- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.941
masallahKızlar buda benim bebetosabahtan beri denedim ancak atabildim 4.5 cmlik eli kolu oynayan minik canlı
Ay maşallah cinsiyet bellimi canmKızlar buda benim bebetosabahtan beri denedim ancak atabildim 4.5 cmlik eli kolu oynayan minik canlı
Dualarımız seninle cnm allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinArkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyi haberlerinizi almak için sizi takip edeceğim. Allah hiç birinize yaşatmasın. Sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza..ben de 2. Düşük olduğu için genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırıp durumuma bakacağım gerisi Allah a kalmış. Ben şunu anladım ki birşeyi çok istemeyeceksin.. çok ısrarcı olmayacaksın.. hayırlıysa gelecek zaten gelmezse de Allah bilir diyip geçeceksin. Acısını veren sabrını da veriyor. Rabbim yardımcınız olsun. Sevgilerimle
Yani canım amin :)Evet canım bugünlerde geçecek koskoca 12 haftayı bitirdik :)) 2-3 hafta nedir ki Rabbim gönlümüze göre versin :)
bi ortopediye gorunsen? benimde ayaklarim cok agriyordu doktor ortopedik ayak destegi verdi ozellikle hamilelikte daha artar dedi. sende bi gorun istersenBenimde sürekli aylarım ağrıyor anlamadım gitti neden acaba evdeyim evin işi gücü onun dışında yürüyüş falan yapmıyorum. Fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum ama her halükarda ayaklarım ağrıyor
Kızlar bende yürüyeyim beyaz akıntım artıyor ve son günlerde sağ ayak bileğime de bi agrı giriyor yürürken magnezyum eksikliği vs olabilir acaba
Ben hergün 1 muzla soda içiyorum bacak kramplarına iyi geliyormuşKızlar bende yürüyeyim beyaz akıntım artıyor ve son günlerde sağ ayak bileğime de bi agrı giriyor yürürken magnezyum eksikliği vs olabilir acaba
Nuba göre kiz gibi görünüyor. Ben acaba bu nub isinden anlamiyor muyum diye düşünmeye başladımKızlar buda benim bebetosabahtan beri denedim ancak atabildim 4.5 cmlik eli kolu oynayan minik canlı
Orası nub dimi sencede. Banada öyle geldi ama net birsey söyleyemiyorum. Sonra alısınca zor olur diye.Nuba göre kiz gibi görünüyor. Ben acaba bu nub isinden anlamiyor muyum diye düşünmeye başladım
Olabilir. burda direk veriyor magnezyumu. bi doktoruna sor istersen
Benimki kramp gibi değil de agrı gibi bakalım yarın sorarım gidince doktoraBen hergün 1 muzla soda içiyorum bacak kramplarına iyi geliyormuş
Benimde sürekli aylarım ağrıyor anlamadım gitti neden acaba evdeyim evin işi gücü onun dışında yürüyüş falan yapmıyorum. Fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum ama her halükarda ayaklarım ağrıyor
Bana nub gibi geldiOrası nub dimi sencede. Banada öyle geldi ama net birsey söyleyemiyorum. Sonra alısınca zor olur diye.
Kızlar biz geldik herşey süper çıktı Allah'a şükür.. darısı sizlere bizimki elini ağzına götürüp duruyordu :)) cinsiyeti sordum şimdilik erken diye bişey demedi doktor tahminlerinizi alalım teyzeler sizce ne :)
Kızlar şu konuya bi el atın,saçımdaki beyazlar çok gözüme batıyor,oğlumda 3 aydan sonra boyamıştım ama şimdi içim çok rahat değil nedense,yavruyu kimyasala maruz bırakmak içime sinmiyor,var mı bulduğunuz alternatif çözümler?dibine sürmeden boyanır mı ki?kokusu bile yeter gerçi zarar vermeye
selam kızlar bulantı ve kusma devam ettiği için yazamıyorum, ara sıra bakabiliyorum. ben de geçen hafta trafik kazası yaptım, arabada çok hasar yok ama çok korktum, doktora koştum hemen kalp atışlarında sorun yok gayet iyi bebeğin dedi. biraz kasıklarda ağrı var ama olur dedi. haftaya ikili test için gideceğim inşallah ama şu bulantılar bir geçse artıkiçmediğim ilaç kalmadı hala berbat durumdayım
Şimdi sen aklıma geldin de sorayım diye girdim, sen yazmışsın. İki kanama alanı da aynı kı? İyileşme vardır umarım.
Kızlar buda benim bebetosabahtan beri denedim ancak atabildim 4.5 cmlik eli kolu oynayan minik canlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?