2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben de kafamı kaldıramıyorum, inanılmaz bir halsizlik var. kafamı koyduğum yerde uyuyup kalıyorum, kasık ağrısı da oluyor doktor normal dedi bana
Ins tez zamanda gecer bu halsizlik.simdi konustum doktorla kanama yoksa normal dedi kasik agrisi icin.ben kafamdan 13.hafta gitmeyi planliyordum bu hafta gel ikili test yaptirmasan bie burun yapisi ense kalinligi bakmam lazim dedi.11+3 um 2 hafta oldu gitmeyeli benim de canıma minnet gorurum kuzumu babasini da goturcem ins gorunce daha bi inaniyorlar

Kızlar şimdi geldik doktordan. İkili test ve detaylı ultrason yapıldı. Çok detaylı inceliyorlar bizim hastanede biraz pahalı ama memnun kaldım bayağı.

Önce bebekten haberler, çok şükür burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı güzel, beyin iki bölüm de oluşmuş, kalp damarlarımız iyi, böbreklerimiz, bağırsaklarımız, parmaklarımız, gözler ve lensler, alt-üst damak çok şükür hepsi iyi.

Benim de sadece sağ damarda (plesantayı besleyen) direnç var biraz ama önemli değilmiş, düzelirmiş. Düzelmezse de bebeğin kilosu doğduğunda biraz düşük olabilirmiş.

İki hafta sonra tekrar kontrol edecek bakalım. Kan sonuçlarımız da bir hafta sonra çıkacakmış.

Yine hastaneden gunaydin. dun geceden beri bitmeyen mide asidi kusmalarindan sonra serumla birlesmis bulunuyorum. bir anda bu kadar kusma beni korkutmuyor degil... insallah kotu habrrler almam...

Allah korusun, kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım her şey yolundadır inş.

Gözün aydın canım maşallah herkes böyle iyi haberler verir umarım kız mı erkek mi

Homely_angel gozun aydin canim.ins digeri de sorun olmaz.peki cinsiyet tahmini yapmadı mı doktorunuz?
Sizinle bi gun fark var ben de yarin gitcem ins merak ettim

Sağol canım, inşallah. %70 kıza benzetti ama değişebilir dedi :) İki hafta sonra daha net görür belki.
Yarın her şeyini göreceksin inşallah :)

ben de haftaya gideceğim bakalım, hayırlı haberler ile dönersin inşallah cinsiyetini de öğrenirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…