2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay göğüs uclarim cok değişik oldu bide cok aciyo ya senin yazdigindan denicem uclarina surucem dmi
Buarada bilgi icin cok teşekkür ederim canm ya

Ben ilkinde çok çektim. Sürmediğim kalmamıştı. Fakat geç kalmışım. Meme başım kopacak hale gelmişti. Tam 6 ay çektim. Hiç hafife alınmaz bu konu bilirim

Ben ilkinde çok çektim. Sürmediğim kalmamıştı. Fakat geç kalmışım. Meme başım kopacak hale gelmişti. Tam 6 ay çektim. Hiç hafife alınmaz bu konu bilirim
Bi kac arkadasim anne oldu onlarda gosterdim onlarda ayni seyi soylediler ay napsam canm ya cokmu acicak emizirirken simdiden cok aciyo

Bİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli

Şimdiden başlasam dogurana kadar iyileşirmi acaba
Bi arastirip kullan canim 3 kez kullandigini hemen iyilestigini yazmis kullanan kişi.Propolisin faydası cok fazla gercekten.ben dogumdan once lierac kullandim karnimla beraber.dogumdan sonra da silmeden emzirilen lansinoh krem var onu kullandim cok sıkıntı yasamadım.

Teşekkür ederim canm ya aristrcam kullanmayi baslicam ozmn cunku cok kotu aciyo uclari acemiylik bsy bilmiyorum normald normaldr diye diye artk uclari catladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…