2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar demir ilacı kullanan varmı açmı içiyorsunuz ne kadar sonra yemek yiyordunuz
Ben ilk iki at kullandım bebeği emziriyorum diye verdi doktor sonra emzirmeyi bırakınca hapı da bıraktım zaten değerlerim iyiydi oğlumda da folik dışında hiç kan hapı demir vs kullanmadım ama tedirginim biraz tam kan sayımı yaptırıp sonuca göre doktoruma danışmayı düşünüyorum her hamilelik aynı olmuyor cünkü

Günaydın arkadaşlar.ikili test sonucum çıktı.çok şükür temiz.beta 27,64 çıkmış. 50den düşük çıkınca erkek mi diyordunuz?

Günaydın kızlar sizde uzun süre gezince vs diyelim ki 1 saat ve fazlası yorgunluk hissediyor musunuz hemen
Biz bugün başka ülkeye gidicez gezmek için hemen yorulmaktan ve zırt pırt idrarimin gelmesinden çekiniyorum
Hastaneye yatan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle döneceksiniz inanıyorum ben

helal olsun sana. allah sizin gibi anne babalardan razı olsun. bana da oğlumda zeka geriliği olcak demişlerdi. alma eğilimi vardı. bende asla dedim. ha doğunca o çocuğu öldürmüşsün ha annesinin karnında. kalbi atan birini doğsada doğmasada öldürmek cinayet. inşallah bu fedakarlığınızın karşılığını görürsünüz ki göreceğinize eminim. helal olsun tekrardan

Günaydın arkadaşlar.ikili test sonucum çıktı.çok şükür temiz.beta 27,64 çıkmış. 50den düşük çıkınca erkek mi diyordunuz?
valla benim 11,90 çıktı arkadaşlar 50 li rakamlardan bahsediyor :) bakalım kısmet.doktor daha ufak dedi bana görememişti tahlil verirken bir cinsiyet.

Ben idrardan ve belimin ağrısından dışarı çıkmak istemiyorum özellikle idrar bana çok sıkıntı oluyor cnm

Bana test yapmadan verdi cnm

Ben idrardan ve belimin ağrısından dışarı çıkmak istemiyorum özellikle idrar bana çok sıkıntı oluyor cnm
ay aynı dert bende de var özellikle geceleri 4 5 kere tuvalete gidiyorum. sonra uyumakta zor oluyor aptal gibiyim o yüzden.son aylarda ne halt yiyeceğiz acaba

Bende çok çabuk yoruluyorum. Sürekli ayaklarım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…