2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar
cennet35 Homely_angel nannen1 S sinayropen teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için

Oğluma hamileyken hep tuzlu ve ekşi yemek isterdim, bunda da tatlı isteği inanılmaz, ama midem yüzünden yiyemiyorum. annem tatlı yersen kızın olur dedi ama bilemiyorum, gerçi vücutta ne eksik ise insanın canı çekermiş.

Benimde cok dengesiz bazen midem bulaniyo bazen bisey yok ama ilk hamileligimde her sabah kusar rahatlardim ama bunda kussamda bulanti ve tiksinme gecmiyo ne yiyecegimi bilmiyorum hic guzel beslenemedim hatta 1 kilo verdim
Aynen canim zaten midem bulaniyor bir de üstüne kusamamak çok kötü icimizdeki zehiri atamiyoruz. Gün boyu midem agzimda duruyor ve devamli ağzıma aci tatsiz bir su geliyor. Insallah gecer yakında

Arkadaşlar haamilelikten saç dökülürmü

Kitapta genelde canlandığı ama emzirirken döküldüğünü okumuştum. Ama kişiye göre değişiyordur belki. Yine de doktorunuza söyleyin bunu belki vitamin değerlerinize baktırıp çinko-Demir filan başlatır artık.

Demir kan vitamin butun tahlillari yaptrdim bi sorun cikmadi ama hamile kaldigimdan beri cok fena dökülüyor ne yapmaliyim bilemiyorum canm ya

Demir kan vitamin butun tahlillari yaptrdim bi sorun cikmadi ama hamile kaldigimdan beri cok fena dökülüyor ne yapmaliyim bilemiyorum canm ya
Bende gebelikte saçların ve tıtnakların canlandığını duydum büyük ihtimal cansız saçlar dökülüyor yerine taze saçlar gelecek

Yine hastaneden gunaydin. dun geceden beri bitmeyen mide asidi kusmalarindan sonra serumla birlesmis bulunuyorum. bir anda bu kadar kusma beni korkutmuyor degil... insallah kotu habrrler almam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…