- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.221
Tercih sizin tabiki canım.. ama güvenlik yönünden sorun oluşturacağını pek sanmıyorum fikren çünkü çoğu ünlü, zengin vs bu markayı tercih edıyormuşArabaya baktım canım, çok güzel gerçekten ama benim eşim bunlara çok havada duruyor diye güvensiz diyor, böyle konularda fazla pirpiriktir :)
Ben de soğuya alıştırmaya çalışacağım kısmetse. Gerçi eşimle bu konuda çok çakışırız ama olsun.
Canım Ekstra bi ilave parçayla çamaşır makinesinin üstüne de monte edebiliyorlar.. benimki öyle istersen öyle de yapabilirsinEvet araştırdım biraz, bana uygun modeli buldum gibi şimdilik. Zaten balkona kuracağım için ev içinde herhangi bir yer kaplamayacak.
Çok teşekkürler...
Hayırlısı inşallah..Benim ilk dogum olcak :)
Normalde 38 haftada alınıyor. Ama ben sezeryan bile olacak olsaydim dogumun kendi kendine baslamasıni beklerdim. Bebek istediği zaman dogmalı bana kalırsa.Selam kızlar sezeryan olunca kaç gün önce alıyorlar bebegi 10 gün felansa ben ocak annesimi olucam acaba
Baktin mi bilmiyorum ama benim denediklerim arasinda en rahati inglesina trilogy'di. Gecen sefer almak nasip olmasi bu sefer alicam insallah.
Benim iki tane balkonum var canim ama kışın 3 günde anca kirur heralde çamaşır. Aslinda inandırıcı geliyor saglikli olmadigi konusu ama benim de çok ihtiyacim var. Bilmiyorum ya kışın çamaşır işi zor iş valla
Selam arkadaslar size bi sorunundan bahsetmek ve akıl danışmak istiyorum.bu benim üçüncü gebeliğim ilk bebegimde 22haftalik suyunun bitmesi sonucu kaybettim. Genetik testler falan yapıldı kan puhtilasmasina yatkın çıktı ama kan pıhtılaşması.degil tamamen. Neyse ben bı çok Dr a göründüm kimisi kan sulandırıcı gerek yok dedi ikinci gebeligimde doktorum riske atmak istemiyorum diyerek iğne başlattı ve kızım 36+5de yine su azalması şikayetiyle bir ay erken doğdu. Neyse şimdiki gebeliğim için iki Dr a göründüm şimdiye kadar biri devlet hastanesi.nde iğneye herkes yok dedi bugün gittiğim Dr ise clexan baslicaz dedi direk ya ben anlamıyorum bu doktorları kimi gerek yok derken kimi nasıl başlatıyor. İğne de kullananizin vardır belki çok acılı bişey hergun kendine iğne vurmak bilemedim ben bana bı yardımcı olun.
Ben de vurunuyorum pihtilasmadsn dolayi.bence kullanmaktan zarar gelmez en hafif dozda kullanabilirsin dusuk yapan arkadaslarimi bile baslattilar test yapilmadan
Tercih sizin tabiki canım.. ama güvenlik yönünden sorun oluşturacağını pek sanmıyorum fikren çünkü çoğu ünlü, zengin vs bu markayı tercih edıyormuş
Bende onu düşündüm tatlım acaba hiç kafada 38 denmese de kendim sancım basladıgı zaman gitsem o ne zaman gelmek isterse ozaman alsalar ne güzel olurNormalde 38 haftada alınıyor. Ama ben sezeryan bile olacak olsaydim dogumun kendi kendine baslamasıni beklerdim. Bebek istediği zaman dogmalı bana kalırsa.
Doğrudur tatlım :)Emin'im güvenlidir canım da benim eşimi bir bilsen, kim bilir ne denemeler yapacak o arabanın üzerinde :)
Bende o kadar yemesem de çok tüketmeye başladım zeytini :) bir de hiç meyve yemezdim şimdi yer oldumKızlar ulaşımı kolay ve her evde bulunan bişi için yazıyorum
Ben hamile oldugumu ögrendigim beri aşırı zeytin tüketiyorum rüyalarımda bile görüyorım 30 40 ı buluyor kızımda hiç böyle olmamıştım bu gebeligim cok farklı zaten basından beri sizce zeytinin asırı tüketim sakınca dogururmu
Kızımda ögle olmamıştı onda cok tatlı tükettim bunda sadece zeytin peynir ekmek yiyorum 3 ögün hemen hemen canım normal yemek istemiyor bunları bayıla bayıla tüketiyorum istahsızlık yüzünden -5 teyim bakalım 3.ayımızın sonunda almaya başlarız herhalde almadım kilo ama göbek burdayım diyorBende o kadar yemesem de çok tüketmeye başladım zeytini :) bir de hiç meyve yemezdim şimdi yer oldum
Bak canm senin problemin belliymis ve bunu bilerek kullanıyorsun ama ben neyim olduğunu bilmeyerek kullanicam. Bi de ilk kayıptan sonra profesore gittim perinatolog idi o da gerek yok demisti. Ama ozeldeki Dr lar riske atmak istemiyor sanırım onlar tedbirli davranıyor. Benim de gerçekten öyle bir problemin varsa zaten kullanırım ama kafamdaki şüphe ne yapacağımı bilmiyorum. Başka başka da doktorlara gitmek istemiyorum artık her kafadan bir ses çıkıyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versinCanım doktorlarının dediğini yapmalısın
Bu hamileliğimde ben de clexane kullanıyorum ama ben baştan tüp bebek olduğu için şimdi ise bebekten bana dönen damarda direnç olduğu için kullanmaya devam ediyorum. Yerinde olsam başka bir perinatoloğa giderim.
Doktorlar korkuyor, ama dogal doğumu arastırmanı tavsiye ederim. Normal dogum olmasa bile bebeğin istediği zaman gelmesi, sınırsız ten tene temas sağlanması, göbek kordonunun geć kesilmesi, emzirmenin hemen başlamasi gibi seyler çok önemli.Bende onu düşündüm tatlım acaba hiç kafada 38 denmese de kendim sancım basladıgı zaman gitsem o ne zaman gelmek isterse ozaman alsalar ne güzel olur
Ası günü randevu vermısler buda onemli bundan sonrada genellik takibinizi yapicaklar ararlar arkadasım 7 aylık hamile ondan biliyorum sağlık ocağı takip ettiler arayıpta .Beni hiç aramadılar ama ben 6 haftalıkken kayıt yaptırmıştım 10 ekime aşı günü verdiler
Kanamam oldugu icin dun doktoruma sordum igneden cok korkuyorum kanamam ya durmazsa hayati tehlike yaratirsa iğne yüzünden dedim o da yok asla zaten çok düşük dozda kullaniyorsun hicbir sorun yaratmaz dedi benimki 4000lik.Ona istinaden söyledim ben de.Tabiki tehlikesi varsa bos yere kullanilmamaliCanım o kadar basit bir durum değil aslında, bu iğne kullanılırken kendimiz riskteyiz. Allah korusun başımızı şiddetli bir yere çarpsak beyin kanaması riski çok yükseliyor bu iğneyle. Bunu bana söyleyen de perinatolog. O yüzden pıhtılaşma yoksa, ya da damarlarda direnç filan görünmüyorsa kullanmaya hiç gerek yok.
Hangi marka sizinki canım.Ben de almayi düşünüyorum daKurutma makinesi çok iyi birşey bende kullanıyorum çok pratik oluyor ve hemen kuruduğu için çamaşırın beklemek zorunda kalmıyorsun büyük kolaylık bence :) ben hiç düşünmeden al derim.. ben çamaşırlarımda öyle küçülme ya da yıpranma görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?