- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.821
Kizlar birazdan randevu dua edin nolur guzel geçsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayirli haberler almayi nasip etsin canmKizlar birazdan randevu dua edin nolur guzel geçsin![]()
Bende cuma yaptıracam kan alınıyor demi sadece kizimda öyle olmuştuBende perşembe yaptıracağım ikili testi çok heyecanlıyım
Hayırlı haberler al inş cnmKizlar birazdan randevu dua edin nolur guzel geçsin![]()
2. Adet zamanımda lekelenmem oldu ağrılar hafifti. 3. Adet zamanım yaklaşıyor benim de.Kızlar bugün 2.adet günüm sanki kasıklarımda adet olacak gibi ağrılarım var sizin adet zamanlarınız nasıl geçiyor
Bana ultrason günü verdiler cnm ilk ayrıntılı ultrason sonra kan heralde 8 sene oldu ben unuttum kızımda neler yapıldığınıBende cuma yaptıracam kan alınıyor demi sadece kizimda öyle olmuştu
Nasıl 3. Cnm sende 12 haftalıksın ilk adet gecikmeni 2.adetmi hesapladın ozaman benimde 3.adet zamanım ben 27 günde bir adet oluyodum2. Adet zamanımda lekelenmem oldu ağrılar hafifti. 3. Adet zamanım yaklaşıyor benim de.
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah belki cinsiyeti gösterirGünaydın anniş adayları :) ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum galiba bebişi görmek için bugün ikili kontrolümüz var inşllah güzel haberler alırım dua edin kızlar bana![]()
Aynen öyle yaptım:)Nasıl 3. Cnm sende 12 haftalıksın ilk adet gecikmeni 2.adetmi hesapladın ozaman benimde 3.adet zamanım ben 27 günde bir adet oluyodum
ferketmiyor diye biliyorum ben ilk hamileliğimde tok gittim diye hatırlıyorum cnmİkili test yaptiran kimse yokmu kizlarrrr ac karinami kan aliyorlar tok karinami
ferketmiyor diye biliyorum ben ilk hamileliğimde tok gittim diye hatırlıyorum cnm
hayırlı haberler al inşallah canımKizlar birazdan randevu dua edin nolur guzel geçsin![]()
Dr cuma günü gel dedi bir yere gönderecem dedi ama anlamadım kardiyoloji mı dedi tam olarak hatırlamıyorum kizimdaki aynı Dr ama hastane değiştirdi bu hastane galiba dışarda yapılacak şeyleri kendi yapıyor gibi bakalım cuma giderim ne derse o artıkBana ultrason günü verdiler cnm ilk ayrıntılı ultrason sonra kan heralde 8 sene oldu ben unuttum kızımda neler yapıldığını
yaa cok ilginç gecen gittigimde doktor haftaya ıkılı tarama yapıcaz dedi ac gelinmesi gerekse mutlaka önceden uyarır benim doktorum çok titizdir o konularda , kaldıkı dediğim gibi ilkinde de tok gittim akşamdı hatta randevum yemekten sonra gitmiştik diye hatırlıyorum, hayırlısı bakalım bende cumartesi yaptırıcamBnde tok gittim ama maalesef yaptiramadan geri geldim canm
yaa cok ilginç gecen gittigimde doktor haftaya ıkılı tarama yapıcaz dedi ac gelinmesi gerekse mutlaka önceden uyarır benim doktorum çok titizdir o konularda , kaldıkı dediğim gibi ilkinde de tok gittim akşamdı hatta randevum yemekten sonra gitmiştik diye hatırlıyorum, hayırlısı bakalım bende cumartesi yaptırıcam
Eger allah korusun birsey ciksa bile sonlandirmayacaksan hic yaptirma bence de. Ama ultrason da gorunen sadece fiziksel olanlar ikili de down sendromu v.s. gibi seylere bakiliyor. 22. haftada ki detayli ultrason bence en onemlisi. Onu mutlaka yaptir cunku insallah olmaz ama bi problem gorurlerse dogumu ona gore yonlendiriyorlar.Belki oyledr canm hemşire yanliş soylemiş olabilir ama bnm kizdigim konu drya sordum burda yapilmiyorsa hangi hastanede yaptrabilirim diye bilmiyorum diyo ilk hamileligim o bilmiyorsa bn nerden biliyim cok sinirli bi doktordu ya asistani bakti zaten
hadi yaa, olur mu canım oyle hamile insana , daha cok sakınlestirecegine , haklısın canım valla mecburmusun ona gitmeye canım baska alternatifin varsa daha yolun basında degerlendir istersen doktor ilgisi önemli ilk bide bi ton merak edeceğin sey olacak normal olarak , aklına takılan biseyler olursa sor canım benim ikinci bebek elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırımBelki oyledr canm hemşire yanliş soylemiş olabilir ama bnm kizdigim konu drya sordum burda yapilmiyorsa hangi hastanede yaptrabilirim diye bilmiyorum diyo ilk hamileligim o bilmiyorsa bn nerden biliyim cok sinirli bi doktordu ya asistani bakti zaten
Eger allah korusun birsey ciksa bile sonlandirmayacaksan hic yaptirma bence de. Ama ultrason da gorunen sadece fiziksel olanlar ikili de down sendromu v.s. gibi seylere bakiliyor. 22. haftada ki detayli ultrason bence en onemlisi. Onu mutlaka yaptir cunku insallah olmaz ama bi problem gorurlerse dogumu ona gore yonlendiriyorlar.