- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.141
Canım burası cerrahi tıp merkezi diye geçiyor farkeder mi acaba. Çünkü yatış yapman lazım daha fazla verebilmem için falan dedi doktor. Ben de hiç aksini düşünmedim valla.Arkadasım 30 günlük tip merkezinden aldı bence vermemek icin bahane uydurmuşlar
Neyseki hallolmus canim gözün aydın
Tamam canım aklımda olsun bakalım Çarşamba gunu iftara gidecekmişiz zaten anasinifi ve idarecilerCanım idare teklif etmez Sen diyeceksin. Bu senin kanuni hakkın. Salı günü ara hocam ohal den dolayı rapor vermiyorlar çocuğuma bakacak kimsem yok perşembe cuma için 2 gün mazeret yazar mısınız de. Paşa paşa verecekler. Vermek zorundalar. Kendinizi kasmayın bu kadar rahat olun ki son 2 gün zaten seni alıp sınıfa sokacak halleri yok
Kız sen derler hayhani dayakliksin işte ondansin:))biz 6 kg edecez diye uğraşıyoruz 800/900 lerden bahsediyorsun kilo 7 daha ne maşallah az değil iyi iyiKızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo
Ayrıca 3 ayliksiniz daha dikkatini çekerim :)) sen devamlı sagip verdiğin için o eforu sarfettigin için haliyle beklentinde yüksek olmuşturKızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo
Kuzum biz 3745 gr doğduk ama o fark varKız sen derler hayhani dayakliksin işte ondansin:))biz 6 kg edecez diye uğraşıyoruz 800/900 lerden bahsediyorsun kilo 7 daha ne maşallah az değil iyi iyi
Bilmiyorum ki belki de ondan okadar yemeye 1200 felan alır diyodum gecen ay 10 gün bişi yemedi sonraki 20 günde 700 gr almıştı. Uğrasıyorum ya herlde ondan az geldiAyrıca 3 ayliksiniz daha dikkatini çekerim :)) sen devamlı sagip verdiğin için o eforu sarfettigin için haliyle beklentinde yüksek olmuştur
Bizimki keltoş canım incecik tüğ var kışa doğru açıkcası ben bi iyice kel yapmayı düşünüyorum :)Bu saçlar ne zaman kesilir kızlar bir de sıfıra vurdurma usturaya vurdurma konusunda ne düşünüyorsunuz
Bacim sen naptin. Efsun 3.600 dogdu. Suam 6.900 cikti 4.y kontrolunde. 3.ayda 7.100 cook iyi bence. Panik yok :)Kuzum biz 3745 gr doğduk ama o fark var
Amanın ben bunu taksam mı şimdi:) 4 buçuk aylık kim alırsa onun kucağına gidiyo anneymiş babaymış hiç umrunda değil valla:/Benim sipa 6.900.olmus. bu ay 800 gr almis. Boy 63 du 68 olmus. Kafamizda 40.5 olmus. 38.5 du 3.ayda. @kaancelil doktor norolojik gelisimi onde dedi kiz efsun icin. Dedim bizim birbarkadas var enstein diyor benim kiz icin diyeTam boyun kontrolu saglamaya baslamis dedi. Bu arada yabancilama sordu. 4 aydan sonra yabancilamada vir gelisim belirtisiymis. Anne ve baba disinda birini ayiramamasi sorunmus.yakin takip gerekirmis. Dedim bizim ki 2.ayda basladi. Ne guzel iste dedi. Gelde bana sor diyemedim tabi.
Canim bence biraz isyankar davraniyorsun bos yere.. Benim bebe 4 ay kontrolunde 6.5 kg gelsin diye dua ediyorum. Ayrıca bebegin cok kilolu doğmamış zaten. Benim yengem 5 kg ye yakin dogurdu bebegi çok celimsiz gelistiKuzum biz 3745 gr doğduk ama o fark var
Ben hesap tanımlamadım hiç canım ama bankaya gönderildi yazıyor
7lirayı bozdurup bozdurup harcarım ikimizin yerine
Bizim doktor kucagina aldi efsun ona bakti yabancida oldugunu anladi. Bir baksasi alirsa inceliyor mu o onemliymis. Yani anne yada baba olmadigini yabamcida oldugunu anlamaliymis. 6. Aya kadar takip edilirmis.6 ay hala yoksa ilave degerlendirmeler olurmus.Amanın ben bunu taksam mı şimdi:) 4 buçuk aylık kim alırsa onun kucağına gidiyo anneymiş babaymış hiç umrunda değil valla:/
Yaa açıkcası benim sütüme güvenim yok mamaya daha çok güveniyorum niye bilmiyorum bunu aşamıyorum süt içiyo ya hep doymuyo gibi geliyo su gibi geliyoBacim sen naptin. Efsun 3.600 dogdu. Suam 6.900 cikti 4.y kontrolunde. 3.ayda 7.100 cook iyi bence. Panik yok :)
Bacim doymayan bebek kiyameti kopartir :) anlamamak mumkun degil.Yaa açıkcası benim sütüme güvenim yok mamaya daha çok güveniyorum niye bilmiyorum bunu aşamıyorum süt içiyo ya hep doymuyo gibi geliyo su gibi geliyo
Hadi geçmiş olsun. Ciddi bir durum yokmuş. Diğer bebekler napçak bakalım yarın ilk akran buluşması olacak bizim :) oturup bi kahve içirtir inşallah anasınaEfsunda bahar nezlesi olabilirmis kizlar. Ciddi bir durum yok. Geniz akintisi ve hapsuruk polen kaynaklidir dedi. Dedim yarin baska bebeklerle bulusacagiz sorun olur mu diger bebekler icin sorun olmaz dedi :) asimiz vardi engel mi dedim yok dedi.
Çok geçmiş olsun nasıl şimdi iyi mi efsuncukDun bufaya efsun hic hasta olmadi daha dedim. Gece cocugun atesi cikti :/ hanginiz nazar etti soyleyin bakimm bisi deniycem
Kızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo
canim benimde rapor param yatirildi diyor. yatirilmadi aslinda. banka hesabi yoksa pttye yatiyormus yarin gidip bir sorucam onu. bilgi icin alo 170'i arayip bir sor istersen
Bacim sen yanlis anlama ama kafayı bebenin kilosuyla bozdun daha ne alsın çocuk 7 kilo olmuş 4 aylığız 6 kilo ancak olduk çok takiyorsun çokKızlar 3 aylık kontrolümüz vardı. 7100 gr 63 cm olmuşuz. Bu ay 800gr almışız. Günlük 800 cc hatta bazen 900 içiyoruz. Çoğunluğu süt. O kadar içmeye kilo alımı az değil mi acaba sütüm mü çok yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?