2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Belki geç döllenmedir Yen'i Yen'i oluşuyordur. Hayırlısı olsun hakkında.

Tatlım yarın kaçta gideceksin hadi inşallah herşey yolundadır soracağın soruları da heyecandan unutma göğüs ağrısı falan hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hoşgeldin sağlıkla hepimiz bebişşlere kavuşuruz inşallah

Belki geç döllenmedir Yen'i Yen'i oluşuyordur. Hayırlısı olsun hakkında.
Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim herkesi sevindirsin. Doktor, kesesini gördüğümüz bebeğin on gün sonra kalp atışını görmemiz gerekir ama belki gelişimi geridir dedi. Doktorum ortalığı velveleye verip hemen ümit kestiren doktorlardan değil şükür, düşük riskine progesteron düşüklüğüne rağmen kanamam olmadığı için folik asit Progestan ve omega3 haplarına devam etmemi söyledi. Kısmetse haftaya netleşecek bakalım.

Kızlar saat 19.30 gibi progestan içtim ,ama ilgisi vsr mı bilmiyorum şuan müthiş baş dönmesi var dizlerim tutmuyor böyle olan varmı ?yatağa zor geldim

Kızlar saat 19.30 gibi progestan içtim ,ama ilgisi vsr mı bilmiyorum şuan müthiş baş dönmesi var dizlerim tutmuyor böyle olan varmı ?yatağa zor geldim

Progestan baş dönmesi yapar ama daha öncede içiyordun sanırım o zaman böyle yapıyor muydu? Mümkünse bir de tansiyonuna bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…