2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tercih sizin tabiki canım.. ama güvenlik yönünden sorun oluşturacağını pek sanmıyorum fikren çünkü çoğu ünlü, zengin vs bu markayı tercih edıyormuş

Evet araştırdım biraz, bana uygun modeli buldum gibi şimdilik. Zaten balkona kuracağım için ev içinde herhangi bir yer kaplamayacak.

Çok teşekkürler...
Canım Ekstra bi ilave parçayla çamaşır makinesinin üstüne de monte edebiliyorlar.. benimki öyle istersen öyle de yapabilirsin

Selam kızlar sezeryan olunca kaç gün önce alıyorlar bebegi 10 gün felansa ben ocak annesimi olucam acaba

Çamaşır içerde kurulduğunda çok ciddi bir toz yaratıyor ki zaten kurutulan odadan anlaşılıyor, bu birinci zararı.
İkincisi buharlaşma ile birlikte deterjan, yumuşatıcı gibi kimyasalları solumak zorunda kalıyoruz ki bu da çok zararlı, hele bebekte çok fena.
Ayrıca evin nem dengesini alt üst ediyor.
Mesela şu an boş oda var diye aşıyorum, kapıyı kapatıp camını açıyorum, sorun yok. Ama odanın sahibi geldiğinde onun minicik ciğerlerin evin içinde yapamam yani.

Canım doktorlarının dediğini yapmalısın tabi ki.
Ancak bu konuyu anormal derecede araştıran ve geçen sene 14 haftalık bebeğimi suyumun gelmesi sonucu kaybeden biri olarak kan pıhtılaşmasının bu konuyla hiç bir alakası olmadığını 3 farklı doktordan duydum. Su bitmesinin en yaygın sebebi enfeksiyon sonucu kesenin bir yerden delinmesi-yırtılmasıdır. Enfeksiyon ise keseye üç yolla ulaşır, biri komşu organ yani vajina, ikincisi vücudun herhangi bir yerinden kan ile taşınır, üçüncüsünü tam hatırlamadım şimdi. Enfeksiyon %70 sebeptir. Bazen ise rahim ağzı bu duruma sebebiyet verir, bebek ağırlaştıkça aşağı baskı artar, rahim ağzında bir zayıflık varsa kese hunileşir ve sızıntı başlar, hatta bazen bir kerede kendini açar ve su boşalır.
Bu hamileliğimde ben de clexane kullanıyorum ama ben baştan tüp bebek olduğu için şimdi ise bebekten bana dönen damarda direnç olduğu için kullanmaya devam ediyorum. Yerinde olsam başka bir perinatoloğa giderim.

Ben de vurunuyorum pihtilasmadsn dolayi.bence kullanmaktan zarar gelmez en hafif dozda kullanabilirsin dusuk yapan arkadaslarimi bile baslattilar test yapilmadan

Canım o kadar basit bir durum değil aslında, bu iğne kullanılırken kendimiz riskteyiz. Allah korusun başımızı şiddetli bir yere çarpsak beyin kanaması riski çok yükseliyor bu iğneyle. Bunu bana söyleyen de perinatolog. O yüzden pıhtılaşma yoksa, ya da damarlarda direnç filan görünmüyorsa kullanmaya hiç gerek yok.

Tercih sizin tabiki canım.. ama güvenlik yönünden sorun oluşturacağını pek sanmıyorum fikren çünkü çoğu ünlü, zengin vs bu markayı tercih edıyormuş

Emin'im güvenlidir canım da benim eşimi bir bilsen, kim bilir ne denemeler yapacak o arabanın üzerinde :)

Kızlar ulaşımı kolay ve her evde bulunan bişi için yazıyorum
Ben hamile oldugumu ögrendigim beri aşırı zeytin tüketiyorum rüyalarımda bile görüyorım 30 40 ı buluyor kızımda hiç böyle olmamıştım bu gebeligim cok farklı zaten basından beri sizce zeytinin asırı tüketim sakınca dogururmu

Normalde 38 haftada alınıyor. Ama ben sezeryan bile olacak olsaydim dogumun kendi kendine baslamasıni beklerdim. Bebek istediği zaman dogmalı bana kalırsa.
Bende onu düşündüm tatlım acaba hiç kafada 38 denmese de kendim sancım basladıgı zaman gitsem o ne zaman gelmek isterse ozaman alsalar ne güzel olur

Bende o kadar yemesem de çok tüketmeye başladım zeytini :) bir de hiç meyve yemezdim şimdi yer oldum

Bende o kadar yemesem de çok tüketmeye başladım zeytini :) bir de hiç meyve yemezdim şimdi yer oldum
Kızımda ögle olmamıştı onda cok tatlı tükettim bunda sadece zeytin peynir ekmek yiyorum 3 ögün hemen hemen canım normal yemek istemiyor bunları bayıla bayıla tüketiyorum istahsızlık yüzünden -5 teyim bakalım 3.ayımızın sonunda almaya başlarız herhalde almadım kilo ama göbek burdayım diyor

Bak canm senin problemin belliymis ve bunu bilerek kullanıyorsun ama ben neyim olduğunu bilmeyerek kullanicam. Bi de ilk kayıptan sonra profesore gittim perinatolog idi o da gerek yok demisti. Ama ozeldeki Dr lar riske atmak istemiyor sanırım onlar tedbirli davranıyor. Benim de gerçekten öyle bir problemin varsa zaten kullanırım ama kafamdaki şüphe ne yapacağımı bilmiyorum. Başka başka da doktorlara gitmek istemiyorum artık her kafadan bir ses çıkıyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bende onu düşündüm tatlım acaba hiç kafada 38 denmese de kendim sancım basladıgı zaman gitsem o ne zaman gelmek isterse ozaman alsalar ne güzel olur
Doktorlar korkuyor, ama dogal doğumu arastırmanı tavsiye ederim. Normal dogum olmasa bile bebeğin istediği zaman gelmesi, sınırsız ten tene temas sağlanması, göbek kordonunun geć kesilmesi, emzirmenin hemen başlamasi gibi seyler çok önemli.

Beni hiç aramadılar ama ben 6 haftalıkken kayıt yaptırmıştım 10 ekime aşı günü verdiler
Ası günü randevu vermısler buda onemli bundan sonrada genellik takibinizi yapicaklar ararlar arkadasım 7 aylık hamile ondan biliyorum sağlık ocağı takip ettiler arayıpta .

Kanamam oldugu icin dun doktoruma sordum igneden cok korkuyorum kanamam ya durmazsa hayati tehlike yaratirsa iğne yüzünden dedim o da yok asla zaten çok düşük dozda kullaniyorsun hicbir sorun yaratmaz dedi benimki 4000lik.Ona istinaden söyledim ben de.Tabiki tehlikesi varsa bos yere kullanilmamali

Hangi marka sizinki canım.Ben de almayi düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…