2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar hala göğüsleri ağrıyan bulantısı devam eden arkadaşlar var mı ne zaman bitecek acaba bu belirtiler

Son vuruşu fena yapmış sanırım :)

Aynen canım biz de dün kayinpedere gitmistik çok sevgili evlerden ırak gorumcem ellerine krem sürdü ay bir koktu krem yiyesim geldi resmen her sey çekiyor canım Allah tan az yiyorum henüz kilo almaya baslamadim çok şükür

Benim kontrol geçen Perşembeydi ama ben 13. Haftanın içinde gitmek istiyorum ısrarları şöyle bayağı büyümüş olsun diye belkim cinsiyet filan tahmin edilir
Ay bir de o var yaaa ben yine de doktora soracagim evir çevir bana cinsiyet söyle diye deli gibi alisveris yapmak istiyorum :))) kız hissediyorum ama hep erkek ruyalari mavi mavi rüyalar görüyorum görumcem de rüyasında eşimle bebek için taraftar formalari kiyafetleri aldigimizi görmüş. Bu hafta cok stresliyim 12 gündür bebegimden haberim yok kötü haberler aldikca iyice evham yapiyorum

kızlar yaa kasık ağrısı olmayan varmı benim gibi. Ben mi çok anormalim diye düşünüyorum da :)

Ben de bir rahat 15 gündür görmüyorum belki daha fazla hesaplamadım tam :)) İnşallah gönlümüze göre olur :))

Benim şükür kasik ağrım yok olmadı da bulantım var hala hala ! Bazen de göbek deligimin çevresi aciyacak kadar gerginlesiyor bazen

tamam canım demekki benim gibi birisi var :)) Bende yemekten sonra hafif bir şişkinlik oluyor okadar oda yediğim yemeğe bağlı tabi. kafayı yicem kontrol manyaklığından ama yok 1 ay sonra gel dedi diye doktorada gitmedim 3 hafta olacak nerdeyse :))
Benim bu ara kasık agrım oluyor doktor normal rahim büyüyor dedi
canım doktor bana da dedi kasık ağrısı olur normaldir dedi. ama olmayınca da insan stres yapıyor acaba bir şey mi var diye. ultrason cihazım olsa kendim bakıcam nerdeyse :))

Eşim bana diyor ikinci el cıkma cihaz alıcam sana bak bütün gün

Bende 9+4 de gittim bugün 10+4 varlığınıda dair birşey hissetmeyince korkuyor insan inş herşey yolundadır 11+6da 2 li test randevum var geçmiyor günler..
Bu ultrason aleti uygun fiyata satılsa bayağı alıcısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…