2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım kesen zararsız denilemiyor, kaldı ki kimyasal bir ürün olduğu kesin. Vücudun bir kısmını emme ihtimali de çok yüksek. Bana kalırsa bırak beyaz kalsın.

Canım kesen zararsız denilemiyor, kaldı ki kimyasal bir ürün olduğu kesin. Vücudun bir kısmını emme ihtimali de çok yüksek. Bana kalırsa bırak beyaz kalsın.
canım saçın ne renk. benim bir arkadaşım saçının ayrım yerini ve şakaklarını kahverengi far ile boyuyor dışarı çıakrken. en ucuzundan birkaç fark almış. allık fırçasıyla boyayıp çıkıyor

Far mı?yok uçar gider o gün içinde canım,özellikle okul başlayınca sıkıntı olur,bizim çocuklar çok fena,acımasız eleştiri yapıp moralimi bozarlar

Ben daha bugün boyadım, kullandığım boya organik ve içinde amonyak olmadığı yazıyor, ki hakikaten kokusu boya gibi değildi, uçlarını boyadım yalnızca. İsmi natural organics ti boyanın.

Geldim kızlar doktordan. 11+0 ama 11+4 cıktı her yeri belli burun kemiği ense kalınlığı normal dedi. Erkek gibi büyük ihtimal ama 2 hafta sonra netleştirelim deyip yolladi
Gözünaydın cnm banada dua et belirtilerimiz hep aynı gibiydi

selam kızlar bulantı ve kusma devam ettiği için yazamıyorum, ara sıra bakabiliyorum. ben de geçen hafta trafik kazası yaptım, arabada çok hasar yok ama çok korktum, doktora koştum hemen kalp atışlarında sorun yok gayet iyi bebeğin dedi. biraz kasıklarda ağrı var ama olur dedi. haftaya ikili test için gideceğim inşallah ama şu bulantılar bir geçse artık içmediğim ilaç kalmadı hala berbat durumdayım

geçmiş olsun canım inşallah geçer bulantılar benimde daha devam ediyo

Çok geçmiş olsun, size bişi olmamış ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…