2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Bu rota aşısının 2.dozu nezaman vuruluyor rotarix yapıldı bugün ve bu asi ateş yapıyor mu ateş takibi yap dedi hemşire..bi de bu 4.ay aşısı ne aşısı? 26 haziranda da o var bakalım
3. Ayda ve 5. Ayda kuzum. Yok atea falan yapmiyor bizim minnakta hic bir degisiklik olmamisti

Normalde biraz daha faZla çıkıyodu canım. Ben hep sağım yaptığım için bu kadar çıkıyo ve günde 2 kere sağdığım için birikmii süt yani
Ben sağamıyorum çünkü gündüz vakit olmuyo uyumuyo hiç bide sağ göğüs soldan büyük ve ucu daha belirgin onu veriyorum hep kolay tutsun diye soldan az emiyo onu sağsam olcak aslında ama küçüldü iyice sağınca daha da küçülcek e sagi da emiyo onu zaten sağamam kafam baya karışık:)

Kızlar Bu rota aşısının 2.dozu nezaman vuruluyor rotarix yapıldı bugün ve bu asi ateş yapıyor mu ateş takibi yap dedi hemşire..bi de bu 4.ay aşısı ne aşısı? 26 haziranda da o var bakalım
Bizde ates yapmadi. Bol bol pirt yaptirdi sadece. Birde sanirsin yarim at yemis bebe oyle bir koku. 2 gun surdu boyle. Birde asidan 2 hafta sonra oldu aynisi. Cok calisan bagirsak bol pirt ve koku. Doktorumuz asidandir dedi. Bu arada aklinda olsun bu aralar bebisin her altini actiginda ellerini sabunla.ozellikle kaka yaptiginda. 2 3 hafta kadar. Sizede bulasma riskine karsi.

Canım ya valla Allah yardımcımıZ olsun insan başına gelmeden acisini bilmediğinden anlayamıyor ama olunca ne zormuş diyorum. Zeytinyağı sürüyorum bende . Bi de pomad alayım o zaman bakalım nasıl olacak
Amin canım allah yardımcımız olsun medecasol de iyi diyorlar onu da deneyeceğim
Kuzum artık 3 ay oldu sizinde yavaş yavaş bitecek kuzum gece ki ağlamalar da biter insallah
Geçmiş olsun çok
Karbonatlı suyla yıkıyordum bi gece unutmuşum öyle emzirdim sabah aklıma geldi çok üzüldüm ama baya uyurken sütüm sızmıştı temizlenmiştir umarım dedim bizim kiZda uyku sersemi hissetmedi sanırım aldı memeyi

Kuzum bizimde öyle refluden dolayı kusuyor kusarken genZinde kalıyor hep hırıltı hırıltı olunca da emmiyor ve o hırıltı gecene kadar ağlıyor serum aspiratör va hiçbiri açmıyor ne çağresi ağlayarak atması
Kızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Rengi önemli kuzum sarı olabilir ama yeşilimsi ve sarısı koyuysa sakıncalı
İlk zamanlar biim hafif sariydi kaynamış suyla sayla sildim

bende acep hastanede bi fanfinifon odası falanmı var düşünmüştüm doktor hadi girin içeri mi diyor napıyor. kamera koyuyorlarsa vs vs azcık kafa yordum

Evet oda var hastanelerde. Ama fanfinfon icin degil fucu fucu icin. Erkek tek giriyor iceride filmler dergiler vs var
Allah’ım ne güldüm ikinize de ya fanfinfon ve fucu fucu nedir ya Gözümde canlandı bi an ahahah yıkıldım tövbe estf
Papik yapamıyorlar bildiğim kadarıyla oda da sadece elizabet ama dergi olduğunu duydum kuzenden :)

Normal canım ne yapsa batıyor
Yapmasa bile batıyor
Prolaktin yükseldiğinden analık yüklendi ondan :)

Ya bide bunu hafife alıyo ne var sanki sinirlenecek diye. Ben göğüslerimin yara olmasına rapmen sağıyorum 1 damlasına kıyamıyorum ona göre ne var ki diyo
Benim de koyarken ilk zamanlar sadece sağma yaptığımda bi damla dışına çıksa ağlardım cidden insan çok üzülüyor

Canim farenjit Bende de var çok hassas bi hastalık boğazımı biraz zorladimi tekrarliyo asiri sıcak soğuk ictimi sinirlenip bagardimi toz yuttummu tekrarliyo malesef çok zordur bide mevsimsel de olur atlatması zordur biraz iğne vurulmazsam geçmez benim bide boğaz iltihabı ile beraber oluyo ateş halsizlik v.s...biz de ellerimizi emerken deliriyoruz adeta atta büyük insan gibi iki parmağını boğazına kadar sokup kusturuyo kendini eller hep ıslak hep ağızda:) ben de gazi nurse harvey ile azalttım bize iyi geldi ama netten okuduğum kadarıyla herkeste ise yaramamis çok çok iyi olmasa da en azından gündüz uykusu olacak kadar azaldı şükür önceden gündüzleri sıfır uyku olurdu şimdi toplamda 2 saat uyuyo o damlaya bağlıyorum ben..biogai bana birisi dedi al diye hem kaka için iyi geliyomus hem de faydali bakteri yollayarak gaz olsumunu engelliyormuş ama bana küçük bi şişe için pahalı geldi ondan almadım nurse aldik biz de..

Ayni seyleri düşünüyorum canm beklesemmi acaba yarina bi doktor bulduk gideyim ne diyecek
Kan ilacı dediğin Demir demi kuzum ben sordum şuan başlamayacağız dedi neden diye sormadım :) sanırım bizim doktor da 6. Ay başlayanlardan

Sağol canım iyi oldu bunu söylediğin virüs veriliyor bebeye sonuçta haklısın..bakalim uyuyo şimdilik bi sıkıntı yok..

Kızlar 4 numaraya geçen var mi prima da
Benim elimde yarım paket 3 no var 6 kiloyu geçtik 204 lu 3 no daha alayım diyorum sonrasında ikinci kutluyu 4 no mu alsam bilemedim

B
Kızlar 4 numaraya geçen var mi prima da
Benim elimde yarım paket 3 no var 6 kiloyu geçtik 204 lu 3 no daha alayım diyorum sonrasında ikinci kutluyu 4 no mu alsam bilemedim
Benim kızda yedi kiloya yakın bugün yine 3 no sipariş verdim bi süre daha olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…