2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bol bol su iç inşallahhh bişiycik olmazz.olmadı başka bi doktora daha git için rahatlasın

Evet canım sporla herşey hallolur inşallah :)

Canım benim.... Internette okudugun her şeye inanirsan derdinden hasta olursun. Bak işte hayati bir sorun yok olsa söylerdi doktor. Bol sıvı tuketmekle halloluyormus. En önemlisi de stres yapmaman kuzum.. Dualarimiz seninle..

Aynen ben de bol bol sua ediyorum. Sabah kalkip namazimi da kıldım ah bi duzenli kilabilsem namazimi yaaa cok istiyorum ama olmuyor bir türlü. Özellikle hamileligimde maneviyata bol vakit ayırmak istiyorum

Ben de öyle, elimden geldiğince dua ediyorum. Önce kendime sonra burada düşük riski yaşayan arkadaşlara. En son da hamile kalmak isteyen herkese.

Aman kiz o da zordur :)) iç karnimiz kocaman olsun bebislerimiz 4 er kilo olsun hic catlak olmasin cok rahat hamilelik ve dogum olsun sakin uysal bebislerimiz olsun insallah çok şey istiyorum ben de

Oooo sen hepsi bir arada olsun diyorsun, gerçi öyle dua etmek ve evrene öyle enerji vermek lazımmış. Doğru yapıyorsun yani :)

Turtacim hep ayni seyi yaziyo gibi oldum ama boyle durumlarda hemen baska bi doktora gorunmek daha iyidir. Belki de hic kotu bisey yok ki doktor da olsa mutlaka soylerdi. Doktorlar biz kirilirmiyiz uzulurmuyuz diye hic dusunmuyorlar zaten kotu bisey gorduklerinde tak tak soyluyorlar.Kendini uzme onun icin.

Yok canım geçirmedim, hatta 12 yaşından beri reglim bile şaşmamıştır.

Erken su gelmesinin %70 sebebi enfeksiyon olurmuş.
Rahim ağzı yetmezliği için de iki farklı perinatoloğun kontrolündeyim canım. 12.haftada başladık ölçmeye. Dikiş atmayı son çare olarak görüyorlar ve mümkün olduğunca yapmak istemiyorlar. Çünkü onun da büyük riskleri var. Bakalım bu hafta kaç ölçecekler.

Tatlım en ufacık bir olumsuzluğu duymak çok zor biliyorum ama umutlu olacağız ve Allah a sığınacağız. Yoksa interneti okursak kafayı yeriz.

Bak sana bişi anlatıyım. 8 yıl önce babama en son derece mesane kanseri teşhisi kondu. Biz şok tabi. Hemen internete bakmaya başladık, hepsi felaket senaryosu ve sonuç olarak en fazla bir yıllık ömür biçiliyor. Sonuç çok şükür ameliyat sonrası temİz.

Diyeceğim o ki internete hangi hastalığı yazarsan yaz, sonu facia. Nezle olsan felç olacaksın diyebilirler o kadar yani.

Bu haftalarda daha yeni geliştikleri için böyle bir takın sorunlar sonradan düzeliyor hiç üzülme. Benim de damarda direnç var mesela ama zamanla düzelir dedi doktorlarım. Ben de sorun etmemeye çalışıyorum.

Sen kendini çok üzüp strese sokarsan bebeğe daha zarar, öyle değil mi?

Ben de öyle, elimden geldiğince dua ediyorum. Önce kendime sonra burada düşük riski yaşayan arkadaşlara. En son da hamile kalmak isteyen herkese.
Hepsi de çok zor valla ben kasilmalarimdan dolayi 2 yil eşimle birlikte olamadim tedaviyle kurtuldum kimseye söylemedik herkes çocuğumuz olmuyor zannetti. Bu haldeyken nasil olduysa iki kere hamile kaldim ama düşük oldu. Sonra kasilma problemlerim bitti bu sefer her ay hayal kırıklığı.. Hiç problemim yokken aşılama yaptirdim çok pahali bir hastaneydi. Aşılama sırasında eşimde problem olduğunu öğrendik. tupbebek dediler. Sonra bitkisel ilaclar kürler vitaminler derken eşimle ilgilendim. Tabi bu arada 2.5 senedir hayatimi zehir eden beni kısırlıkla suçlayan bir kayınpeder.... Çok şükür eşimin tedavisi olumlu sonuc verdi 2.5 ay sonra hamile kaldim. Offff hepsi çok zordu şimdi dua ediyorum Allah evlat isteyen herkesi sevindirsin çok zor bir bekleyiş

Amin, hayırlı olsun.

Olur mu öyle şey haklısın böyle bekleyeceğime kaygıyla başka doktor görüşü De almak lazım aynen orda biz üzülürmüyüz diye düşünmüyorlar ki çok sağol desteğin için

Evet haklısın çok sağolun kızlar desteğiniz için bizi bizden başka kimse anlamıyor ama bugünlerde duygusallık da tavan yapmış şekilde Allah'ın dediği olur bunun inancında bilincindeyim Allah sonumu hayretsin

Bnm ki de mi erkek olcak acep hayırlısı

Gözünaydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…