- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.041
Meraba kizlar bende 9+2 haftalik hamileyim. Nasipse subat annesiyim. Ilk gebeligim ve bazi seyler beni tedirgin ediyor. 3 gundur sag yumurtaligim arada batiyor. Endiseleniyorum. Normal mi durekli doktora gidip bebegim iyi mi diye bakmak istiyorum. Simdi 12. Haftada gideccez ikili test icin cok uzun geliyor zqman 3 hafta var daha.
Bende bulantı hiç olmadı ama karnımda acayip bir şişlik var sanki 6 aylık hamile gibiyim.
Bnmde oluyo canm ozellikle sabahlari 11 re kadar yatiyorum hic kalkamıyorum birde bnmde 4 gundur kasik agrim var burda kizlara sordum normal bebek buyuyor rahimda buyuyor ondan dediler drda ayni seyi soyledi korkma bebis hizla buyuyor ondanKızlar sabah kalvaltisini biraz gec yapiyorum kahvaltidan sonra sanki butun enerjim cekiliyor ayakta duramiyorum surekli yatip uzanmak istiyorum cok halsizlik oluyor ikindiye kadar ozellikle bir haftadir.aranizda bu durumu yasayan var mı? ve 3 gundur kasik agrim var birden olunca endiselendim.doktoru aradim donmedi henuz.bebek buyudugu icin mi oluyor acaba
Ben de oyle deyip rahatlamak istiyorum ama onceki dusugumde kasik agrim vardi hep tabi onda hamile kaldigim gunden itibaren vardi.o yuzden endise ettim ister istemezBnmde oluyo canm ozellikle sabahlari 11 re kadar yatiyorum hic kalkamıyorum birde bnmde 4 gundur kasik agrim var burda kizlara sordum normal bebek buyuyor rahimda buyuyor ondan dediler drda ayni seyi soyledi korkma bebis hizla buyuyor ondan
benim canım sürekli peynir istiyorvalla benim ilk çocukta bu tez çürüdü canım
Bende sürekli yumurta normalde hiç sevmem geçen akşam 10da yapıp yedimbenim canım sürekli peynir istiyorteorilerin dışındayız
iyi aklıma getirdin bir peynirli yumurta yapayımda yiyeyimBende sürekli yumurta normalde hiç sevmem geçen akşam 10da yapıp yedim
Ben de oyle deyip rahatlamak istiyorum ama onceki dusugumde kasik agrim vardi hep tabi onda hamile kaldigim gunden itibaren vardi.o yuzden endise ettim ister istemez
Afiyet olsun cnm benimde midem kazınıyor ne yesem acabaiyi aklıma getirdin bir peynirli yumurta yapayımda yiyeyim
canım benim arkadaşım da gebelik şekeri çıktığında ona özel bir diyet yaptırmıştı doktor. mesela ara öğünde ya süt yada ayran oluyordu. bunlar kan şekerinin dengelenmesini sağlıyormuş. 10 tane badem/fındık/ceviz yiyordu mesela işyerine gelirken kolya oluyor diye. bunu günde 2 kere ara öğün yiyerek yapıyordu. salata felan serbestti. ama ekmek olarak sadece çavdar ekmeğine izin vermiş. öğlen yemeğinde de yiyordu ekmek. sende de eğer öyle bir problem çıkarsa muhtemelen buna benzer bir diyet yaptırır. eğer yediklerinden dolayı çok yükseliyorsa karbonhidrat türü besinlerine dikkat et. yani ekmek hamurişi vs.Kizlar zannedersem bende hamilelik şekeri çıktı. Kendi tespitim. Arada bir terler ve titrer oldum bi şekerime bakim dedim 65lere dusmus. Bunu dün doktora dedim. Doktor dedikı sık sık yemek yemeliymisim. İyide çok da yiyince 200ü aşıyor. Napcam ben arkadaşlar. Hee bu arada kalp çarpıntımda var onuda soyledim. Doktor gunluk tansiyon aleti taksin ev doktorun dedi.. orda herşey belli olur dedi.
Ve bu arada biz 11.5 haftalık değil 10.5 haftalikmisiz.
benim canım sürekli peynir istiyorteorilerin dışındayız
bizimki uzaylı olacakcanım benim arkadaşım da gebelik şekeri çıktığında ona özel bir diyet yaptırmıştı doktor. mesela ara öğünde ya süt yada ayran oluyordu. bunlar kan şekerinin dengelenmesini sağlıyormuş. 10 tane badem/fındık/ceviz yiyordu mesela işyerine gelirken kolya oluyor diye. bunu günde 2 kere ara öğün yiyerek yapıyordu. salata felan serbestti. ama ekmek olarak sadece çavdar ekmeğine izin vermiş. öğlen yemeğinde de yiyordu ekmek. sende de eğer öyle bir problem çıkarsa muhtemelen buna benzer bir diyet yaptırır. eğer yediklerinden dolayı çok yükseliyorsa karbonhidrat türü besinlerine dikkat et. yani ekmek hamurişi vs.
peynirrrrr benimde canım her daim peynir isityor. akşam eve gidince bir kaseye koyuyuorum peynir çeşidini meyveyle birlikte oturup yiyorum :)) bıraksalar sürekli yerim okadar :)) bakalım bizim neyimiz olucak
Kızlar sabah kalvaltisini biraz gec yapiyorum kahvaltidan sonra sanki butun enerjim cekiliyor ayakta duramiyorum surekli yatip uzanmak istiyorum cok halsizlik oluyor ikindiye kadar ozellikle bir haftadir.aranizda bu durumu yasayan var mı? ve 3 gundur kasik agrim var birden olunca endiselendim.doktoru aradim donmedi henuz.bebek buyudugu icin mi oluyor acaba
bende izmir tulum yiyorum sürekli kalıp kalıpben oğlumda günde 1 kalıp peyniri yerdim, ekmeksiz bi desadece peynir ve süt ile bir hamilelik geçirmiştim, oğlum 4 kilo doğdu :) bol bol tüketin kızlar hazır canınız çekerken peynir iyidir iyidir
Valla canim bazı aksamlar o kadar kötü oluyorum ki yerimden kalkamiyorum. Gidip erkenden uyuyorum o zaman eşim de diyor gidip serum taktiralim. Ama taktirsam bir iki gün rahat edecegim. 13. Haftaya girdim ha geçer diye sabrediyorum ama geçmiyor.nedrm serim istemiyosun k? bana cok iyi gelfi
Teşekkür ederim yardımın icincanım benim arkadaşım da gebelik şekeri çıktığında ona özel bir diyet yaptırmıştı doktor. mesela ara öğünde ya süt yada ayran oluyordu. bunlar kan şekerinin dengelenmesini sağlıyormuş. 10 tane badem/fındık/ceviz yiyordu mesela işyerine gelirken kolya oluyor diye. bunu günde 2 kere ara öğün yiyerek yapıyordu. salata felan serbestti. ama ekmek olarak sadece çavdar ekmeğine izin vermiş. öğlen yemeğinde de yiyordu ekmek. sende de eğer öyle bir problem çıkarsa muhtemelen buna benzer bir diyet yaptırır. eğer yediklerinden dolayı çok yükseliyorsa karbonhidrat türü besinlerine dikkat et. yani ekmek hamurişi vs.
peynirrrrr benimde canım her daim peynir isityor. akşam eve gidince bir kaseye koyuyuorum peynir çeşidini meyveyle birlikte oturup yiyorum :)) bıraksalar sürekli yerim okadar :)) bakalım bizim neyimiz olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?