2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar midede kazinma kemirme sorunu yasayaniniz varmi.nevrim döndü gunlerdir uyku fln haram
Ben de varım. İlk zamalardaki gibi olmasa da hala devam ediyor. Özellikle sabahları. Sabahın köründe o kemirme hissiyle uyanıyorum. sürekli bi şeyler tırtıklıyorum gün içinde.

Duzeldimi sonra..benim yemekle flnda gecmiyor hayatimi karatti resmen
Bende de oluyor çabucak acıkıyorum ama bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum çünkü yemek yemek hamilelikten önce aklıma gelmezdi bile şimdi aciktikca heh diyorum çocuğum büyüyecek aciktiriyo kerata :))) ama ben istahsizliktan çok çektim azıcık yemekten bunalıcak gibi oluyorum sonra vazgeciyorum eski yemeği unutan hallerimi hatırlayıp. E bi de sürekli o minik aklımda o da pek çok sıkıntıyı unutturuyor çok şükür. Ama evet acayip kaziniyo ve gece bile kalkıp küçük kuru birseyler atıyorum ağzıma ben de :)))

Benimki oyle bisey deil iste maslef gecenin bu saati yine uyuyamiyrm agliyorum acisindan.yemek yemekle fln gecmiyor ilaclarda gecirmedi yine ise yaramadi

Hayırlı olsun canım allah saglikla kucagina aldığın günleride göstersin inşallah

Kızlar saat 19.30 gibi progestan içtim ,ama ilgisi vsr mı bilmiyorum şuan müthiş baş dönmesi var dizlerim tutmuyor böyle olan varmı ?yatağa zor geldim
Ben progestan hem ağızdan Hem vajşnadan hem de iğne olarak kullanıyorum müptelası oldum artık :) iğne ve haptan sonra yoğun mide bulantım oluyor,sersemletiyor beni, uyku moduna geçiyorum

Kizlar midede kazinma kemirme sorunu yasayaniniz varmi.nevrim döndü gunlerdir uyku fln haram
Aynen canim sabaha karşı asiri bir yanma ile uyanıyorum sanki midem parcalaniyor hemen kalkip biraz ekmek yiyorum. Zaman gectikce basliyor benim zorluklarim ilk 10 hafta gayet rahattim ya ve ne yesem tadi yok yedikten birkac dakika sonra inanilmaz bir acilik oluyor midemde agzimda

Günaydın kızlar, kontrolümüze gittik geldik. Çok şükür bebeğimiz iyi, büyümüş, 3,4cm olmuş :) haftaya da ikili testimiz var kısmetse.

İşaretlerin kaybolmasını sordum, çok normalmiş, vücudunuz alıştı artık dedi.

Ağda olayını da sordum, son haftalarda asla yapılmamalı ama hamilelik boyunca da önermiyorum dedi.

Hadi gözünaydın cnm bende haftaya 2li teste gideceğim
Bebeğimi çok merak ediyorum hiç belirtim yok bir hareketlerini hissetsek artık

Hersey yolundaymis sevindim canim. Cinsiyet tahmini yapti mi:) benimki yaptıama bakalim tutar mi

Aynen ya, benim bir sonraki kontrolum 2.5 hafta sonra. ikinci daha cabuk hissediliyordu hani nerde :) arada bakiyorum soyle acaba hissedermiyim diye ama

O dönemi bekliyorum ben de sabirsizlikla. Tabi simdi de bulantilarim olunca icim rahat biraz. Bulantinin tek avantaji:))

O dönemi bekliyorum ben de sabirsizlikla. Tabi simdi de bulantilarim olunca icim rahat biraz. Bulantinin tek avantaji:))
Aynen bulantı olmayınca kendimi hamile gibi hissetmiyorum göğüs hassasiyetide yok
Halbuki hamile kalmaya çalışırken ne çok belirti aramıştım
Tek belirtim sürekli acıkmak ve akıntı

Görmek çok keyifli ya, dört boyutluda da gösterdi. Uyuyordu, sesten dolayı uyandı kıpırdandı, sonra yine uyudu.
Artık belirtiler olmaması normalmiş, hamileliğin keyifli dedikleri 2.trimestere yaklaşıyoruz çok şükür.
Hareketleri ben de çok istiyorum ya, ama daha çok var sanırım.

Maşallah size e güzel git gide büyüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…