merhaba anneler :) aranıza yeni katıldım. Allah nasip kısmet ederse ben de şubat annesi olucam :). ilk kez bu duyguyu tattım. 2.5 yıllık evliydim ve olmuyordu. artık doktora gitmeye karar verdim ve bir süredir de çok garip rüyalar görüp yediğim şeylerden keyif alıyordum ( senelerdir yemeklerden tat alamıyordum). ve birkaç arkadaşıma da inşaAllah hamileyimdir bu kadar lezzet almam boşuna gitmemeli ve inşaAllah ta mide bulantısı çekmem dedim. bir rüyamda bebek gördüm şeffaf sarı bir yumurtada. neyse hastane doktor araştırdım güzel bir doktor olduğuna inandığım bir doktor belirledim ve gittim. doktor hanım şikayetiniz nedir diye sordu güler yüzüyle :)) eşim duvarında asılı bebek fotoğraflarını gösterip bunlardan bi tane de biz istiyoruz dedi :)) gülüştük. muayene ve kan testleri sonucu 3 günde belli olabildi muhtemel hamilelik değerlerin çok güzel dedi ama günümü bekleyip öyle beta hcg yapmak istedi. kimse anlamasın diye sevinç gözyaşlarımı içimden kendimi korkutmaya çalışarak baştırmaya çalıştım
32 yaşımda ilk çocuğumu kucağıma alıcam Allah nasip ederse. hergün sayfanın çeşitli başlıklarını okuyordum :)) sonunda üye oldum. çok mutluyum. Allah hepimize kolaylıkla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. mutluluklar diliyorum :)