- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.161
Banada arkamdan yine kızı olacak diyorlarmış olsa nolcak oda benim evladım cnmKızlar bir de benim bir komşum var. Birkaç ay önce dogum yaptı hep erkek istiyordu dua ediyordu. Kocasi kız istiyordu o hep erkek erkek diye yatip kalkiyordu. Kızı olacağını öğrendiğinde hiç sevinmedi diyebilirim. Ben hep ona teselli verdim. Dinimizde bile ilk evladın kız olmasi daha hayirlidir. Sağlıklı olsun ohh ne güzel kiyafetler aliriz ona şimdi falan diyordum moral olsun diye.. Ama içinde kaldi erkek olmamasi resmen. Şimdi benim hamile oldugumu öğrendiği andan beri toplum icinde her yerde innnnşallaaaahh kızın olur diyo bana. Ben de ağzının cevabını veremiyorum. Hayırlısı olsun cinsiyeti sonra diyip konuyu kapatıyorum. Hayır kızım olsa sana ne oğlum olsa sana ne. Bari bana yapma yani ben senin ne kadar erkek delisi olduğunu biliyorum. Sanki içinde bir kıskançlıkla bekliyor bebegimin cinsiyetini. Kız olsun ne var yani cinsiyetlerin birnirinden üstünlüğü yok benim için. Ama var ya sırf o kız yüzünden dün içimden dua ettim. Allah ım böyle fesat insanları kendi küçük beyinleri dünyaları içinde sevindirme dedim. Sanki benim bebegimin cinsiyetinden ona neyse...
Ayyyyyy anlamıyorum kız olunca küçümsüyorlar sanki salak mı bu insanlar ya oldu herkes erkek dogursun o zaman bakalım bu insanlarin nesli nasil devam edecek. Allah iki evlat sevgisinj de tattirsin inşallah ilki kızmış erkekmis ne farkederBanada arkamdan yine kızı olacak diyorlarmış olsa nolcak oda benim evladım cnm
Benim şuan tek düşüncem sağlıklı hayırlı olsun vakti gelince doğsun gerisi 2. PlanAyyyyyy anlamıyorum kız olunca küçümsüyorlar sanki salak mı bu insanlar ya oldu herkes erkek dogursun o zaman bakalım bu insanlarin nesli nasil devam edecek. Allah iki evlat sevgisinj de tattirsin inşallah ilki kızmış erkekmis ne farkeder
Aynen canım kuzum sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun. benim cocugumun cinsiyetini benden daha çok bekleyen akraba ve komşuları protesto ediyorumBenim şuan tek düşüncem sağlıklı hayırlı olsun vakti gelince doğsun gerisi 2. Plan
Demi canım bende oyle dusunuyorum ilk 3 ayı biraz kalın alıp 3-6 ayı bady alacagım antalyada isilik olur cocuk valla tesekkur ederim
Ben genelde anlamli ruyalar falan cok gorurum canim maşallah bazı olayları ya da olacaklari görürüm ya da bir sevap falan isledigimde çok guzel rüyalar görürüm. Seviyorum bu ozelligimi:))
Benim 8. Haftada biraz sikmaya basladi pantolonlar, hatta bi gun baya dugmesini falan acmak zorunda kaldim. O aksam da cok hafif kanama olunca acaba sıktı mı fafan dedim 8. Haftada basladim hamis pantolonlara. Bol bol giyiyorum 2-3 haftadirmrb hanımlar.. hamile kıyafeti giymeye başladınız mı? başladıysanız kaçıncı haftada başladınız?
herkese merhaba
bende şubat annesi gözüküyorum.aranızda bu haftalarda vajinal mantar geçiren varmı diye danışmak istedim.
Benim 8. Haftada biraz sikmaya basladi pantolonlar, hatta bi gun baya dugmesini falan acmak zorunda kaldim. O aksam da cok hafif kanama olunca acaba sıktı mı fafan dedim 8. Haftada basladim hamis pantolonlara. Bol bol giyiyorum 2-3 haftadir
Hoşgeldin cnmarkadaşlar benide aranıza alın olurmu.Buaralar aynı şeyleri yaşayan insanlara ihtiyacı oluyor insanın.
teşekkür ederim.Hoşbulduk.Hoşgeldin cnm
ben :) ve yoğun bir işim var. uyumak falan mümkün değil. uykumun gelmesi bile abes. çatlıyorum artık.Selam kızlar,
İşte öğle yemeğinden sonra felaket uykum geliyor, kafamı tutamıyorum.. Aynı durumda olan var mı?
En guzeli boyle insanlari hayatindan cikartmak, soylediklerinde maalesef iyi niyet goremiyorum.Benim de gorumcenin kizi var bana gecen dedi sizin de kiz olur insallah. Ilk erkegi ben dogurucam dedi. Ne bicim laf simdi yani de takmadim cok. Saglikli olsun ilk, ileri de okusun iyi yerlere gelsin baska hicbirseyde gozum yok.Kızlar bir de benim bir komşum var. Birkaç ay önce dogum yaptı hep erkek istiyordu dua ediyordu. Kocasi kız istiyordu o hep erkek erkek diye yatip kalkiyordu. Kızı olacağını öğrendiğinde hiç sevinmedi diyebilirim. Ben hep ona teselli verdim. Dinimizde bile ilk evladın kız olmasi daha hayirlidir. Sağlıklı olsun ohh ne güzel kiyafetler aliriz ona şimdi falan diyordum moral olsun diye.. Ama içinde kaldi erkek olmamasi resmen. Şimdi benim hamile oldugumu öğrendiği andan beri toplum icinde her yerde innnnşallaaaahh kızın olur diyo bana. Ben de ağzının cevabını veremiyorum. Hayırlısı olsun cinsiyeti sonra diyip konuyu kapatıyorum. Hayır kızım olsa sana ne oğlum olsa sana ne. Bari bana yapma yani ben senin ne kadar erkek delisi olduğunu biliyorum. Sanki içinde bir kıskançlıkla bekliyor bebegimin cinsiyetini. Kız olsun ne var yani cinsiyetlerin birnirinden üstünlüğü yok benim için. Ama var ya sırf o kız yüzünden dün içimden dua ettim. Allah ım böyle fesat insanları kendi küçük beyinleri dünyaları içinde sevindirme dedim. Sanki benim bebegimin cinsiyetinden ona neyse...
Aynen canım malesef erkek bebeği olanEn guzeli boyle insanlari hayatindan cikartmak, soylediklerinde maalesef iyi niyet goremiyorum.Benim de gorumcenin kizi var bana gecen dedi sizin de kiz olur insallah. Ilk erkegi ben dogurucam dedi. Ne bicim laf simdi yani de takmadim cok. Saglikli olsun ilk, ileri de okusun iyi yerlere gelsin baska hicbirseyde gozum yok.
Hosgeldin canım hatirladigim kadarıyla vaj. Mantar olan yoktu aramizda ondan cevap veren olmamıştır. Burada sevinclerimizi huzunlerimizi sorularimizi endiselerimizi paylasiyoruz çok da iyi oluyor. Kaldigimiz yerden bizimle devam edebilirsin. Grup olmaktan kankişler olmaya dogru ilerliyoruz buradaherkese merhaba
bende şubat annesi gözüküyorum.aranızda bu haftalarda vajinal mantar geçiren varmı diye danışmak istedim.
Hosgeldin canım hatirladigim kadarıyla vaj. Mantar olan yoktu aramizda ondan cevap veren olmamıştır. Burada sevinclerimizi huzunlerimizi sorularimizi endiselerimizi paylasiyoruz çok da iyi oluyor. Kaldigimiz yerden bizimle devam edebilirsin. Grup olmaktan kankişler olmaya dogru ilerliyoruz burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?