- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.881
O senin kayıtların bence :)
Öyleymiş canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O senin kayıtların bence :)
Ana baba aceleci davrandı galiba canımAceleci, çabuk büyüyor demek :) gözün aydın canım.
Maşallah Canım Bence bu bi erkeekk![]()
Erkege benzettim ben
Ay hadi kızlar inşallah :))) genelde hep kız diyorsunuz, bana hepiniz erkek dediniz çevremde hep erkek gibi diyor yüz yapısından falan :))Gözün aydın, çok net değil o kısım ama erkeğe benzettim canım.
Tam sana yazacaktım senin cinsiyetindir diye siz demişsiniz Zaten :))Öyleymiş canım :)
hiç evhama gerek yok ama çok çok ihtiyaç duyuyorsan gebelik testi uygulamak uygun olurmu acep. bi doktoruna bahset duygularından. saçma ama gebelik testi uygulasam nasıl olur diye sor bence.Allah aşkına bana bir akıl verin. Az önce sitede birkaç yazı okudum. Konu bebeğinizin kalbi durunca hissettiniz mi? Herkes bulantım kayboldu. Göğüs ağrım kayboldu. Tiksindiğim şeyler yavaş yavaş yok oldu.hiç hamile gibi hissetmesik. Bu arada kanama falan olmadı. Mıayenede anladık kalbinin durduğunu diyor. Ay benim aklım çıkacak ne kasık ağrısı ne mide bulantısı bebeğimin kalbimi durduhatta herkese hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı yok mu belli değil diyorum. Allahım yarın doktor bana kalbi durmuş derse diye kabus yaşıyorum. Ne olur bi akıl verin. Aklımı kaçıracağım
![]()
aaa inanamıyorum. ben de şimdi okudum diğer yazdığını. çok geçmiş olsun. biçoğumuz daha önce düşük yaptı canım. bak şimdi gene hamileyiz. rabbimin bir bildiği vardır. demekki hayırsız yada mutluluğunu göremeyeceğim bir evlat olacakmış dedim. isyan etme sakın.Korktuğum başıma geldi bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ...
Gecmis olsun cok uzuldumKorktuğum başıma geldi bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ...
Tam sana yazacaktım senin cinsiyetindir diye siz demişsiniz Zaten :))
Valla ben boyadım canım.. amonyaksız aldım boyayı bi tehlikesi yokmuş kanıtlanan boyanabilir yaniKızlar şu konuya bi el atın,saçımdaki beyazlar çok gözüme batıyor,oğlumda 3 aydan sonra boyamıştım ama şimdi içim çok rahat değil nedense,yavruyu kimyasala maruz bırakmak içime sinmiyor,var mı bulduğunuz alternatif çözümler?dibine sürmeden boyanır mı ki?kokusu bile yeter gerçi zarar vermeye
Korktuğum başıma geldi bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ...
Bana da 16. Hafta gibi belli olur dedi doktor bişey kalmadı oprenırız 2-3 haftayaEvet bir an heyecanlandım yaHayırlısı artık 3 hafta sonra giderim :)
Hadi ya demek ki hissettin sen cunku artık çoğumuzda belirti kalmadı.. üzüldüm ama allahtan geliyor en kısa zamanda kalırsın yine hamile sıkma canınıKorktuğum başıma geldi bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ...
Amonyaksız Nasıl oluyor?koyu renklerde mi uygulanıyor?Valla ben boyadım canım.. amonyaksız aldım boyayı bi tehlikesi yokmuş kanıtlanan boyanabilir yani
Ana baba aceleci davrandı galiba canımerken döllenmeydi zaten bizim yavru,battan 8 gün önce öğrenmiştim idrarda.

Çok geçmiş olsunKorktuğum başıma geldi bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ...
Korktuğum başıma geldi bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ...
Geldim kızlar doktordan. 11+0 ama 11+4 cıktı her yeri belli burun kemiği ense kalınlığı normal dedi. Erkek gibi büyük ihtimal ama 2 hafta sonra netleştirelim deyip yolladi![]()