2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar biz de eşimin memleketine geldik bulantilarim çok kötü artık hiç halim kalmadı yoruldum kusmaktan ve 24 saat devam eden bulantilardan bazen girip okuyorum ama yazacak halim bile yok maşallah bebekleriniz büyümüş fotolar çok güzel. Bende bu şekilde görürüm inşallah bebek iyi olsun da herseye razıyım şu çektiklerimin hiç biri gözümde yok

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyi haberlerinizi almak için sizi takip edeceğim. Allah hiç birinize yaşatmasın. Sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza..ben de 2. Düşük olduğu için genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırıp durumuma bakacağım gerisi Allah a kalmış. Ben şunu anladım ki birşeyi çok istemeyeceksin.. çok ısrarcı olmayacaksın.. hayırlıysa gelecek zaten gelmezse de Allah bilir diyip geçeceksin. Acısını veren sabrını da veriyor. Rabbim yardımcınız olsun. Sevgilerimle

Dualarımız seninle cnm allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Benimde sürekli aylarım ağrıyor anlamadım gitti neden acaba evdeyim evin işi gücü onun dışında yürüyüş falan yapmıyorum. Fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum ama her halükarda ayaklarım ağrıyor

Kızlar bende yürüyeyim beyaz akıntım artıyor ve son günlerde sağ ayak bileğime de bi agrı giriyor yürürken magnezyum eksikliği vs olabilir acaba

bi ortopediye gorunsen? benimde ayaklarim cok agriyordu doktor ortopedik ayak destegi verdi ozellikle hamilelikte daha artar dedi. sende bi gorun istersen

Merhabalar. Sürekli okuyorum ama bulantı ve halsizlikten yazamadım. Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm inşallah hayırlı bir zamanda sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız. Benim bulantılar artarak devam ediyor ilkinde de 4. Ay da geçmişti sanırım bu da öyle olacak. Bir de anı hareketlerde kasıklarıma ağrı giriyor. 7. Haftadan beri doktora da gitmedim. Haftaya gidicez inşallah bir sıkıntı yoktur.

Ya bnmde ayaklarimda agrilar bar kalcadan başlıyor hergun hergun degil iki gunde bir agriyo drya sordum gebelikten diyo

Kizlar bn hic tatli filan yiyemiyorum tiksiniyorum hatta cayi bile şekersz içiyorum tatli diyince bile tiksinti bulanti oluyo aranizda boyle olan varmi

Maşallah ne güzel
Darısı bizlere
Benim kontrole daha çok var kendimi tutuyorum randevu almamak için

Aranızda saçı en beyaz olan benimdir
Senelerce kızıl a boyadığı m için sanırım
Arkadaşımın kullandığı organik bir boya var
Yaz tatili bitince boyacam inşallah
Öğretmenim şimdi idare ediyorum sprey veya bandana falan
Boyanın adı color Sain
Eczaneler da satıyor internette n11 de de gördüm

Çok çok geçmiş olsun canım birini sevindir mutlaka

Şimdi sen aklıma geldin de sorayım diye girdim, sen yazmışsın. İki kanama alanı da aynı kı? İyileşme vardır umarım.

Merhabalar kullanıcı adın çok tanıdık geliyor daha önce aynı grupta bulunduk mu acaba
Ben 2014ocak annelerindeyindim mesela

Kızlar buda benim bebeto sabahtan beri denedim ancak atabildim 4.5 cmlik eli kolu oynayan minik canlı

Ne güzel maşallah bebişe
Darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…