz, birimiz yemek yerken digeri gezdiriyor. oyuncakla kandirayim diyorsun maksimum 10 dk sonra sıkılıyor, evde bebek arabasiyla gezdiriyorduk , artik onu da istemiyor .eşimle birbirimize umutsuzca bakiyoruz
ne zaman düzene girerler bilmiyorum uzmanlarin kimi ilk 4 ay yenidoğan donemi diyorlar inşallah 4 ay bitince duzelirler

Su an buyuk oglum 9da yatiyo.ediz 7bucuk gobi yatiyo.12ye kadar yatmiyorum.beraber vakit gecirelim diye.2mizde film izlemeyi cok severiz.2gunde 1oturup film izliyoruz nerdeyse.ramazandan dolayi su an pek bisey yapamiyoruz.2mizde pert oluyoruz resmen.

Yok canim oyle bi beklentin olmasin.ogretmeni diyo ki oturdugu yerde ya ayagi durmuyo ya eli.
Aynen. Gelir geçerken heyecandan herşey kırılıp dökülebiliyor. Seninki daha 6 yaşında değilmiydi. Bi yemek yiyoruz evlere şenlik. Benimki 5 yaşında tam. Aslında çocuk olmak bunları gerektirir çok önemsemiyorum. Korumuyorum. Sadece başkalarının yanında rezil olabiliyorum. Tek sıkıntım tek başına vakit geçirmemesi. Ya bir arkadaş ya anne yababa birileri olmalı onunla oynayacak.

Benimki de sol göğsümü almıyor. Her tutür emsirme pozisyonunu denedim. Günde 5-6 kere denersem anca birinde alıyor hatta geçen gun hiç almadı. Gece gogus ağrım tuttu. Sürekli sag tarafı istiyor. Sol tarafa ağzı değer değmez basıyor çığlığı. Şansli günümdeysem birkaç sefer cekiyor. Onun da sonu öğürme maalesef. Gittikçe azalıyor süt. Ben de çok taktim buna.

6yasinda 1.sinifta.yemek yemek bile onun icin vakit kaybi canim.bi yemegi sicak sicak bitirip kalktigini hatirlamiyorum.akilli soz dinler ama diyorum ya cok hareketli.kabullendim artik ben.

Aynen eşim geldi kizi oyaladı derken yemek yap ha his uykusu gelirse eşim uyutuyor uyuduysa birlikte yemek yiyoruz uyumazsa dönüşümlü yiyoruz pusete koyup yanimiZda Dursun dedik durmuyor ki insallah mama sandalyesine geçince bu durum düzelecek aksamda dediğin gibi sofrayı kaldır mutfağı topla temizle çamaşır at sagma yap derken Benim de pil bitiyor

Bak yeni uyudu daha eşim büyük ihtimal içerde beni bekliyo ama çamasır atmam lazım telde 3 gündür kuru çamaşırlar var onları katlıcam yine gidemicem yanına. Bazen yeter diye bağırmak istiyorum ha daha bide süt sağcam uyku desen gözümden akıyo vaktim yok ki oturmaya oda haklı ama kaça bölüneceğimi şaşırıyorum artık bu halimizede çok üzülüyorum

Bende ayni durumdayım 3 kere deniyorsam birinde alouor oda uç emiyor acayip acıtıyor yarık hala geçmedi iyice yarıyor sonrası hep sağıyorum mastitten dolayi

Ahnen benimde sağma yapmam lazım iftardaydık uyku gözümden akıyor lavaboya aiktim biraz sağma yapamayacağım yatacağım artık mastit de hak getire böyle olunca sürekli olurum ama uyku gözümden akıyor 6::30 da uyandı bizim kız gecede 2 saate bir kalkti bi de bu çıktı bu aralae o yüzden pestilim çıkıyor resmen
Eşimsw maç izliyor
Çamaşırı sabah atıyorum kurtulmayı da yapıyorum akşam va boş zamanda da yerleştirmek kaliuor e bi de bu ısın ütüsü var

Ütüye hiç girmiyorum. Bak bu saat oldu daha uyumadım Allah hepimize kolaylık versin süt sağıp uyucam inş

Ütüye hiç girmiyorum. Bak bu saat oldu daha uyumadım Allah hepimize kolaylık versin süt sağıp uyucam inş

Kızlar çoğumuz aynı durumdayız. Bu günlerin geçtiğini kızımdan bilmeme rağmen çok zorlanıyorum bazen. Aşıdan sonra kolik ağlamaları geri döndü sanki özellikle akşamları deliriyor çocuk uykusu oluyo uyuyamıyor. Kucakta gezdirerek iftar yapıyorum. Eşimle konuşamıyoruz bile çoğu zaman. Kızım yanımda yatmak istiyor aynı yatağı bile paylaşamadığımız oluyor ama geçecek bi düzene girecek inşallah

Retinol içerenen ürünler kullanılmamalı diye biliyorum sadece ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…