2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende öyleyim canım tatlı neredeyse hiç yemiyorum hep peynir tüketesim var :)) benimde göbek çıktı artık

Bu direnci ikili test sırasında kontrol ederken buldular, zamanla normale dönecekmiş. Artık iğneyi bırakacaktım hatta ama bu sebeple devam ediyorum. Yani boşuna kullanmak da zor gerçekten.

Bana doktor kafanı koru, çarpma bir yerlere dedi. Ben şaka yapıyor zannettim. Eşim de şaşırdı nedenini sorunca böyle dedi işte. Ben de 4000 ilk kullanıyorum ama kan alınca bile fışkırıyor :)

kızlar uzun süredir yazamıyorum kayınvalidem gildeydik evlerinde internet yok benimde paketim bitmişti bugün eve geldik o kadar çok mesaj birikmiş ki okuyamadım henüz yarın bakacağım. bugün doktora da gittik ikili test için kan verdim ense kalınlığı burun kemiği filan normal dedi cinsiyeti yüzde 70 erkek dedi ama kesin olarak 2 hafta sonra belli olur dedi. durumlar böyle gayet iyiydi kafamı karıştıran tek sey var iğne ve asprin tatildeyken devlet hastanesinde gittiğim başka bir doktor kullanmana gerek yok , benim yakınım olsa kullandırmam boş yere kanama riskini artıyorsun senin bir şeyin yok dedi bugün kendi doktorumla konuştum kullanmazsan sağlıklı bir şekilde kucağına alma olasılığın yüzde 30 a düşer diyor of of çıkmazdayım kızlar ve bu ilaçları kullanırken cinsel ilişkiye girmekte tehlikeliymiş 9 ay boyunca girmeyeceksin dedi doktoru böyle bir şey söyleyen oldu mu aranızda

canım aynı durumu bende yaşıyorum devlet hastanesinde doktor gerek yok senin hiç bir şeyin yok dedi zaten iğnenin ve asprinin kanıtlanmış bir faydası yok dedi ama özelde kendi doktorum kullanmalısın diyor yoksa sağlıklı olarak kucağına alma ihtimalin yüzde 30 a düşer diyor bende boş yere kullanmak istemiyorum ama kime güveneceğimi şaşırdım

2 sene önce sezeryan yaptıgım için normal doğumu sormadım sorarım doktoruma

Kızlar trafik kazası sonucu yoğum bakımda ki arkadaşım vefat etmişti 5 gün önce , bugün de gebze den dönerken yeni zincirleme kaza olmuş ve 6 kişilik aile yok olmuş ambulanslar bile yoktu düşünün ölümle aramızda 3-5 dk vardı sadece çok etkilendim bu trafik kazalarından Araba ile giderken hep aklımda

Allah rahmet eylesin ama böyle şeylerle kafanı meşgul edip kendine stres yapma canım en çok morale ihtiyaçımız olduğu günlerdeyiz bebişte etkilenmesin

Ayy Allah rahmet eylesin, çok fena. Ben de trafikten çok korkan bir insanım. Her yere uçakla gitmek istiyorum. Sen yine de aklından çıkarmaya çalış, Allah korusun.

Allah rahmet eylesin ama böyle şeylerle kafanı meşgul edip kendine stres yapma canım en çok morale ihtiyaçımız olduğu günlerdeyiz bebişte etkilenmesin

Haklısın canım ölüm bu aralar hep etrafımda yakınımda olunca insan düşünmeden edemiyor ama haklısın bebeğimi de düşünmek zorundayım Allah korusun hepimizi bebişlerimizi sevdiklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…