2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar ben sadece emziriyorum ama bu aralar memede sinir oluyor bazen agliyor acaba gaz mi yoksa sut yetmedigi icin mi diyorum. Ama doktor kilosu iyi, cis sayisi iyi sut yeterli demekki dedi. Kisa uyuyor ama uykuya dalmada pek zorlanmiyor. Ac olsa uyumaz mi sizce?

Daha önceden sagdigin süt varsa emzirdikten sonra ver bakalim doymadiysa emer. Süt arttirici kullan her ihtimale karşı canim istersen..

Memeyle kavga ediyoruz, bir emiyo kafasını çekiyo em oğlum diyorum ağlıyo, deli gibi de meme arıyo ama emip emip çekiyo kafasını 1 haftadır böyle emmeyi bırakacak diye korkuyorum

Memeyle kavga ediyoruz, bir emiyo kafasını çekiyo em oğlum diyorum ağlıyo, deli gibi de meme arıyo ama emip emip çekiyo kafasını 1 haftadır böyle emmeyi bırakacak diye korkuyorum
Iste ayni bu aksamki bizi anlattin. Meme birakma isareti mi bu ama bi yandan da ariyo memeyi anlamdim hic

Sol göğsümü emmeyeli bilmem kaçıncı gün. Sayamadim artık. İşin kötüsü biberon da almıyor, sağsam da boşa gidiyor. Göğsümü zorla verince kıyametleri koparıyor aglamaktan. Savaşmaktan yorulduk resmen ikimiz de.

Iste ayni bu aksamki bizi anlattin. Meme birakma isareti mi bu ama bi yandan da ariyo memeyi anlamdim hic
Kızlar o durum biz de 1 buçuk ay civarı başlayıp 4 aya kadar devam etti o döneme has bi durum mu bilemiyorum ama şu bir haftadır düzeldi gib

Bi ara benimki de öyle yaptı. Memede ağladı huzursuzlandı. Ben de sadece emziriyorum. Ama dönemsel birşeydi. 1 hafta içinde düzeldi cnm. Doyuyordur. Doymasa ağlar. Huzursuz olur

Molfix nasıl kuzum dokusu va primadan iyi mi

Kızlar o durum biz de 1 buçuk ay civarı başlayıp 4 aya kadar devam etti o döneme has bi durum mu bilemiyorum ama şu bir haftadır düzeldi gib
İnşallah bizim de düzelir gece hiç sıkıntı yok aralıksız emiyo ama gündüz sürekli savaş halindeyiz
İlk aylar ne güzel yarım saat ağzını çekmeden emerdi
Bi de o emerken ne biriyle konuşturuyor ne de elimde başka bişey tutturuyor eşime bişey anlatıyorum ağlıyor susuyorum emmeye devam :)

Kuzum
Hepsi aynı avent de sıkınca geliyordu hastane makinasıyla sağdım yine geldi bence alma hastane makinası kirala aylık olarak

Kiz ben anami adam okumusum ya bacim daha oncedende konustuk sen mecbur bakici tutacaksin bence hic uzatma kendini germe tut bakici.
Birincisi güvenemiyorum bakıcıya. İkincisi maliyetli olacak. Tabi hafta içi yalnız kalmamış oluyorum. O en büyük nimet. Eylüle kadar ölmezsem katlanacağım. Olmasza mecburen rapor alacağım.

Meme olayı bizde de var sağ meme de ağlıyor zaten 4. Ay meme reddi olabiliyormuş dışarıyı keşfetmeye başladıkları için as sabır kızlar sakin bırakmayın ben sol koluma yatırıp sol gibi eğilip iki büklüm olup veriyorum bazen anlıyor almıyor zaten uc emdiği için iyice acıyor ama napayim sut olsun diye ağlayarak acıyarak katlanıyorum şekilden sekile giriyorum zaten az kaldı 2 ay daha sabredelim

O zamanlar denizlideydim ama 3,5 atıyordum :) bi istanbul çıkartması yapmam gerek zaten. Anamı eşekler kovalasın diyecem de kovslayıpta napsınlar onu :)

canim bizde de cok oluyor dedigin ama deniyorum genelde gazi olunca yapıyor, sirtina vurup çıkartınca gazini normal emmeye devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…