2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

ayy masallah beraber dogurcaz insallah desene.. bana pek bisey soylemedi sadece kiza benzetiyorum dedi sonuclar cikinca daha net belli olur dedi bakalim hayirlisi sabirsizlikla bekliyoruz

Yaa hanimlar bisey sormam lazim benim boyunla gogus arasi iman tahtasi denilen yer kirmizi kirmizi leke oldu alerji gibi basina gelen varmi hic

Bİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli
Canim cok gecmis olsun.Pazar gunu benim de kanamam olmustu apar topar gittik hastaneye yatirdilar.Serum igne yapildi.cok sukur ertesi gun kahverengi lekeye dönüştü sonra o da bitti.bugun tekrar igne yaptirdim proluton.acildeki doktor sebep soylemedi düşük riski dedi.Vucut beegi atmaya calisiyor dedi.sali gunu kendi doktoruma gittim plesantadan kaynakliymis.plesanta previa parsialis dedi.Her sey yasak sadece yatmam gerekiyormus.Evin icinde cok az hareketler tuvalet yemek gibi yapabiliyorum.İnsallah biran once durr senin kanamanda.Moral onemli.Allahin izniyle hicbir sey olmayacak

inşallah canım aile gibi olduk burda artık hep merak ediyorum herkesi inşallah iyilerdir diyorum :) evet ikiz olacak inşallah bizimde tek sorunumuz kordonları bi tane tek kordondan besleniyorlar inşallah sağlıkla gelsin hepsi

Gözünaydın canım süper maşallah :)

Tek yumurtalar öyle canım tek keserek kordon yemene içmene de cok dikkat etmen lazım özellikle bol bol su içmeyi ih al etme siz 3 kişisiniz :))

Çok teşekkür ederim canım desteğin için evet haklısın özellikle Cevrem de en yakınlarım bile beni anlamıyor ama sizin yaptığınız gibi morale öyle ihtiyacım var ki benim eşim gece 1 e kadar çalışıyor zaten sadece yatarken görüyorum onu oğlumla tekim bütün gün düşünmemek için cok caba gösteriyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…