2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimki de yarın öğleden sonra bakalım.
Selamlar
benimde yarın randevum ikili test için. Aç ya da tok gitmek önemli mi bilemedim? Bilen var mı? Bu arada bizim ölçümler nasıl çıkıcak çok merak ediyorum. Acaba cinsiyeti de söyler mi dr... söylesin yaa noolur söylesin Bide ikili testin sonucu kaç gün sonra belli oluyo bilen var mı?

Ben arayıp hastaneyi sordum, tok olmamı istediler, bebek hareket etsin diye.
Ben de çok merak ediyorum. Üç günde filan belli oluyor.

Cok gecmis olsun canim

Bnde genelde tatli yemeden duramazdim simdi hic dusunmek bile istemiyorum ekşi tuzlu şeyler yiyorum herkes erkek bebekte tuzlu eksi yiyorlar seninde erkek olabilir diyo boyle bsy olabilirmi belirtiye gore cinsiyet belli olurmu acaba
Ben de eksi ve tuzlu cok yiyorum, tatli bisey meyve dahi yiemiyorum. Bana da eksi tuzlu kiz dediler ama bakalim

515297"]Kızlar buda benim bebeto sabahtan beri denedim ancak atabildim 4.5 cmlik eli kolu oynayan minik canlı[/QUOTE]

Maşallah canım bebişine :)

Merhaba kizlar benimde randevum yarin gecen hafta doktorum belki cinsiyetinide ogreniriz dedioglumun cinsiyetinide ikili teste gittigimde ogrenmistim gene vok heyecanliyim ins hepimizin ikili testleri guzel cikar

Bende öğretmenim ve beyazlar yüzde 80 vardır heralde. Boyayı sormadın dr 'ye. Ama şimdiden çok fena oldu saçım

Günaydın koca göbüşler sabah 8 de uyandim açlıktan ölüyorum ama mutfaga girmeden midem kalkiyor yaaa 3 aydan sonra bulantilarim basladi resmen inşallah cok sürmez

Günaydın koca göbüşler sabah 8 de uyandim açlıktan ölüyorum ama mutfaga girmeden midem kalkiyor yaaa 3 aydan sonra bulantilarim basladi resmen inşallah cok sürmez
Benimde cok dengesiz bazen midem bulaniyo bazen bisey yok ama ilk hamileligimde her sabah kusar rahatlardim ama bunda kussamda bulanti ve tiksinme gecmiyo ne yiyecegimi bilmiyorum hic guzel beslenemedim hatta 1 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…