2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu aylarda artık bebek bizden bunları çekecek canım, dolayısıyla bizim vücudumuz çökmesin diye veriyorlar.

Ben progestan ve ecoprini 36.haftaya kadar kullanacağım :)
Progestanı dün gittiğim doktor kes kanamı alanı yok dedi ama ben 5 gün daha günde 1 alacağım
Coraspini bana 32.haftaya kadar dedi ama 28 haftadan sonra kullanmayın yazıyor bazı yerlerde

Benimde bütün değerler 10.000 de 1 yaxıyor cnm
tamam işte o zaten en düşük değermiş. onun daha düşüğü olmuyormuş. doktorum yakında böyle güzel sonuç almamıştım genelde 2500 de 1 falan geliyordu ben bile sevindim dedi.
ay valla sizlerin doktor ne kadar felaket tellalı. yoksa benim ki mi çok rahat acaba

Benim devletteki doktor çok iyi sonucun dedi özeldekide bu kesin değil kesin sonuç istiyorsan amniyosentez yapalım dedi

Benim devletteki doktor çok iyi sonucun dedi özeldekide bu kesin değil kesin sonuç istiyorsan amniyosentez yapalım dedi
özeldeki 2500 lira kazanmak istemiştir. aynısını benim doktorda dedi. bu bir olasılık testi hiçbiri kesin sonuç vermez 100de 100 dedi. ama işte ihtimalde ortada 10.000de 1den az dedi. gözün aydın diye ilave etti. onu sanırım mecburen söylüyorlar.

Canım teşekkür ederim ama takdir edilecek bişey inan ki yok her anne baba yapar diye düşünüyorum vicdanı merhameti olan evlat hep evlattır sevgisi hiç azalmaz hasta da olsa sağlıklı da olsa onlar bize cennetin anahtarları  

Günaydın kizlar Nasılsıniz

Bende cok halsizlik oluyor bazen. Ara ara okuyorum ama yazacak hali bulamiyorum kendimde

herbisi cok gecmis olsun canim gecmistir inşallah kasılmalar

Ikili test sonuclari da guzel cikmis guzel haberler almak ne güzel

gurbet demiri yeni mi verdi dr benim kanim düşük ama vermedi daha acaba bi dahakine verir mi ki. Progestani da 10. Haftada biraktirdi bu haftadan sonra kullanman gereksiz dedi

Evet dün verdi cnm ama kan degerlerim iyi bir gün durup birgün içicem
Progestanı bende bırakmıştım ama geçen hafta kese etrafında kanama vardı oyüzden tekrar verdi

Kızlar sağ kulağım çok kötü sürekli basınçlı hir şekilde kalp atışlarımı duyuyorum. Bir haftadır böyle bu sabah iyice kötü oldu sesleri ekolu duymaya başladım . Derinden geliyor sesler . Şu an surekli çınlama var kesintisiz. Hiç böyle bişey yaşayan var mı. Bugün randevum var doktoruma soracağım ama başına gelen var mı böyle bişi çok merak ediyorum. Hamilelikte vücutta kan basıncı arttığı için oluyor diye bir bilgi var ama emin olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…