2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Korktuğum başıma geldi bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum ...
Yaaa tüh çok üzüldüm allahım güç kuvvet versin sana olacağı varmış lütfen çok üzme kendini Allah size sağlık versin ki tekrar bebek Sahibi olursunuz iyi şeyler düşünmeye çalış

Avrenim Cnm dualarim seninle aklimdasın hep inşallah iyi olucak cnm bebıslerin Zamanim evde yatmakla geciyo cnm hergun korku icindeyim cuma gunu gorucem insallah iyidir kendine bebislere dikkat et cnm .

Kızlar ben biraz yürüyüm yada ayakta kalıyım belim felaket ağrıyor
Acaba ilk doğum sezeryan ondanmı oluyor diyorum dışarı çıkmaya yürümeye korkar oldum

gecmis olsun cnm

Kızlar ben biraz yürüyüm yada ayakta kalıyım belim felaket ağrıyor
Acaba ilk doğum sezeryan ondanmı oluyor diyorum dışarı çıkmaya yürümeye korkar oldum

ama senin bayagi aran vardi degil mi? buyuktu ilk cocugun diye hatillrliyorum. sabmiyorum ondan olacagini. rahim buyuyor ya bence ondandir.

ama senin bayagi aran vardi degil mi? buyuktu ilk cocugun diye hatillrliyorum. sabmiyorum ondan olacagini. rahim buyuyor ya bence ondandir.
Evet cnm 7 yaşında kızım ama dışarı çıkmak istemiyorum az ayakta kalıyım direk belim ağrıyor sürekli uzanıyorum ondanmı acaba

Kızlar bugün ilk defa 1 saat kadar yavaş tempoda yürüdüm bu arada 11+1 şimdi geldim beyaz akıntım oldu yürümekle Alakası varmıdır? Yürüyüş eskiden çok yapardım şimdi işte bunalıyorum kafam dağılıyor bide sıkılaşmak isitorym 4.ayı beklemeyip başlamak istiyorum yürüyüşe ama bilemedim bazen diyorum acaba saçma sorular soruyormuyum

Ben hergün 1 saat yürüyorum cnm ve yürüyüş yapınca bendede akıntı çoğalıyor

Ben hergün 1 saat yürüyorum cnm ve yürüyüş yapınca bendede akıntı çoğalıyor

Yürüyüş yapsam da yarım saatle kısıtlıyorum ben hala.

Ben ayakta kalınca iki gündür vajinanın üst tarafında garip bir his hissediyorum. Sizlerde böyle bişi oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…