2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kizlarrrr bugun 13:15 devrandevum var dua edin iyi ciksin
Canim sen gogus kremi konusunu bence bugun doktora sor. Cunku bikac yerde gogus kremi kullanmak kasilmalari tetikliyor diye okudum. Ne kadar dogru bilemem herkes aklina geleni yaziyor, doktora sormakta fayda var.

valla benim 11,90 çıktı arkadaşlar 50 li rakamlardan bahsediyor :) bakalım kısmet.doktor daha ufak dedi bana görememişti tahlil verirken bir cinsiyet.

Aaa benim de 13 lü bir değer çıktı. Doktor biraz düşük ama sorun değil, ayrıntılı ultrason daha önemli dedi. Sana da böyle bişi dediler mi?

Merhaba güzel anneler ve anne adayları. 13+0 haftalık hamileyim. İkili test sonucum çıkmış. Sonuç hcg-12,0 pappa-1,57.Anlayan varsa nasıl sonuç Canlar.

günaydın hanımlar.. çoğu arkadaş ikili testi yaptırmış galiba sonuçlar geliyor.. bende haftaya cuma günü yaptıracağım inşallah çok merak ediyorum.. inşallah herkesin sonuçları iyi gelir

Merhaba güzel anneler ve anne adayları. 13+0 haftalık hamileyim. İkili test sonucum çıkmış. Sonuç hcg-12,0 pappa-1,57.Anlayan varsa nasıl sonuç Canlar.

Ense kalınlığında da bir sıkıntı yoksa sorunsuz çıkacaktır. Sadece senin de hcg biraz düşük ama sorun edilecek bir şey değilmiş.

Canim sen gogus kremi konusunu bence bugun doktora sor. Cunku bikac yerde gogus kremi kullanmak kasilmalari tetikliyor diye okudum. Ne kadar dogru bilemem herkes aklina geleni yaziyor, doktora sormakta fayda var.
İyi hatirlattin canm gitmişken onuda soriyim bncede daha guvenli olur

Birde kan degerlerim iyi niye verdiki bunu bir gün durup birgün içmeye çalışıcam zaten progestan ve coraspinde var decaviti 1 ay kullandım artık kullanma dedi

Bu aylarda artık bebek bizden bunları çekecek canım, dolayısıyla bizim vücudumuz çökmesin diye veriyorlar.

Ben progestan ve ecoprini 36.haftaya kadar kullanacağım :)

Aaa benim de 13 lü bir değer çıktı. Doktor biraz düşük ama sorun değil, ayrıntılı ultrason daha önemli dedi. Sana da böyle bişi dediler mi?
yoo bana çıkıp çıkabilecek en iyi sonuç bu dedi doktorum.bunlara göre risk 10,000de 1den daha düşük dedi. gözün aydın dedi.hiiçte düşük falan demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…