- 7 Aralık 2016
- 718
- 1.103
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.121
3.5 suan basladım coktan dımlıyo seslımseslı okuyorum sesımı degıstryorum konuşmalarda falan resımlerı gördükçe hareketlenıyo bı şiddetlenıyoKaç aylık senin bebiş canım
Ben de masal kitabı aldım ama daha 3 aylık o yüzden okumaya başlamadım
Benım yerımde olsan kafayı yersın emın ol. Benımkı de şirketin yetkilisi yenımmuhendıslere iş anlatyo. Ben işten çıktım hemen bı kız gelmış boşanmış bır kadın. Eşime aslannn müdürüm demiş telefonda. Dövmeli sövmeli bşi. Kaç kere kavga ettım lohusa halımle bıle cok kotu kavga ettm. Eşime guvenırım ama insan bi değişik oluyor. Taviz werme bir kere werınce devamı gelir. Hiçte hormanlara suç bulma sen ipi sıkımtut bu da benım görüşüm.Aklina karpuz kabuğu mu düşürdümaslında bazı huyları dediğin gibi babasina benziyormus canim ben tanıyamadım maalesef. Ama kv ye kalsa daha zor bir adam olsun istiyor. İşte babası olsa şoyle kizardi böyle bağırırdı falan. Hamileyken hatta bir gün arabada gidiyoruz ben de yavaş gitsin diye uyarıyorum. Kv de diyor ki babası olsa bu kadar soylemeye indirirdi arabadan. Ben ilk başta anlamadim hatta sonradan düştü jeton. Kimi kimin arabasından indiriyorsunuz derdim eşimin üzülmeyeceğini bilsem. Biraz daha yumuşak şekilde uyardim. Bunu baş başayken yani eşim yanimizda degilken daha çok yapiyo. Aslinda ben çok guvenirim eşime çok iyidir ama işte hormonlar insana neler yaptiriyor. Aramızda hiç böyle muhabbet geçmedi şimdiye kadar. Lohusa kafasi kaldi bende.
Kızlar bide zayıflama topiği mi açsak, belki gaza getiririz birbirimizi
Valla iyi olur eski kiloma 5 kilo kaldı ama ozamanda zayıflamak için diyete başlamıştım hamile kaldım bi 7 8 kilo versem çok iyi olur gerci kilodan öte sıkılaşmam lazım heryerim cıvık cıvıkKızlar bide zayıflama topiği mi açsak, belki gaza getiririz birbirimizi
Geçmiş olsun canim benimde geçen ay oldu sürekli basım döndü oturduğum yerden kalkarken evdeki merdivenden inerken çocuk elimde nasıl korktum ablamı çağırdım gece de eşimi kaldirdim sonra düzeldi o ara çok az yiyordum ondan mi bilmiyorum bir de benim şekerim normalde dusuk tatlı tüketmedim o ara ondan mi diye de yordum cunku emzirdikce acayip tatlı istiyor canim sekerim mi dusuyor iyice anlamadim hemen git baktır bence de KuZum benimde saçlar acayip dokiyoluyorKızlaaâaar galiba vücudum iflas ediyor. Gece emzirmeye kalktığımda oda sanki üstüme yıkılacak gibi başım döndü. Hemen eşimi uyandırdım. Sonra ara ara döndü. Şuan iyi gibiyim ama halsizlik sersemlik var. Yani doktora gideceğim. Kan sayımı falan yapılsın
Ah ah aynen öyleymiş canim ilk günler altını alırken İpek’in hep elime yapıyordu fisirt diye çıkıyordu üstüm başım elim bir gün alt açmadan bile sıçrayıp koltuk yerler kaka olmustu :) arkadasım demişti ah bi kaka yapsa diye beklediğin günler bile olacak yapsın yapsın da yeter ki böğrüme yapsın diyeceksin demişti çok doğruymuşKakayi yaptı şükür bizim oğlan :) annelik işte buna bile nasıl seviniyoruz
Çok teşekkür ederim KuZumD&r in internet sitesinden aldım canim ben, idefix de de var .
Bence kilo gayet iyi biz 4 aylık olacağız 4 gün sonra sizin kilodayız KuZum takılma hiç doktor normal diyorsa sıkıntı yokturBizde kusma yok çok nadir ilk ay 4 kg idi ikinci ay 5100 3.ay 3 kere götürdüm tartamadılar tartı üstünde sabit durmuyor aşırı hareketli bir bebek 5600 dediler 5800 dediler tahminen dediler yani öğrenemedik bir türlü pazartesi doktora götüreceğim 3 buxuk aylık oldu bakalım zayıf görüntü olarak ama baya
İpek’te öyle ya haftada bir iki kesin oliyor 20 dk 40 dk bi kalkıyor sürekli emzik veriyorum atıyor açıkma desen yok meme veriyorum emmiyor emzik gibi kullanıyor ama yerine koyunca ya uyaniuor ya 20/40 dk arası tekrar ayakta atak desem 2 haftadır böyle ne atakmış diycem ama atak ds değil benceKızlar 2 3 gecedir hiç uyumuyo bizim oğlan
Normalde akşam 9da uyurdu gece 2ye 3e kadar uyanmazdı dün gece mahfolduk
10dk da bir uyanıyo kendimi geçtim uyuyamadığı için çok huzursuz
Ağlıyo ıhlıyo uhluyo anlamadjm derdi nedir
Ayaktayken neşeli bazen çok ağlıyo ama uykularımız çok kötü oldu
Ne yapmamı önerirsiniz
KuZum bence Esine diyeceğini dedin daha fazla uzatma karpuz da sokma evetAklina karpuz kabuğu mu düşürdümaslında bazı huyları dediğin gibi babasina benziyormus canim ben tanıyamadım maalesef. Ama kv ye kalsa daha zor bir adam olsun istiyor. İşte babası olsa şoyle kizardi böyle bağırırdı falan. Hamileyken hatta bir gün arabada gidiyoruz ben de yavaş gitsin diye uyarıyorum. Kv de diyor ki babası olsa bu kadar soylemeye indirirdi arabadan. Ben ilk başta anlamadim hatta sonradan düştü jeton. Kimi kimin arabasından indiriyorsunuz derdim eşimin üzülmeyeceğini bilsem. Biraz daha yumuşak şekilde uyardim. Bunu baş başayken yani eşim yanimizda degilken daha çok yapiyo. Aslinda ben çok guvenirim eşime çok iyidir ama işte hormonlar insana neler yaptiriyor. Aramızda hiç böyle muhabbet geçmedi şimdiye kadar. Lohusa kafasi kaldi bende.
Canım dün geceye kadar iyiydim. Eşim oruçluya ona yemek yapayım tatlı yapayım derken kendime çok yüklendim galiba..Geçmiş olsun canim benimde geçen ay oldu sürekli basım döndü oturduğum yerden kalkarken evdeki merdivenden inerken çocuk elimde nasıl korktum ablamı çağırdım gece de eşimi kaldirdim sonra düzeldi o ara çok az yiyordum ondan mi bilmiyorum bir de benim şekerim normalde dusuk tatlı tüketmedim o ara ondan mi diye de yordum cunku emzirdikce acayip tatlı istiyor canim sekerim mi dusuyor iyice anlamadim hemen git baktır bence de KuZum benimde saçlar acayip dokiyoluyor
Bence herkes aynı durumda. 2.bebesi olanları bilmem. Ama mesela bizim sizden hiç farkımız yok.. başımı yaslamak istiyorum eşime. Çoook yoruldum artık. Anneme ihtiyacım var. O da başka şehirde... belki bebişten bebişe değişir ama benimki de çok uyuyan ya da yatırıldığım yerde yatıyım diyen bi bebek değil. Hep kucakta gezmek istiyor. Omuzlarım ağrıyor artıkHerkes eşten konuşmuş kızdan çok yorulduğum icin hep kız yatınca yatıyorum Esinle karşılıklı yemek yiyemiyoruz bi o bakıyor ben yiyorum bi ben bakıyorum bi o cubku hanımefendi durmuyor uyuduğunda bende uyuyorum paylaşımımız kalmadı resmen her akşam sarılıp öpüp iyi geceler diyoruz birbirinize ben yatıyorum o maç va izleyip geç yatıyor hiçbir paylaşımımız kalmadi sohbet bile edemiyoruz cunku ayakta olduğum zaman sağma yapıyorum ya da ikimizde telefona dalıyoruz
Oruç tutuyor sahur hazırlayamıyorum sen kalkma diyor zaten ama benjm içim el vermiyor yeri geliyor iftarı annesinde yapıp geliyor arkadasım geldi sen arkadaşınla kaç zamandır görüşmüyorsun ben annende yaparım iftarı dedi 4 gün orda yaptı iyilikleri altında eziliyorum sanki onun haricinde bazen en ufak bsye sesimiz yukseliyir bugün ben bsy diyorum tersledim saniyor o an gergin oluyorum cunku oda sinirleniyor geçen üstünü çıkarıp koltuğa fırlattı of ya sabır diye git gide geriliyoruz sanki fırtına öncesi sessizlik mutluluk oyunu oynuyormuşuz gibiyiz sanki etliye sütlüye karışmadan ikimiz bi ayrı takılır olduk ve bu beni cok uzuyor ama onun haricinde birbirimize hep sarılarak vs uyuyoruz onlarda sıkıntı YÖK çok şükür
Duzene girecek mi bilmiyorum yoksa çocuk bizim evliliğimizi bitirdi mi korkuyorum cunku senelerdir hep birlikte bsyler yapmışızdır boş vaktimiz olmaz pazar günleri bile oglen uyuyacaksak beraber uyurduk şimdi hiçbiri kalmadı ne eski paylaşım ne eski duzen
Bugün mesela ipek erken kalkti adam oruç kaldırmadım kıza banyo yaltirdim oynadim vs eşim kalkti benim pilim bitti ona devrettim
Beraber yine bsy yapamadık nasıl olacak bu durumlar kızlar 2. Bebesi olanlar düzelir mi ilerde dersiniz
Düzelir merak etme... Ama bende ikincide başa sardım... çok yoruluyorum... Bende uyuyup kalıyorum oda maç falan izliyo...Herkes eşten konuşmuş kızdan çok yorulduğum icin hep kız yatınca yatıyorum Esinle karşılıklı yemek yiyemiyoruz bi o bakıyor ben yiyorum bi ben bakıyorum bi o cubku hanımefendi durmuyor uyuduğunda bende uyuyorum paylaşımımız kalmadı resmen her akşam sarılıp öpüp iyi geceler diyoruz birbirinize ben yatıyorum o maç va izleyip geç yatıyor hiçbir paylaşımımız kalmadi sohbet bile edemiyoruz cunku ayakta olduğum zaman sağma yapıyorum ya da ikimizde telefona dalıyoruz
Oruç tutuyor sahur hazırlayamıyorum sen kalkma diyor zaten ama benjm içim el vermiyor yeri geliyor iftarı annesinde yapıp geliyor arkadasım geldi sen arkadaşınla kaç zamandır görüşmüyorsun ben annende yaparım iftarı dedi 4 gün orda yaptı iyilikleri altında eziliyorum sanki onun haricinde bazen en ufak bsye sesimiz yukseliyir bugün ben bsy diyorum tersledim saniyor o an gergin oluyorum cunku oda sinirleniyor geçen üstünü çıkarıp koltuğa fırlattı of ya sabır diye git gide geriliyoruz sanki fırtına öncesi sessizlik mutluluk oyunu oynuyormuşuz gibiyiz sanki etliye sütlüye karışmadan ikimiz bi ayrı takılır olduk ve bu beni cok uzuyor ama onun haricinde birbirimize hep sarılarak vs uyuyoruz onlarda sıkıntı YÖK çok şükür
Duzene girecek mi bilmiyorum yoksa çocuk bizim evliliğimizi bitirdi mi korkuyorum cunku senelerdir hep birlikte bsyler yapmışızdır boş vaktimiz olmaz pazar günleri bile oglen uyuyacaksak beraber uyurduk şimdi hiçbiri kalmadı ne eski paylaşım ne eski duzen
Bugün mesela ipek erken kalkti adam oruç kaldırmadım kıza banyo yaltirdim oynadim vs eşim kalkti benim pilim bitti ona devrettim
Beraber yine bsy yapamadık nasıl olacak bu durumlar kızlar 2. Bebesi olanlar düzelir mi ilerde dersiniz
Canim yolun sonu aydinlik merak etme.Herkes eşten konuşmuş kızdan çok yorulduğum icin hep kız yatınca yatıyorum Esinle karşılıklı yemek yiyemiyoruz bi o bakıyor ben yiyorum bi ben bakıyorum bi o cubku hanımefendi durmuyor uyuduğunda bende uyuyorum paylaşımımız kalmadı resmen her akşam sarılıp öpüp iyi geceler diyoruz birbirinize ben yatıyorum o maç va izleyip geç yatıyor hiçbir paylaşımımız kalmadi sohbet bile edemiyoruz cunku ayakta olduğum zaman sağma yapıyorum ya da ikimizde telefona dalıyoruz
Düzeliyor canım biz annelerimiz babalarımız gibi değiliz rahat yetiştirildik çoğumuz ve bu sorumluluk bize de eşlerimize de zor geliyor başta. Aynı şeyleri yaşadım ilk çocuğumda çok kavga ettik. Tanıdığım bir sürü arkadaşımda aynı durumdaydı. İnsan ortada hiçbirşey yokken boşanma aşamasına bile geliyor ama bunlar geçici gerçekten. Biraz daha büyüsün o hayatınıza adapte olacak siz de ona. Biz sarılarak bile uyuyamıyoruz oğlum gece yatağında yatmıyor yanıma alıyorum 1 haftadır eşim isyanlarda.Herkes eşten konuşmuş kızdan çok yorulduğum icin hep kız yatınca yatıyorum Esinle karşılıklı yemek yiyemiyoruz bi o bakıyor ben yiyorum bi ben bakıyorum bi o cubku hanımefendi durmuyor uyuduğunda bende uyuyorum paylaşımımız kalmadı resmen her akşam sarılıp öpüp iyi geceler diyoruz birbirinize ben yatıyorum o maç va izleyip geç yatıyor hiçbir paylaşımımız kalmadi sohbet bile edemiyoruz cunku ayakta olduğum zaman sağma yapıyorum ya da ikimizde telefona dalıyoruz
Ayni bizimki de ben odadan çıkayım göz hizasından çıkayım anında ağlama yatmakta istemiyor gezmek istiyor sürekli ayni durumdayız çok yoruluyorum o yüzden yatıyorum hemenBence herkes aynı durumda. 2.bebesi olanları bilmem. Ama mesela bizim sizden hiç farkımız yok.. başımı yaslamak istiyorum eşime. Çoook yoruldum artık. Anneme ihtiyacım var. O da başka şehirde... belki bebişten bebişe değişir ama benimki de çok uyuyan ya da yatırıldığım yerde yatıyım diyen bi bebek değil. Hep kucakta gezmek istiyor. Omuzlarım ağrıyor artık
BiZde liseden Beri beraberiz 16 senedir ve hiç ayrılmadık hep yanyanaydik istisnasız her gün Bazi arkadaşlar annene kaynana bırak biberonu ver sinemaya gidin konsere gidin diyor ama bi hastaneye gittim aklım onda kaldı huzursuz oldum ordan çıkıp onu al uykusu bozuldu vs onu da cekmek istemiyorum kıyamıyorum da bi yandan biberondan zor kurtulduk onu da alsın istemiyorum aslında kızımdan kızımla bsy yapmaktan bunalmadım tam tersine artık keyif alıyorum bunaldıgim nokta basıma gelenler bizimkinin sağ memeyi emememesi benim belki de veremem sürekli mastit olmam sütümün gitmesi bs her şey üst üste gelince bunaldim ve geriliyorum gerildikçe yansıyorum eşime sanirim ise başlayınca illaki uzaklaşacağım o zaman sanirim daha rahat bırakırımCanim yolun sonu aydinlik merak etme.benim kocam benim liselim. lisedeki sevgilim.sira arkadasim.lise zamanimiz beraber gecti.universiteyi farkli sehirlerde okuduk.ama ogrenci halimize gore ayda 1 bulusurduk.universitr bitti.o ise girdi.ben atamami onun yanina aldim hemen.yanii hicc ayri kalmadikk.buyuk oglum.dogdugunda dedigin gibiydik. Hicbirsey beraber yapamiyoduk.o da ben de strese girdik.bu boyle.mi devam edecek diye. benim oglum cok hareketliydi.8-9aylikken yurudu.resmen yurumedi kostu.1bucuk yasinda duz duvara neden tirmanamadi diye agladi.2yasina kadar bisey yapamadik.ee yanimizda aile de yok kimseye birakamiyoruz.bi yere giderdik.once ben yemegimk yerdim.sonra yavrumun yemegi sogurdu o yerdi.sonra kres hayati girdi hayatimiza.bi gun ben okula gitmedim.esim isten izin aldi yavruyu krese biraktikk.sirf 1gun birbirimize zaman ayiralim diye.sinemaya gittikk.ama nasil vicdan azabi yasiyorum.simdi ki aklim olsa ee cocuk buyuyunce onun arkasindan kosturmamaya baslayinca bi yere gitmek biseyler yapmak zevkli olmaya basladi.haa tabi hicbir zaman eskisi gibi ozgurlugumuz yok.ama gececek.
Gerginlikler kavgaya sebebi oliyor insan her seye gerilecek bsy buliyor insallah düzeliriz ne diyimDüzeliyor canım biz annelerimiz babalarımız gibi değiliz rahat yetiştirildik çoğumuz ve bu sorumluluk bize de eşlerimize de zor geliyor başta. Aynı şeyleri yaşadım ilk çocuğumda çok kavga ettik. Tanıdığım bir sürü arkadaşımda aynı durumdaydı. İnsan ortada hiçbirşey yokken boşanma aşamasına bile geliyor ama bunlar geçici gerçekten. Biraz daha büyüsün o hayatınıza adapte olacak siz de ona. Biz sarılarak bile uyuyamıyoruz oğlum gece yatağında yatmıyor yanıma alıyorum 1 haftadır eşim isyanlarda.
Vakit geçirmek icin durayım dedim bu sefer uyuya kaldım :) ayakta duramıyorum ki vakit geçireyim biraz derman lazkm banaSu an buyuk oglum 9da yatiyo.ediz 7bucuk gobi yatiyo.12ye kadar yatmiyorum.beraber vakit gecirelim diye.2mizde film izlemeyi cok severiz.2gunde 1oturup film izliyoruz nerdeyse.ramazandan dolayi su an pek bisey yapamiyoruz.2mizde pert oluyoruz resmen.
Bizim oğlanlar çok benziyor bacım. Uykuya bakış açıları yürümeleri akrobatik hareketlilikleri. Canları sağolsun ama hala bitmedi hareketliliği. İşkokulda sakinler mi diye bekliyorum.Canim yolun sonu aydinlik merak etme.benim kocam benim liselim. lisedeki sevgilim.sira arkadasim.lise zamanimiz beraber gecti.universiteyi farkli sehirlerde okuduk.ama ogrenci halimize gore ayda 1 bulusurduk.universitr bitti.o ise girdi.ben atamami onun yanina aldim hemen.yanii hicc ayri kalmadikk.buyuk oglum.dogdugunda dedigin gibiydik. Hicbirsey beraber yapamiyoduk.o da ben de strese girdik.bu boyle.mi devam edecek diye. benim oglum cok hareketliydi.8-9aylikken yurudu.resmen yurumedi kostu.1bucuk yasinda duz duvara neden tirmanamadi diye agladi.2yasina kadar bisey yapamadik.ee yanimizda aile de yok kimseye birakamiyoruz.bi yere giderdik.once ben yemegimk yerdim.sonra yavrumun yemegi sogurdu o yerdi.sonra kres hayati girdi hayatimiza.bi gun ben okula gitmedim.esim isten izin aldi yavruyu krese biraktikk.sirf 1gun birbirimize zaman ayiralim diye.sinemaya gittikk.ama nasil vicdan azabi yasiyorum.simdi ki aklim olsa ee cocuk buyuyunce onun arkasindan kosturmamaya baslayinca bi yere gitmek biseyler yapmak zevkli olmaya basladi.haa tabi hicbir zaman eskisi gibi ozgurlugumuz yok.ama gececek.
Yok canim oyle bi beklentin olmasin.ogretmeni diyo ki oturdugu yerde ya ayagi durmuyo ya eli.Bizim oğlanlar çok benziyor bacım. Uykuya bakış açıları yürümeleri akrobatik hareketlilikleri. Canları sağolsun ama hala bitmedi hareketliliği. İşkokulda sakinler mi diye bekliyorum.
Iki bebeli bir anne olarak sunu soyleyebilirim, malesef bu durum bebeklerin yaş durumu ile alakalı. Benim buyuk oglan tam duzen tuttu, oh rahatiz derken simdi yine seninle ayni durumdayız. Yani cocugun bir ya da iki olmasi degil sorun ( gerci 2 cocukla daha da gergin olunuyor) ama duzelmese de insan yeni duzene alisiyor.Herkes eşten konuşmuş kızdan çok yorulduğum icin hep kız yatınca yatıyorum Esinle karşılıklı yemek yiyemiyoruz bi o bakıyor ben yiyorum bi ben bakıyorum bi o cubku hanımefendi durmuyor uyuduğunda bende uyuyorum paylaşımımız kalmadı resmen her akşam sarılıp öpüp iyi geceler diyoruz birbirinize ben yatıyorum o maç va izleyip geç yatıyor hiçbir paylaşımımız kalmadi sohbet bile edemiyoruz cunku ayakta olduğum zaman sağma yapıyorum ya da ikimizde telefona dalıyoruz
Bence kullanılır sonuçta krem parfüm felan kullanıyoruzKizlar çoğunuz çıtırsınız ve bu yuzden ne alaka diyebilirsiniz ama bilgisi olan varsa beni aydinlatsin ne olur, emzirirken kırışıklık karşıtı gozalti kremi ya da ürünleri kullaniliyor mu? Kullaniyor musunuz?
Ama bir cok merhem kullanilmiyor ya o yuzden aklim karisti. Sonucta bu deriye nüfus ediyor.Bence kullanılır sonuçta krem parfüm felan kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?