2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yine hastaneden gunaydin. dun geceden beri bitmeyen mide asidi kusmalarindan sonra serumla birlesmis bulunuyorum. bir anda bu kadar kusma beni korkutmuyor degil... insallah kotu habrrler almam...
gecmis olsun cnm bi anda mide asitinden dolayi oluyordur korkma cnm

Kızlarrr :)) bebişimi gördüm çok şükürrr maşallah gayet iyiydi. doktorda rahatlattı sağolsun. ikili testimi de yaptırdım. açmısın tokmusun diye soran olmadı. devlet hastanesine gidiyorum. bir daha evham yapmıcam. ay ne zor geçti şu haftalar. gayet iyi çok şükür. :)) darısı görmeyi bekleyenlere olsun inşallah

Darısı bize cnm gözün aydın

Ye tatliyi cikar hakkiyi ye eksiyi cikar ayseyi diye biliyorum ben hatta karikaturu var bkz :

Yine hastaneden gunaydin. dun geceden beri bitmeyen mide asidi kusmalarindan sonra serumla birlesmis bulunuyorum. bir anda bu kadar kusma beni korkutmuyor degil... insallah kotu habrrler almam...
Cok geçmiş olsun canim Allah korusun. Ben de özellikle aksamalri mide problemi cok yaisyorum doktora gitsem kesin serum verip yatiracak ama zor idare ediyorum gitmek istemiyorum.. Niye böyle olduk acaba istifra da edemiyorum yerlerde yatiyorum ne yapsam olmuyor.. İnşallah kısa surede geçer bu zor günler..

Meraba kizlar bende 9+2 haftalik hamileyim. Nasipse subat annesiyim. Ilk gebeligim ve bazi seyler beni tedirgin ediyor. 3 gundur sag yumurtaligim arada batiyor. Endiseleniyorum. Normal mi durekli doktora gidip bebegim iyi mi diye bakmak istiyorum. Simdi 12. Haftada gideccez ikili test icin cok uzun geliyor zqman 3 hafta var daha.

nedrm serim istemiyosun k? bana cok iyi gelfi

Biraz uzan dinlen canm keşke almasaydin kucağına agir hic bsy kaldrmamaya caliş canm

Aldım yürüdüm bir de yoruldu diye kıyamadım uzanıyorum canım ya arkadaşlarlada sözleşmiştik bugün bişeyler hazırlıcaktık neyse az dinleneyim bir de progestan alayım

ilk hamileliğimde benim saçlarım nasıl gürleşmişti, 4 kez kestirmek zorunda kalmıştım, ama emzirirken resmen kel kaldım :) bu sefer çok dökülüyor tutam tutam , mevsimsel olabilir belki, kan tahlillerimde bir sorun çıkmadı

Aldım yürüdüm bir de yoruldu diye kıyamadım uzanıyorum canım ya arkadaşlarlada sözleşmiştik bugün bişeyler hazırlıcaktık neyse az dinleneyim bir de progestan alayım
eger cok agrin varsa bugun yat dinlen canm yorma kendini icindeki yavrunuda yorma

Bnmde saclarim tutam tutam dokuluyo sabah yatagim resmen saclarla dolu oluyor artk korkmayi basladim herkes hamilelikten olabilir diyo

Bak bu ne eksikse olayı çok mantıklı geldi bana benim vücudumda 1 yıl yemesem yetecek kadar glikoz vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…