2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bende senin gibiyom. su an 68 kiloyum. ilk bebegime 65 ile hamile kalmistim ve aynen senin gibi yaptim. Hamur isi ve abur cuburu kestim. Sadece canim cok cektiyse minicik yedim. aksam 7den sonra eger cok acikirsam meyve yedim. totalde 9 kilo almistim. midem duzelsin insallah yine aynisini yapicam cunku cok faydasini gordum. hic oyle dogum kilosuyla felan ugrasmadim cok sukur.

Oluyor bende de kasılma aynı şekilde. hatta yatakta sagdan sola donerken bile oluyor

Dünden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Kasık hafif bel şiddetli ve sürekli uzamamam rağmen. Ağrı bacaklarıma vuruyor tıpkı adetliymişim gibi. Sizce doktora gitmeli miyim?
Canim gecmis olsun bol bol dinlen icini rahatlatmak icin gorun istersen rahatlarsin ama ben kendi fikrim ise benim belim kopuyo 5 dk yurüyemiyorum kalcam ve bacaklarima vuruyo ama benim sebebim 2 tane nur topu gibi fıtıklarim ondan dedi doktorum o yuzden bol bol dinlenmeye bak ayakta duramıyorum oyuzden hep yatiyorum allahin izniyle dogumdan sonra kurtulmak istiyorum herseyi denedim fizik tedavi vs falan amelyata karsıydım olcak gibi degil insallah ilerleyen donemlerimde kotü olmaz oyuzden canim normalde gebelikte bel agrısı var ama fıtıklar varsa daha kötü geciyor sen bol bol dinlen allahın izniyle birsey olmaz icini rahatlat git cnm .

Canim kaslar geriliyo bebis rahat durmuyo

Evet en başından beri. O gün iğne de yapmıştı doktorum bir hafta korur haftaya yineleriz demişti. Hastaneden çıktığımda iyiydim. Dün tekrar başladı ağrılar ve devam ediyor
Ben 5gunde bir vuruluyorum canim o igneyi.Bir hafta bekletmese mi acaba doktorun.Agrin olursa gel demisti bana sen de git kafan rahatlar en azından

Kızlar bende de acaip nefes darlığı var.surekli yatiyorum.Yuruyemiyorum.az yürüsem midem bulanıyor çıkartıyorum.Benim gibi olan var mi korkmaya başladım çünkü.Bir de herkesin bu haftalarda bulantısı azalır benim kusmalar yeni basladi.Kizimda da 5ay sürmüştü

Gecmiş olsun benimde fitigim var birinci hamileligimde cok cektim alti ay mide bulantilari ani haretle birlikte fitik patlama seviyesine geldi iki ay ferçli gibiydim ama cok şükur son aylarimda normale dönmustüm bu korku sekiz yil aravermeme sebep oldu ins bu hamileligim kolay gecer Allah sanada şifa versin

ben de senin gibiydim . 1 haftaşiddetli bir şekilde artış oldu, doktora anlattım durumunu normal dedi. Tansiyon düşüklüğü olduğunu söyledi. Bunda sıcaklığın da etkisi olduğunu söyledi.ikili tarama testini yaptırdık, 2 gün doktora gittim bu zarfta bebişi gördüm. Şuan çok iyiyim , geçen haftamdan eser Yok.

Canım sanada çok geçmiş olsun üzuldüm tez zamanda bol sifalar 5 senedir cekiyorum fıtık oldugunu bilmiyodum ara ara yataklara dusuyodum en sonunda yerde kaldım kalkamadım hastaneye bile gidemedim ambulanslarla tedavi anca bir son 1 sene yattım bende o sekilde kipirdamadan oyuzden cok iyi anliyorum seni insallah kolay gecer cnm en korktuğum sey bu tasıyamama korkusu allah yar ve yardımcımız olsun dualarım seninlede

Teşekkür ederim :)

Aşırı zayıflıkta çok iyi bir şey değil zaten, kotların içine bir ara tane giyerdim, çok inçe durmayayım diye :)
Bebeklerimiz sağlıkla doğsun da kilonun çaresi var canım. Sağlıklı beslenme, yürüyüş bir süre sonra aletli pilates hoooop mis

Dünden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Kasık hafif bel şiddetli ve sürekli uzamamam rağmen. Ağrı bacaklarıma vuruyor tıpkı adetliymişim gibi. Sizce doktora gitmeli miyim?

Dinlenince bile geçmiyorsa git tatlım, ben de bu hafta doktora gidince bu kasılma olayına taktım soracağım doktoruma. Ya kasılma oluyorsa ve ben anlamıyorsam diyorum.

Bu ara herkes bir yerlerinde ağrıdan bahsediyor canım ama şu an geçtiğine göre sorun yoktur herhalde. Her sabah karnın kasılıyorsa onu ihmal etme doktoruna danış derim. Belki önemsizdir ama doktora bildirmekte fayda vardır her zaman.

Dinlenince bile geçmiyorsa git tatlım, ben de bu hafta doktora gidince bu kasılma olayına taktım soracağım doktoruma. Ya kasılma oluyorsa ve ben anlamıyorsam diyorum.
Nasil yani kasilmalari anlamiyorsun canim. Rahimin tehlikeli kasilmalarindan mi bahsesiyorsun. Valla bu aralar yatakta donerken yataktan kalkarken sabahlari ilk adimlarimi atarken koltuktan kalkarken o kadae şiddetli kasilmalarim oluyor ki son aylar ne olacak bilmiyorum. Eger hersey yolunda ve kasilmalarin olmuyorsa o da güzel:))

Nefes darlığı biraz hareketli bişi yaparsam oluyor bende de, nefes nefese kalıyorum. Bu normalmiş, artan kan miktarına bağlı.
Mide bulantıların ilk hamilelikte de o kadar sürdüyse senin bünyene bağlı olabilir.

Salı günü gidecem doktora canim soracagim o zaman. Sanki karnımin etleri çekiliyor çok ilginç.. Dün gece cok korktum ne agrisi anlamadim bebekten mi geliyor yoksa bagirsak sancisi mi ama bir iki saat sürdü. İnşallah her sey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…