2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bir de dün gece çok bir iki saat eşimle çorap atmaca oynadik. Coraplari iç içe sokup top yapıp uzaktan birbirimize isabet etmeye çalıştık. Çok güldüm devamli degil kalk... Belki de ondan agridi gece karnim..

Hani benim ilk kaybımın sebebi belli değil ya, gece uyurken su gelmişti. Acaba diyorum benim acı eşiğindeki çok yüksek olduğundan kasılmalar vardı da ben mi hissetmedim. Aklıma takılan Yen'i soru bu, belki de saçmalıyorumdur ama bu hafta doktora soracağım bakalım.

Yatakta bazı hareketlerde bende de batmalar, ağrılar olabiliyor şu an. Mesela cuma gecesi kuyruk sokumum ağrıyordu. Ama diyorum ya ben diş dolgularını bile uyuşturmadan yaptırırım. Acıya dayanıklıyımdır, ya hissetmiyorsam diyorum. Kendimi odun gibi hissetmeye başladım

Bence bunu hiç düşünme su önce gelip hiç kasilma olmadığı durum cok fazla. Bide gerçek doğum kasılmalarını gerçekten hissetmek imkansız. Benim acı esigim çok çok düsuk ama 100lerde sancim varken birsey hissetmedim basta 4 cm acılmam vardi hastanede. Sonrasında tabi hissettim herşeyi hem de fazla fazla.

Hmm olabilir canım. Ya da kaslarin bize göre saha esnek ise de rahimin daha rahat büyüyor olabilir. Ben çalışmıyorum kocam aksama kadar evde. Son günlerde eşim yorgun olduğu için aksamlari yürüyüşe çıkamıyoruz. Bu nedenle kaslarim sert olabilir

Böyle korku anlarımız hepimizin var, öyle zamanlarda sakinleşebilmek için güzel düşünürsem güzel olacak diyip dua okuyorum ben. Öyle yap sen de tatlım ve salı günü de hep güzel şeyler duyalım inş.

Bir de dün gece çok bir iki saat eşimle çorap atmaca oynadik. Coraplari iç içe sokup top yapıp uzaktan birbirimize isabet etmeye çalıştık. Çok güldüm devamli degil kalk... Belki de ondan agridi gece karnim..

Olabilir, ama komiksiniz ya. Biz de yıllar önce eşimle evin içinde su savaşı yapmıştık, sonra her yer göl oldu tabi :)

Hımmm işte tecrübesiz olunca be kasılmaların nasıl bişi olduğunu bilmeyince böyle sorulara boğuyorum kendimi.

Umarım 39.haftamda öğrenirim nasıl kasılmalarmış

Benim normalde vücudumdaki kaslar anormal serttir, eski sporcu olduğum için. Ama karın kasların geçen seneki hamilelikten sonra yumuşadı sanırım ki, göbeğim çıkmıştı. İnşallah dediğin gibi rahat rahat büyüyordur, kocamaaaaan bir karnım olsun inşallah :)

Benim normalde de tansiyonum düşüktür ondan o zaman teşekkürler rahatladım biraz

Galiba dedigin gibi bünyeyle alakalı bir an once gelelim rahatlayacagimiz aylara

Aynen ben de bol bol sua ediyorum. Sabah kalkip namazimi da kıldım ah bi duzenli kilabilsem namazimi yaaa cok istiyorum ama olmuyor bir türlü. Özellikle hamileligimde maneviyata bol vakit ayırmak istiyorum

Olabilir, ama komiksiniz ya. Biz de yıllar önce eşimle evin içinde su savaşı yapmıştık, sonra her yer göl oldu tabi :)
Ikimizin de ailesi uzak olunca ve eşim ev hayatini sevince başka ilgi alanlarimiz olmuyor. Eşim güreş yapmayı cok sever bazen aglayana kadar hamur gibi yoğurur beni. Kaynanam hep diyordu siz böyle oynak oldugunuz için çocuk tutmuyor gelinde neyse artik yapmıyor cok şükür 9 ay mola verdik diyo kocam :)))

Aman kiz o da zordur :)) iç karnimiz kocaman olsun bebislerimiz 4 er kilo olsun hic catlak olmasin cok rahat hamilelik ve dogum olsun sakin uysal bebislerimiz olsun insallah çok şey istiyorum ben de

Daha önce rahimle ilgili bi operasyon geçirdinmi? Erken su gelmesi ve düşükler rahim ağzı yetmezliğinden ileri geliyor.14-15.haftalarda rahim ağzı ölçülüp dikiş atılıyor.önlenmiş oluyor böylece.bunla ilgili doktorunla bi görüş derim.

İyi pazarlar güzel anneler ,cumadan beri herşeye ağlıyorum yazmıştım ogün doktora gittik su az yeri dar dedi ama kafana takma dinlen haftaya bakacağım dedi elimde değil kafaya takmamak bide elim durmuyor sürekli bişeyler okuyorum amniyon sıvısı bebeğin idrarıymış acaba böbrekte mi sorun var diyorum idrarını mı yapamıyor acaba ama haftasıyla uyumlu kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor dua edip namaz falan kıldıkça daha çok ağlıyorum burdan arkadaşlar havuç suyu iç dedi üç gündür içiyorum dua edip duruyorum size fotosunu atayım o siyah yerler suymuş miktarını da sormayı unuttum o şaşkınlıkla işte böyle kızlar oğluşum iyidir inşallah

Eklentiler

• IMG_5672.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 93
Çok geçmiş olsun canım.Neden darmış yeri, rahimde perde filan mı vardı acaba?

Havuç suyu amniyo sıvısını arttırıyor iç tatlım dua edicem senin için inş düzelir aglama ne olur

Çok geçmiş olsun canım.Neden darmış yeri, rahimde perde filan mı vardı acaba?
Çok sağol canım Demedi bişey şaşırdı ısrarla hiç su geldi mi dedi akıntım bile olmadı dedim ilk baktı yavrum ayağı kafasına değecek sonra bişeyler ye bi su iç tekrar bakayım dedi ozaman boyunu da rahatça ölçtü daha rahat gözüküyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…