2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim dr sorun yok dediyse takmamaya çalış. Bisey olsa söylerdi mutlaka. Ben de 10. Haftada kontrole gittigimde bagirsaklar disarida bu haftalarda olur. 13. Haftada normale döner dedi. ama nette baktim o sekilde dogan cocuklar varmis çok kafama takiliyor ama uzerinde düşünmemeye çalışıyorum Bi dahaki kontrolu o kadar heyecanla bekliyorum ki inşallah saglik haberleri aliriz hep

ins cnm hepimuzin evladi saglikla dogusun ins

Anım 10.haftada biz kendi doktoruma gittiğimizde de bağırsaklar henüz kordondaydı. 11.haftada içerideydi.zaten haftalık gebelik haberlerinde de 11-12.haftalarda içeri girdiği yazıyor.

Görülmediği için haftaya yine bakacaktır
Ah ben de çok evham yaparım ama herşey normal merak etme

Kızlar aranızda çiğköfte cani isteyen yiyen var mı? Ben yedim ama sonra da biraz korktum. Etsiz çiğköfte sizce zararlı midir ne dusunuyorsunuz

Kızlar hepinize günaydın bugün 11 hafta 3 günlüğüz bende haftaya perşembeye falan randevu almayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız o kadar korkuyorum ki bişey cıkacak diye ilk oğlumdan kalan ultrason fobim var zaten mide bulantıları da bitmedi henüz baş ağrısı ile birleşince bütün bir günümü kilitliyor resmen şimdi sormak istediğim 12.hafta kontrolünde tam olarak nerelere bakılıyor acaba

Günaydın kızlar sanırım idrar yolu oluyorum nerdeyse 4 litre su içiyorum ama
İdrarımda hafif yanma var bol su içme dışında neler yapabilirim ilerlemeden

Kızlar aranızda çiğköfte cani isteyen yiyen var mı? Ben yedim ama sonra da biraz korktum. Etsiz çiğköfte sizce zararlı midir ne dusunuyorsunuz

Cigkofte yemeyin diyorlar ama etli olan icin. ben etsiz cigkoftenin ozellikle zararli olacagini zannetmiyorum. etin ciginden kacinmak gerekiyor. ama baska bi katkisi felan varmi oluyormu bilmiyorum tabii

inşallah iyi olacak hersey içini ferah tutmaya çalış canım 12 haftada ense kalınlığı ölçülür burun kemiği varmı diye bakilir bide ikili test yapiliyo kan veriyorsun

Bahsettigin ikili testmi canim? ikili testte burun kemigi, ense kalinligi ve senin kan degerlerine bakiliyor. Sadece Homely_angel arkadasimizin bayagi bayagi organlarini incelemisti doktoru. Korkma hic canim aklina kotuyu getirme. Hersey guzel olucak insallahguzel haberlerle geleceksin

Günaydın kızlar sanırım idrar yolu oluyorum nerdeyse 4 litre su içiyorum ama
İdrarımda hafif yanma var bol su içme dışında neler yapabilirim ilerlemeden
bol bol su iç canım başka yapılacak bişey yok sanırım ilerlerse dr a söyle suya katılan bi ilaç var onu veriyo bide fitil veriyo hemen geçmişti benim öyle

MERHaba
canım merhaba ben de çiğköfte aşeriyorum haftada iki defa yiyorum az miktarda fakat etsiz olanından yiyorum. Etli çiğköfte toxoplazma riskinden dolayı yasak . Etsizle ilgili bişey duymadım ben. Bulgur neticede faydalı ancak ben etsiz çiğköfte alırken içine yeşillik salata hiçbişey koydurmuyorum acı sosu dışında. O yeşillikler temiz yıkanmayabiliyor o nedenle riskli olabilir. Fakat eğer sürekli yemek istiyorsan sık sık dışarıdan alma neticede o dA çok sağlıklı değil evde isot ve baharatlı maydanoz ve soğanlı kısır yapınca da aynı tadı alıyorsun. Denedim çok dA güzel oldu.

İnşallah canım şimdi daha ahryecaböı oldu randevu bulamadım ve mecbur pazartesi gününe aldım tek randevu vardı 11 hafta 5 gün oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…