- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.101
Bol bol su iç inşallahhh bişiycik olmazz.olmadı başka bi doktora daha git için rahatlasınÇok sağol canım Demedi bişey şaşırdı ısrarla hiç su geldi mi dedi akıntım bile olmadı dedim ilk baktı yavrum ayağı kafasına değecek sonra bişeyler ye bi su iç tekrar bakayım dedi ozaman boyunu da rahatça ölçtü daha rahat gözüküyordu
Evet bol su içiyorum bu hafta raporda verdi evdeyim bende düşündüm başka doktor olmadı önce cuma kendi druma görünürüm sonra başka drBol bol su iç inşallahhh bişiycik olmazz.olmadı başka bi doktora daha git için rahatlasın
Amin canım benim inş sag salim atlatırsınızSağol turtacım inşallah artar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın unutma dualarında
Teşekkür ederim :)
Aşırı zayıflıkta çok iyi bir şey değil zaten, kotların içine bir ara tane giyerdim, çok inçe durmayayım diye :)
Bebeklerimiz sağlıkla doğsun da kilonun çaresi var canım. Sağlıklı beslenme, yürüyüş bir süre sonra aletli pilates hoooop mis
Canım benim.... Internette okudugun her şeye inanirsan derdinden hasta olursun. Bak işte hayati bir sorun yok olsa söylerdi doktor. Bol sıvı tuketmekle halloluyormus. En önemlisi de stres yapmaman kuzum.. Dualarimiz seninle..İyi pazarlar güzel anneler ,cumadan beri herşeye ağlıyorum yazmıştım ogün doktora gittik su az yeri dar dedi ama kafana takma dinlen haftaya bakacağım dedi elimde değil kafaya takmamak bide elim durmuyor sürekli bişeyler okuyorum amniyon sıvısı bebeğin idrarıymış acaba böbrekte mi sorun var diyorum idrarını mı yapamıyor acaba ama haftasıyla uyumlu kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor dua edip namaz falan kıldıkça daha çok ağlıyorum burdan arkadaşlar havuç suyu iç dedi üç gündür içiyorum dua edip duruyorum size fotosunu atayım o siyah yerler suymuş miktarını da sormayı unuttum o şaşkınlıkla işte böyle kızlar oğluşum iyidir inşallah
insalllaaaaaahhhhAman kiz o da zordur :)) iç karnimiz kocaman olsun bebislerimiz 4 er kilo olsun hic catlak olmasin cok rahat hamilelik ve dogum olsun sakin uysal bebislerimiz olsun insallah çok şey istiyorum ben de
Aynen ben de bol bol sua ediyorum. Sabah kalkip namazimi da kıldım ah bi duzenli kilabilsem namazimi yaaa cok istiyorum ama olmuyor bir türlü. Özellikle hamileligimde maneviyata bol vakit ayırmak istiyorum
Aman kiz o da zordur :)) iç karnimiz kocaman olsun bebislerimiz 4 er kilo olsun hic catlak olmasin cok rahat hamilelik ve dogum olsun sakin uysal bebislerimiz olsun insallah çok şey istiyorum ben de
Sağol canım allaha emanetlerCanım benim.... Internette okudugun her şeye inanirsan derdinden hasta olursun. Bak işte hayati bir sorun yok olsa söylerdi doktor. Bol sıvı tuketmekle halloluyormus. En önemlisi de stres yapmaman kuzum.. Dualarimiz seninle..
Turtacim hep ayni seyi yaziyo gibi oldum ama boyle durumlarda hemen baska bi doktora gorunmek daha iyidir. Belki de hic kotu bisey yok ki doktor da olsa mutlaka soylerdi. Doktorlar biz kirilirmiyiz uzulurmuyuz diye hic dusunmuyorlar zaten kotu bisey gorduklerinde tak tak soyluyorlar.Kendini uzme onun icin.İyi pazarlar güzel anneler ,cumadan beri herşeye ağlıyorum yazmıştım ogün doktora gittik su az yeri dar dedi ama kafana takma dinlen haftaya bakacağım dedi elimde değil kafaya takmamak bide elim durmuyor sürekli bişeyler okuyorum amniyon sıvısı bebeğin idrarıymış acaba böbrekte mi sorun var diyorum idrarını mı yapamıyor acaba ama haftasıyla uyumlu kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor dua edip namaz falan kıldıkça daha çok ağlıyorum burdan arkadaşlar havuç suyu iç dedi üç gündür içiyorum dua edip duruyorum size fotosunu atayım o siyah yerler suymuş miktarını da sormayı unuttum o şaşkınlıkla işte böyle kızlar oğluşum iyidir inşallah
Daha önce rahimle ilgili bi operasyon geçirdinmi? Erken su gelmesi ve düşükler rahim ağzı yetmezliğinden ileri geliyor.14-15.haftalarda rahim ağzı ölçülüp dikiş atılıyor.önlenmiş oluyor böylece.bunla ilgili doktorunla bi görüş derim.
Aynen canim istekte sınır yok artik ne kadari tutarsa :)))Oooo sen hepsi bir arada olsun diyorsun, gerçi öyle dua etmek ve evrene öyle enerji vermek lazımmış. Doğru yapıyorsun yani :)
Aynen canim istekte sınır yok artik ne kadari tutarsa :)))Oooo sen hepsi bir arada olsun diyorsun, gerçi öyle dua etmek ve evrene öyle enerji vermek lazımmış. Doğru yapıyorsun yani :)
İyi pazarlar güzel anneler ,cumadan beri herşeye ağlıyorum yazmıştım ogün doktora gittik su az yeri dar dedi ama kafana takma dinlen haftaya bakacağım dedi elimde değil kafaya takmamak bide elim durmuyor sürekli bişeyler okuyorum amniyon sıvısı bebeğin idrarıymış acaba böbrekte mi sorun var diyorum idrarını mı yapamıyor acaba ama haftasıyla uyumlu kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor dua edip namaz falan kıldıkça daha çok ağlıyorum burdan arkadaşlar havuç suyu iç dedi üç gündür içiyorum dua edip duruyorum size fotosunu atayım o siyah yerler suymuş miktarını da sormayı unuttum o şaşkınlıkla işte böyle kızlar oğluşum iyidir inşallah
Hepsi de çok zor vallaBen de öyle, elimden geldiğince dua ediyorum. Önce kendime sonra burada düşük riski yaşayan arkadaşlara. En son da hamile kalmak isteyen herkese.
Selam anneler
İlk sayfalarda yazmıştım sonra uzun süre giremedim bulantılardan şimdi hafifledi daha iyiyim
Cinsiyetler belli olmuş bu sene erkek senesi diyenler haklı galiba
Bizimde oğlumuz olacak inşallah
Allah hepsini sağ salim kucağa almayı nasip etsin
Olur mu öyle şey haklısın böyle bekleyeceğime kaygıyla başka doktor görüşü De almak lazım aynen orda biz üzülürmüyüz diye düşünmüyorlar ki çok sağol desteğin içinTurtacim hep ayni seyi yaziyo gibi oldum ama boyle durumlarda hemen baska bi doktora gorunmek daha iyidir. Belki de hic kotu bisey yok ki doktor da olsa mutlaka soylerdi. Doktorlar biz kirilirmiyiz uzulurmuyuz diye hic dusunmuyorlar zaten kotu bisey gorduklerinde tak tak soyluyorlar.Kendini uzme onun icin.
Evet haklısın çok sağolun kızlar desteğiniz için bizi bizden başka kimse anlamıyor ama bugünlerde duygusallık da tavan yapmış şekilde Allah'ın dediği olur bunun inancında bilincindeyim Allah sonumu hayretsinTatlım en ufacık bir olumsuzluğu duymak çok zor biliyorum ama umutlu olacağız ve Allah a sığınacağız. Yoksa interneti okursak kafayı yeriz.
Bak sana bişi anlatıyım. 8 yıl önce babama en son derece mesane kanseri teşhisi kondu. Biz şok tabi. Hemen internete bakmaya başladık, hepsi felaket senaryosu ve sonuç olarak en fazla bir yıllık ömür biçiliyor. Sonuç çok şükür ameliyat sonrası temİz.
Diyeceğim o ki internete hangi hastalığı yazarsan yaz, sonu facia. Nezle olsan felç olacaksın diyebilirler o kadar yani.
Bu haftalarda daha yeni geliştikleri için böyle bir takın sorunlar sonradan düzeliyor hiç üzülme. Benim de damarda direnç var mesela ama zamanla düzelir dedi doktorlarım. Ben de sorun etmemeye çalışıyorum.
Sen kendini çok üzüp strese sokarsan bebeğe daha zarar, öyle değil mi?
Selam anneler
İlk sayfalarda yazmıştım sonra uzun süre giremedim bulantılardan şimdi hafifledi daha iyiyim
Cinsiyetler belli olmuş bu sene erkek senesi diyenler haklı galiba
Bizimde oğlumuz olacak inşallah
Allah hepsini sağ salim kucağa almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?