2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben daha önce ekim 2017 annelerindeydim maalesef bebeğimin kalbi durduğu için kaybettik.2 bucuk ay sonra tekrar hamıle kaldım.Rabbim inşallah bu sefer nasip eder evladımı bana sağlıkla.
Bende mantar olmuştu. Sürekli iç çamaşırı degistirdim temiz ve eğer üşenmiyorsan çamaşırlarını utulede giy. Vajina hiç nemli kalmasın. Benim hemen gecmisti.

Beni bugun aradılar sağlık ocağından yaptırdıgım testleri istediler.

Selam arkadaslar size bi sorunundan bahsetmek ve akıl danışmak istiyorum.bu benim üçüncü gebeliğim ilk bebegimde 22haftalik suyunun bitmesi sonucu kaybettim. Genetik testler falan yapıldı kan puhtilasmasina yatkın çıktı ama kan pıhtılaşması.degil tamamen. Neyse ben bı çok Dr a göründüm kimisi kan sulandırıcı gerek yok dedi ikinci gebeligimde doktorum riske atmak istemiyorum diyerek iğne başlattı ve kızım 36+5de yine su azalması şikayetiyle bir ay erken doğdu. Neyse şimdiki gebeliğim için iki Dr a göründüm şimdiye kadar biri devlet hastanesi.nde iğneye herkes yok dedi bugün gittiğim Dr ise clexan baslicaz dedi direk ya ben anlamıyorum bu doktorları kimi gerek yok derken kimi nasıl başlatıyor. İğne de kullananizin vardır belki çok acılı bişey hergun kendine iğne vurmak bilemedim ben bana bı yardımcı olun.

Aslinda seninle cok farkli nedenlerden ama benim de 22. Haftada bir kaybim ve 5 haftalik bir dusugum var. o nedenle riskli gebelik olarak degerlendiriliyor. Sana tavsiyem siradan kadin dogumcu degil perinatologa gitmen. Eger istanbuldaysan Kilic Aydinli yi tavsiye edebilirim. Kilic beyin cok yakin arkadasi Riza Madazli da Cerrahpasa da yine riskli gebeliklere bakiyor. Benim zor surecimi ikisi takip etmisti. Sonsuz guveniyorum.

Teşekkürler İst değilim küçük bir ilcede yaşıyorum hatta doktora da başka bi ile gidiyorum

Ben de vurunuyorum pihtilasmadsn dolayi.bence kullanmaktan zarar gelmez en hafif dozda kullanabilirsin dusuk yapan arkadaslarimi bile baslattilar test yapilmadan

Bende pıhtılaşma olmaksızın önlem amaçlı coraspin kullanıyorum belki düşük seviyedeyse iğne yerine coraspin başlar doktoruna danış

oh ne güzel, önemli olan rahat olman.. bende alsam mı diye düşünüyorum, kilo verdiğim için belimden kayar diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Cnm lcw da defacto yada collezinoda beli lastikli normal pantolonlar var onlardan aldım bende çok rahatım ilkindede almıştım baya 5. Ay bitene kadar nerdeyse kullandim bu bakın isterseniz

Benim 8. Haftada biraz sikmaya basladi pantolonlar, hatta bi gun baya dugmesini falan acmak zorunda kaldim. O aksam da cok hafif kanama olunca acaba sıktı mı fafan dedim 8. Haftada basladim hamis pantolonlara. Bol bol giyiyorum 2-3 haftadir
Benimde 26 şubat ama sezeryan olunca 19 şubatta alırız dedi dr.

Kurutma makinesi çok iyi birşey bende kullanıyorum çok pratik oluyor ve hemen kuruduğu için çamaşırın beklemek zorunda kalmıyorsun büyük kolaylık bence :) ben hiç düşünmeden al derim.. ben çamaşırlarımda öyle küçülme ya da yıpranma görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…