2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Banada arkamdan yine kızı olacak diyorlarmış olsa nolcak oda benim evladım cnm

Banada arkamdan yine kızı olacak diyorlarmış olsa nolcak oda benim evladım cnm
Ayyyyyy anlamıyorum kız olunca küçümsüyorlar sanki salak mı bu insanlar ya oldu herkes erkek dogursun o zaman bakalım bu insanlarin nesli nasil devam edecek. Allah iki evlat sevgisinj de tattirsin inşallah ilki kızmış erkekmis ne farkeder

Benim şuan tek düşüncem sağlıklı hayırlı olsun vakti gelince doğsun gerisi 2. Plan

Demi canım bende oyle dusunuyorum ilk 3 ayı biraz kalın alıp 3-6 ayı bady alacagım antalyada isilik olur cocuk valla tesekkur ederim

Ben İstanbul'dayken bile öyl düşünüyorum, evler çoğunlukla kaloriferli artık, ilerde en ufacık bir şeyde üşütmemeleri için çok sıcağa alışmamalılar.

Ben genelde anlamli ruyalar falan cok gorurum canim maşallah bazı olayları ya da olacaklari görürüm ya da bir sevap falan isledigimde çok guzel rüyalar görürüm. Seviyorum bu ozelligimi:))

Ben çok az rüya görürüm ama bazen ilginç hissiyatlarım oluşur. Durup dururken bir şey hissederim ve gerçekleşir.

mrb hanımlar.. hamile kıyafeti giymeye başladınız mı? başladıysanız kaçıncı haftada başladınız?
Benim 8. Haftada biraz sikmaya basladi pantolonlar, hatta bi gun baya dugmesini falan acmak zorunda kaldim. O aksam da cok hafif kanama olunca acaba sıktı mı fafan dedim 8. Haftada basladim hamis pantolonlara. Bol bol giyiyorum 2-3 haftadir

Benim 8. Haftada biraz sikmaya basladi pantolonlar, hatta bi gun baya dugmesini falan acmak zorunda kaldim. O aksam da cok hafif kanama olunca acaba sıktı mı fafan dedim 8. Haftada basladim hamis pantolonlara. Bol bol giyiyorum 2-3 haftadir

oh ne güzel, önemli olan rahat olman.. bende alsam mı diye düşünüyorum, kilo verdiğim için belimden kayar diye düşünüyorum ama bilemiyorum

Selam kızlar,

İşte öğle yemeğinden sonra felaket uykum geliyor, kafamı tutamıyorum.. Aynı durumda olan var mı?

En guzeli boyle insanlari hayatindan cikartmak, soylediklerinde maalesef iyi niyet goremiyorum.Benim de gorumcenin kizi var bana gecen dedi sizin de kiz olur insallah. Ilk erkegi ben dogurucam dedi. Ne bicim laf simdi yani de takmadim cok. Saglikli olsun ilk, ileri de okusun iyi yerlere gelsin baska hicbirseyde gozum yok.

Aynen canım malesef erkek bebeği olan
1-0 önde zannediyor kendini. Eger onun kızı varsa senin de kızın olsun 0-0 olun diye düşünüyorlar heralde... Hepsi cehaletten..!

herkese merhaba

bende şubat annesi gözüküyorum.aranızda bu haftalarda vajinal mantar geçiren varmı diye danışmak istedim.
Hosgeldin canım hatirladigim kadarıyla vaj. Mantar olan yoktu aramizda ondan cevap veren olmamıştır. Burada sevinclerimizi huzunlerimizi sorularimizi endiselerimizi paylasiyoruz çok da iyi oluyor. Kaldigimiz yerden bizimle devam edebilirsin. Grup olmaktan kankişler olmaya dogru ilerliyoruz burada

ben daha önce ekim 2017 annelerindeydim maalesef bebeğimin kalbi durduğu için kaybettik.2 bucuk ay sonra tekrar hamıle kaldım.Rabbim inşallah bu sefer nasip eder evladımı bana sağlıkla.

Merhaba, ben bebek alışverişine çamaşır kurutma makinesiyle başlıyorum sanırım :)) kışın kurutmak epey zor gelecek bayadır istiyordum da artık niyetine girdim gibi alacağım haftasonuna kadar.

Bu arada sağlık ocağınıza gebelik takibi için bildirimde bulunmalıymışsınız, epeydir aklımdaydı bugün uğrayabildim, tetanoz aşısı için 20. Haftaya gün verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…