2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben de yarın için randevu aldım. ağrılarım sürüyor ve kese etrafı kanama tekrarlıyor diye iyi bir uzmana görünmek istiyorum. çünkü progestana devam deyip gönderiyorlar. ağrılarım da pek çok.

Kızlar yakında bizde subat anneleri olarak bir alışveriş sayfası açalım aldıklarımızı paylaşırız :)

Sen daha yeni gördün benim tam 7 gün oldu

Kız 12 gün olmuştu eşime dedim hadi gidelim özledim diye :) 12 gün nasıl geçirdim bir bilsen annem iyimisin diye diye :)

Benim randevum da yarın sabah, taaaam 25 gün oldu görmeyeli

rekor sende Homely_angel benim 19 gün oldu :)) bendden doktordan haber bekliyorum ne zaman gel dicek diye:) belki yarın belki haftaya

Ben doktora gideli bayaaa oldu 26 gün olmuş bu cumartesi mi haftaya cumartesi mi gitsem karar veremedim.

merhaba anneler :) aranıza yeni katıldım. Allah nasip kısmet ederse ben de şubat annesi olucam :). ilk kez bu duyguyu tattım. 2.5 yıllık evliydim ve olmuyordu. artık doktora gitmeye karar verdim ve bir süredir de çok garip rüyalar görüp yediğim şeylerden keyif alıyordum ( senelerdir yemeklerden tat alamıyordum). ve birkaç arkadaşıma da inşaAllah hamileyimdir bu kadar lezzet almam boşuna gitmemeli ve inşaAllah ta mide bulantısı çekmem dedim. bir rüyamda bebek gördüm şeffaf sarı bir yumurtada. neyse hastane doktor araştırdım güzel bir doktor olduğuna inandığım bir doktor belirledim ve gittim. doktor hanım şikayetiniz nedir diye sordu güler yüzüyle :)) eşim duvarında asılı bebek fotoğraflarını gösterip bunlardan bi tane de biz istiyoruz dedi :)) gülüştük. muayene ve kan testleri sonucu 3 günde belli olabildi muhtemel hamilelik değerlerin çok güzel dedi ama günümü bekleyip öyle beta hcg yapmak istedi. kimse anlamasın diye sevinç gözyaşlarımı içimden kendimi korkutmaya çalışarak baştırmaya çalıştım 32 yaşımda ilk çocuğumu kucağıma alıcam Allah nasip ederse. hergün sayfanın çeşitli başlıklarını okuyordum :)) sonunda üye oldum. çok mutluyum. Allah hepimize kolaylıkla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. mutluluklar diliyorum :)

hayirli olsun cnm

Merhaba anneler bugün kalp atışını dinlemek için gittik ama duyamadık. Haftaya tekrar gideceğiz kısmetse. Kese var bebek var kalp atışı yok. Yüksekmiş düşük riski. Bebeğin gelişimi geri de olabilir ama görmemiz lazımdı kalp atışını dedi doktorumuz. (Adetim son ikidir on gün geç oluyordu sat 16 mayıs ama dedim, o zaman 26 gibi düşünmek lazım dedi.) Haftaya artık... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Tüm anne ve bebişlere sağlık diliyorum.

Allah sağlık versin inşaAllah. hem bebeğine hem sana. birinden duydum doktoru kalp atışı yok demiş, kan sulandırıcısını kesmiş. halbuki kalbi atıyormuş. bir doktor her zaman doğrusunu bilemeyebilir belki başka doktora da git ve folikasit fln kesme umudunu kesip olur mu inşaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli kolaylıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı. ya tutarsa diyerek dua ederim :)). olur ya tutar pek te güzel olur :)) :*

Hoşgeldin, hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…