2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben daha önce ekim 2017 annelerindeydim maalesef bebeğimin kalbi durduğu için kaybettik.2 bucuk ay sonra tekrar hamıle kaldım.Rabbim inşallah bu sefer nasip eder evladımı bana sağlıkla.
Amin canim burada ben dahil önceden bebegini kaybeden birçok anne var. Insallah bu sefer alacagiz kucagimiza yavrularimizi. Hayirla sağlıkla..

Canim hevesini kacirmak gibi olmasin da kurutma makineleri pek de saglikli birsey degil. Ben de almayi düşünüyordum ama arastirinca vazgectim. Hem de camasirlarin çabuk yipranmasina sebep oluyormuş. Ayrıca benim bebegime aldigim zıbın takımının etiketine kurutma makinesine atmayiniz yazıyor.

Benim 8. Haftada biraz sikmaya basladi pantolonlar, hatta bi gun baya dugmesini falan acmak zorunda kaldim. O aksam da cok hafif kanama olunca acaba sıktı mı fafan dedim 8. Haftada basladim hamis pantolonlara. Bol bol giyiyorum 2-3 haftadir
Gaz o benimde kocamandı göbeğim şimdi indi dümdüz:)

Arabaya baktım canım, çok güzel gerçekten ama benim eşim bunlara çok havada duruyor diye güvensiz diyor, böyle konularda fazla pirpiriktir :)

Ben de soğuya alıştırmaya çalışacağım kısmetse. Gerçi eşimle bu konuda çok çakışırız ama olsun.

Elbiseyi yıpratması dışında sağlıklı olmaması neden peki? Çevremde bir çok bebekli aile kullanıyor ve hepsi tereddütsüz al dedi bana. Açıkçası bebek elbiseleri yıpransa ne olur en fazla kaç kere giyilebilir ki diyorum, dışarda kurutmak is kokmasına neden oluyor bu yüzden epey sıkıldım bu durumdan

arkadaşlar benide aranıza alın olurmu.Buaralar aynı şeyleri yaşayan insanlara ihtiyacı oluyor insanın.

Hoşgeldin, burada yaşadıklarımızı paylaştıkça rahatlıyoruz zaten. Normalde en sakin olanımız bile şu an hormonlarla pirpirikli hale geldi. Birimiz benim şuyum var yazıyor, en az üç beş hamiş de daha aynısı çıkıyor :)
Senin mantar sorunun var sanırım, o konu önemli, doktorunun bilgisi var değil mi?

Bu arada baş ağrısı şikayeti fena bende.. iki gündür uyutmayacak kadar kötü baş ağrısı yaşıyorum, kan hacmi genişlediğinden kan basıncı düşüyor bu da düşük tansiyona neden oluyormuş. Benim 8/6 tansiyonum ve bu da dolaylı olarak baş ağrısına neden olabiliyormuş

Canım kurutma makinasını iyi araştırmanı öneririm, bazıları koku filan yapıyormuş. Ben de electolux ünki var, geçen sene aldım ve çok memnunum.

Ben de sağlık ocağına kayıt oldum, doktorunuza sorun eğer istiyorsa yapalım dediler.

Benim bugün geçti baş ağrımda diş ağrımda çok şükür darısı sana

Balkonsuz evlerde mecburuz ki tatlım, evde kurutmak özellikle bebek varken çok daha tehlikeli. Kurutulup kullanmak da çok kolay iş değil ama balkon olmayınca en optimum çözğm olarak kalıyor.

Evet araştırdım biraz, bana uygun modeli buldum gibi şimdilik. Zaten balkona kuracağım için ev içinde herhangi bir yer kaplamayacak.

Benim bugün geçti baş ağrımda diş ağrımda çok şükür darısı sana
Çok teşekkürler...

Baktin mi bilmiyorum ama benim denediklerim arasinda en rahati inglesina trilogy'di. Gecen sefer almak nasip olmasi bu sefer alicam insallah.

Aynen canim benim de cocuk odam olacak odada kurutuyorum simdilik ama bebek olumca balkonda da nasil kuruyacaklar bilmiyorum. Kurutmak için verdigi isi radyasyonlu dediler bulaşık makinesi icin de öyle söylüyorlar belki duymussundur. Ama daha derin arastirip kesinlikle zararsiz olduğunu bilsem ben de almayi çok isterim. Bilmiyorum kafam karıştı simdilik vazgectim

Balkonsuz evlerde mecburuz ki tatlım, evde kurutmak özellikle bebek varken çok daha tehlikeli. Kurutulup kullanmak da çok kolay iş değil ama balkon olmayınca en optimum çözğm olarak kalıyor.
Benim iki tane balkonum var canim ama kışın 3 günde anca kirur heralde çamaşır. Aslinda inandırıcı geliyor saglikli olmadigi konusu ama benim de çok ihtiyacim var. Bilmiyorum ya kışın çamaşır işi zor iş valla

Ben de kaç kez niyetlendim hep vazgeçtim, yok yıpratıyor yok balkonu sırf onun için iptal etmeyeyim ama, çamaşır ser kurut toparla zor gelmeye başladı, kışın ortasında bebek kıyafetleri kurutma derdini de düşününce niyetlendim bu kez, hem nevresim havlu gibi şeyler için de iyi olacak diye düşünüyorum, çamaşırlar düzgün kurusa hiç düşünmem de 2 günde anca kuruyup bir de üstüne sağdan soldan gelen is kokusu olunca hiç hazzetmiyorum. Radyasyon kısmını bilemiyorum ama koydum kafaya :)

Bu arada araba konuları geçmeye başlamış hadi hayırlı olsun ama ağır hantal modellere yüklenmeyin derim. Mima Xari 12 kg diye biliyorum jokerde bakma fırsatım olmuştu bir kez. Genelde Stokke, Mima, Kraft Rlx tarzı ağır modelleri kullananlar bir senenin sonunda bastona terfi ediyorlar gibi.

Benim aklımda şimdilik Quinny Zapp Xtra 2 var gibi bakalım

Dedigim gibi canim icim rahat etse ben de almaya dünden razıyım. Hayirlisi artik.
Benim de araba konusunda duydugum hani önden tek tekerlekli olanlar var çok begeniyordum ama arkadaşım sakın alma ilerde cocuk içinde hareket ettikçe yamuluyor dedi. O da mantıklı geldi bana.

kurutma makineleri işlem bittiği gibi çamaşır içinden çıkarılırsa gayet sağlıklı. hatta yüksek sıcaklıkla kuruttuğu için daha hijyenik. ama olursa içinde 1 saat unutursanız kokar :) ben yıllardır kullanıyorum yıkama kurutma bir arada olanlardan aldım. gayet memnunum. kokuda yapmıyor( bir kere gece çamaşırları çıkarmayı unutmuşum sabah fark ettim o zaman kokmuştu ama aradan 12 saat falan geçmişti :) )

be
ben boyle konusan insanlarin tamamen kara cahil oldugunu dusunuyorum kaldiki allah evladinda hayirlisini nasip etsin ne erkeklerler var ne anane baba taniyor ne kuzlar var aslanlar gibi ana babasina bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…